Ráno ťažko vstávam
Prosim poradite mi neaky recept ,ktory mi pomoze sa rano dobre naladit a nakopnut tak ,aby som bola plna energie?Mate neake tipy?
pravidelny spanok, nie vela ani malo
Typ nemám, keďže ja nie som ranné vtáča do desiatej idem na autopilota. Už som si zvykla.
@savoya neporadim... zatat zuby a vstat, nepredlzovat to. Vstavam o 5... uplne proti mojmu biorytmu. Manzel mi radil nezatemnovat na noc, ale mne v spanku velmi vadi akekolvek svetlo a teraz v lete, ked sa briezdi uz o pol strvtej by som bola hore uz vtedy.
Ak piješ kávu, tak s tým prestaň, prvý týždeň bude náročný, ale potom budeš plná energie (ak teda nemáš problém s niečím iným a kávu piješ). Z mojej skúsenosti a aj veľa ľudí o tom píše na internete...
Aby som dodala, cez víkendy 🤪😁
Vatat par min pred. Lezat. Premysliet si den,co bude. Co chces. Povedat si,ze sa mas rada. Meditovat. Modlit. Mala rozvicka. Citat na den. Dennik pisat.. Sex..Dobry caj a vyhlad z okna.. Je toho vela. :D ale pointa je vstat skor a zobudit sa bez nahlenia.
@h2 sprcha hned rano mi nerobila dobre, pri modleni ako prvej aktivite som zaspavala. Pilates ma pekne prebudi. Je to pomale a upokojujúce, čiže sa zobudím, jemne mi to zdvihne tlak, mávam ho veľmi nízky. Potom sa modlím, lebo po cvičení sa citim veľmi uvoľnene, otvorene. Tak zobudím aj dušu. A sprchujem sa až po tomto aby som nešla spotená do práce. Potom samozrejme budím deti a chystáme sa.
Mňa vedia vytiahnuť z postele dobre ranajky🤣🤣✌️ napr dáky koláčik alebo sladké pečivo...
fuha tazko povedat veru 🙂 ani neviem co mne pomaha sa dobre naladit a este ak sa bavime o vikende tak je to ranna salka kavy v klude pred TV 🙂

pustit si hudbu ktoru mas rada hned v kupelni 🙂