icon

Ráno ťažko vstávam

savoya
9. jún 2022

Prosim poradite mi neaky recept ,ktory mi pomoze sa rano dobre naladit a nakopnut tak ,aby som bola plna energie?Mate neake tipy?

veverka84
9. jún 2022

pustit si hudbu ktoru mas rada hned v kupelni 🙂

kacena4
9. jún 2022

pravidelny spanok, nie vela ani malo

luccija
9. jún 2022

@savoya a koľko hodín spiš?lebo ja som nočný typ a môžem spat aj veľa aj tak sa mi zle vstava

viestta
9. jún 2022

Typ nemám, keďže ja nie som ranné vtáča do desiatej idem na autopilota. Už som si zvykla.

simsalabim
9. jún 2022

@savoya neporadim... zatat zuby a vstat, nepredlzovat to. Vstavam o 5... uplne proti mojmu biorytmu. Manzel mi radil nezatemnovat na noc, ale mne v spanku velmi vadi akekolvek svetlo a teraz v lete, ked sa briezdi uz o pol strvtej by som bola hore uz vtedy.

terry658
9. jún 2022

@savoya mne pomaha 30 minút pilatesu a potom ranná modlitba. Hneď nato sprcha a deň je hneď krajší.

h2
9. jún 2022

@terry658 To ma zaujalo. Najprv cvičíš, potom sa modlíš a potom sprchuješ? Môžem sa opýtať, prečo tento postup?

loliki
9. jún 2022

@savoya Večer si daj Mg a Bkomplex, alebo iné vitamíny, aby ti ich telo do rána vstrebalo a bola si nabitá energiou. +Koenzým Q 10. Ráno otvor okno, nájdi si najkrajší výhľad, poďakuj sa, že tu môžeš byť ....

bluka2
9. jún 2022

Ak piješ kávu, tak s tým prestaň, prvý týždeň bude náročný, ale potom budeš plná energie (ak teda nemáš problém s niečím iným a kávu piješ). Z mojej skúsenosti a aj veľa ľudí o tom píše na internete...

bluka2
9. jún 2022

@h2 aj ja to tak robím vo variácií cvičenie, meditácia/dychové cvičenia sprcha. V prekvenom tele po cvičení to funguje najlepšie... Určite to bude podobne

bluka2
9. jún 2022

Aby som dodala, cez víkendy 🤪😁

h2
9. jún 2022

@bluka2 Ďakujem za odpoveď, prekvapilo ma to. Pre mňa je logická postupnosť cvičenie + hneď sprcha.

ivangeline
9. jún 2022

Vatat par min pred. Lezat. Premysliet si den,co bude. Co chces. Povedat si,ze sa mas rada. Meditovat. Modlit. Mala rozvicka. Citat na den. Dennik pisat.. Sex..Dobry caj a vyhlad z okna.. Je toho vela. :D ale pointa je vstat skor a zobudit sa bez nahlenia.

terry658
9. jún 2022

@h2 sprcha hned rano mi nerobila dobre, pri modleni ako prvej aktivite som zaspavala. Pilates ma pekne prebudi. Je to pomale a upokojujúce, čiže sa zobudím, jemne mi to zdvihne tlak, mávam ho veľmi nízky. Potom sa modlím, lebo po cvičení sa citim veľmi uvoľnene, otvorene. Tak zobudím aj dušu. A sprchujem sa až po tomto aby som nešla spotená do práce. Potom samozrejme budím deti a chystáme sa.

lamonita
9. jún 2022

Mňa vedia vytiahnuť z postele dobre ranajky🤣🤣✌️ napr dáky koláčik alebo sladké pečivo...

viestta
9. jún 2022

@terry658 ak by som toto mala aplikovat, aj keď ja ušetrím minútku na motlitbu, to by som musela vstávať 4:15 ak idem do rannej🙄

terry658
9. jún 2022

@viestta myslím, že každý si musí stanoviť vlastné priority. Čo robí dobre mne, nemusí nikomu inému. Ja našťastie chodím do práce až na ôsmu, takže sa to stihnúť dá.

balaskovae
10. jún 2022

fuha tazko povedat veru 🙂 ani neviem co mne pomaha sa dobre naladit a este ak sa bavime o vikende tak je to ranna salka kavy v klude pred TV 🙂