Ranná stolica: Ako riešiť mäkkú konzistenciu?
Ahojte. Už to trvá dlhšiu dobu, ale keďže som nemala žiadne iné ťazkosti, tak som to vôbec neriešila.
Už dlhšiu dobu ( fakt že aj mesiace) mám ráno takú kasovitu( iba veľmi mäkkú tvarovanú) stolicu. Idem aj 2x po sebe, a potom celý deň nič.
Brala som to ako nirmalne, keďže stolica je pravidelná.
Lenže pred nejakým časom ma začala občas páliť aj záha, a keďže už objednaná na Sono , začala som si o tom citát aj na nete 🫣
Strava nie je úplne v poriadku, sú dni kedy do obeda sa k jedlu nedostanem, a po príchode domov zjem aj väčšie množstvo jedla naraz. Samozrejme aj vela sladkého pre rýchly prísun energie atd.
Mám aj pcos, ale žiadnu intoleranciu zatiaľ nepotvrdenú. ( testy da ešte nerobili)
Na nete veľmi často čítam ohľadom rakoviny, tak ma to dosť vystrašilo 🫣
Nemali ste podobný problém s tou rannou stolicou ? Ak áno, čo to bolo ?
a nemusis sa hned bat..urcite ti lekari poradia, aby si sa pravidelne stravovala. ja som citala na nete, a zacalo ma boliet vsetko.
mas drazdive crevo, ziadnu rakovinu.precitaj si syndrom drazdiveho creva. neprijemne, ale neskodne.
Na internete by som nečítala absolútne nič 😉 lebo všetko, čo hodíš do google končí rakovinou...úplne všetko 😉 smer doktor, konzultácia ťa niečo "trápi" a uvidíš ...
Alergia, intolerancia, stres, nevhodna strava, nevhodne doplnky stravy.. hocico to moze byt. Rakovina to nebude nemaj stres.🙂
Sama píše, že sa úplne zle stravuješ, tak neviem potom prečo sa čuduješ?? Zacni sa normalne a zdravo stravovat, pohyb, probiotika.
Sibo by to tiez mohlo byt.
@anonym_autor Ajoj môžem sa spýtať ako si dopadla s tou stolicou?

nie, to nie je dobre zlozenie stolice, toboz ked to trva mesiace. obcas mame kasovitu vsetci.
tipujem ze ta poslu na kolonoskopiu aj..
a sposob stravovania, robis to najhorsie, co mozes.
vobec nie vsetko naraz a este to dokoncit sladkym.
to je riadna zataz na telo
otazna znie, preco si nenajdes cas na obed.
na nete pisu hlavne o tom, aka je zanedbavana prevencia co sa tyka traviaceho traktu. robi sa prilis mala osveta ohladom creva a pankreasu.