Rakovina prsníka a metastáza - skúsenosti
Ahojte...Mojej sesternici zistili nádor na prsníku pri bežnej kontrole..po biopsii sa zistilo, že nádor je zhubný a našli jej aj metastázu. Hovorila mi, že lekári sa vyjadrili, že to nevyzerá moc dobre..Je mladá, má len 40 rokov.. V januári ju majú operovať a následne sa má rozhodnúť o ďalšej liečbe.. Prosím Vás.. máte skusenosti s takýmto stavom? Tá metastáza ma trápi..Poznáte niekoho, kto mal podobný stav a dostal sa z toho? Vopred ďakujem...
dobrý deň,tak už aj ja patrím k tým čo diagnostikovali zhubný nádor v prsníku aj dve žľazy mám chytené a čo ma najviac dostalo keď mi lekárka povedala že mám dve metastázy v pravom dolnom laloku pľúc ☹ ...od pondelku som začala s liekovou liečbou a zatiaľ sa cítim dobre..chcela by som vás poprosiť či by som mala niečo v stravovaní obmedziť a naopak ako by som sa mala stravovať...vopred ďakujem za vaše rady..
@janauharcekova2 viem, že nejaký ten čas prešiel, len sa chcem spýtať, aký typ nádoru si mala? Čítam, že šla najprv hormonálna liečba…vplyvom hormonálnej liečby sa nádor dokáže tiež zmenšiť? Aký bol postup potom? Ďakujem

@miriamkab skúsim sa jej opýtať na presnejšiu špecifikáciu, ja viem iba, že to bol duktálny karcinóm