icon

Rakovina žlčovodov - liečba

dankolia
22. máj 2021

Prosím nema niekto skúsenosti s týmto tipom rakoviny? 😒 Mamine zistili túto zakernu chorobu nevieme čo nás čaka.Za každe info Ďakujem.

janinah
22. máj 2021

Zrejme operácia riaďte sa pokynmi lekárov.svokra to mala pred 19 rokmi.liecili ju v martine.ale vtedy neboli také možnosti ako sú dnes.

dankolia
autor
23. máj 2021

@janinah praveže operácia sa nedá...

eilli
24. mar 2024

@dankolia dobrý deň, prosím Vás, ako to dopadlo? Mojej mamine to tiež predbezne zistili😢 v utorok ideme na onkologiu. Vraj nalez maligneho charakteru, charakteru cholangiokarcinomu 😢 ďakujem

simisi
24. mar 2024

@eilli podľa autorkinho profilu nie dobre😔 Želám veľa síl 🙏

dankolia
autor
26. mar 2024

@eilli žiaľ maminka umrela 😒😭

wladusa
15. feb 2025

@dankolia v akom štádiu prosím vás bola keď jej to zistili? Pozerám, že veľmi rýchlo zomrela od vášho príspevku 😭 môj otec zistená tiež rakovina žlčových ciest, cirhóza pečené, metastázy, to všetko minulý mesiac po tom čo ho zobrala záchranka, no a za mesiac rapídne zhoršenie, tento týždeň absolvoval biopsiu, no odkedy je doma už zvracal, hnačkuje, už chodí len na záchod s chodítkom, má ascites a bojím sa aby sa dočkal vôbec výsledkov. Jediné čím sa stravuje je tá výživa mliečna či čo to je vo fľaši,. Po oboch hospitalizáciach sa vrátil dokatovaný, už mám obavy naozaj či len nepočká sestru čo má prísť a konečná 😭

dankolia
autor
17. feb 2025

@wladusa zistili jej to v apríli a zomrela v júni v tom istom roku čiže do dvoch mes.😭 prajem veľa síl…..

wladusa
17. feb 2025

@dankolia a stíhala nejaké vyšetrenia, biopsiu alebo nejakú prvotnú liečbu ak sa môžem opýtať? Čo by sa stihlo za tie 2 mesiace od nálezu? 😢

wladusa
17. feb 2025

@eilli a ako ste dopadli vy? 🙄 Tiež dobojované? 😢

eilli
18. feb 2025

@wladusa mamina mala v lete operáciu v NOU a teraz dobrala zaistovaciu chemoterapiu. Drží sa, zatiaľ všetko ok. Mamina mala nalez na takom mieste, že jej zobrali cca. polku pecene. Našťastie sa to podarilo kompletne vybrať. Ona nemala zatiaľ metastazy. Ale ešte par mesiacov a už by sa to vraj nedalo operovat.

wladusa
18. feb 2025

@eilli tak to sú skvelé správy že sa to takto podchytilo ešte bez metastáz, maminke veľa síl a zdravíčko 🫶

eilli
18. feb 2025

@wladusa Ďakujeme, aj ja želám Vášmu otcovi veľa zdravia a síl. Hlavne skoré výsledky z biopsie, viem, že to všetko trvá... A potom rýchlo nech sa nasadí liečba.

wladusa
20. feb 2025

@eilli včera odišiel 😭🕊️🖤

eilli
20. feb 2025

@wladusa Úprimnú sústrasť a veľa síl. Mrzí ma to veľmi...