Rany z leukoplastu
Ahojte hlasim sa o5. Najviac zabralo striebro od kamaratky sestricky, co pouzivaju v nemocnici. Lalugel ani nic nepomohlo. Vsetko mokvalo, najhorsie je, ze to nesmiem nechat vetrat a musim nechat pod kompresnym pradlom. Samotne rany po siti su OK ale toto tak priserne svrbi, ze aj napriek 2 porodom by som revala ako mimino 😢 uz neviem co skusit 😢
@evickuska ak to mas “mokre” tak ja by som skusila odvar z repika. To je zazrak na rany. Ale lekar nie som, hovorim len z vlastnej skusenosti a zo skusenosti okolia.
@michaelam2 ja som repik uzivala na zub atd. ale vraj na tieto otvorene rany nie je priamo dobry...
@michaelam2 ja som repik uzivala na zub atd. ale vraj na tieto otvorene rany nie je priamo dobry...
@evickuska mne to velmi rychlo vyliecilo poporodmu ranu. Mozno by som to skusila prikladat na nejakom mieste ze co to spravi.
@evickuska mne to velmi rychlo vyliecilo poporodmu ranu. Mozno by som to skusila prikladat na nejakom mieste ze co to spravi.
@michaelam2 skusam a nic moc aj Lalugel aj vsetko ale to svrbenie to je pecka 🤦♀️

@evickuska ak to mas “mokre” tak ja by som skusila odvar z repika. To je zazrak na rany. Ale lekar nie som, hovorim len z vlastnej skusenosti a zo skusenosti okolia.