Rast zubu múdrosti - tipy na úľavu od bolesti
Ahojte uz cca rok aj nieco mi rastie osmicka vpravo hore, zubar to videl aj rtg ze je to ok ma miesto aj ide rovno. Som citlivejsia na bolest atd..preto ci tu je niekto komu sla dlho alebo co…boli ma v inetrvaloch asi kazde dva tyzdne 2-3 dni skoro ako u deti. Aj to som konzultovala a ze musim len vydrzat uz citit aj spic no stale sa derie. Vdaka pripadne co ste davali od bolesti
@ancusiik popros zubára aby ti prerezal a obrezal ďasno. Mne tiež takto rástli dve osmičky naraz a doktorka mi to urobila a odvtedy nemám problém.
@anonym_8cda89 ja som sa dva mesiace dozadu dala uspat po roku nakolko mam panicky strach zo zubarov a pod pokusim sa prezit do maja to ma caka dalsie uspanie dokoncenie co nestihli.. vdaka ta tip ale to by som nedala
Ja som mala cez vianoce. Zas sa ozvala. Dasno uplne opuchnute. V lekarni mi dali calgel a panadol duo. Asi 4-5 dni som to natierala potom nastala ako tak ulava.
Tak ako malým deťom - brufen a kamistad 🤷
Ja som mala cez vianoce. Zas sa ozvala. Dasno uplne opuchnute. V lekarni mi dali calgel a panadol duo. Asi 4-5 dni som to natierala potom nastala ako tak ulava.
@anonym_43d271 jeej vdaka
Tak ako malým deťom - brufen a kamistad 🤷
@michaela329 anoo mam rocneho chlapca doma davam kamistad
@michaela329 anoo mam rocneho chlapca doma davam kamistad
@ancusiik tiež mám ročného...a rastie deviaty 😅
Neviem aký máš vzťah k homeo, ale mne rástol počas tehotenstva kolmo do sedmičky. Zubárka mi ako tehotnej nechcela robiť ani rtg, takže túto informáciu som zistila až pár mesiacov po pôrode. Bolesti boli kruté a nemohla som si dávať veľa liekov od bolesti, tak som to riešila niekedy lokálnym dentálnym gélom, ale hlavne som cmúľala Traumeel-S. Naozaj mi to pomohlo.
https://www.adc.sk/databazy/produkty/detail/tra...
@ancusiik tiež mám ročného...a rastie deviaty 😅
@michaela329 cooo to fakt
Neviem aký máš vzťah k homeo, ale mne rástol počas tehotenstva kolmo do sedmičky. Zubárka mi ako tehotnej nechcela robiť ani rtg, takže túto informáciu som zistila až pár mesiacov po pôrode. Bolesti boli kruté a nemohla som si dávať veľa liekov od bolesti, tak som to riešila niekedy lokálnym dentálnym gélom, ale hlavne som cmúľala Traumeel-S. Naozaj mi to pomohlo.
https://www.adc.sk/databazy/produkty/detail/tra...
@tanyan jeej vdaka
@anonym_8cda89 ja som sa dva mesiace dozadu dala uspat po roku nakolko mam panicky strach zo zubarov a pod pokusim sa prezit do maja to ma caka dalsie uspanie dokoncenie co nestihli.. vdaka ta tip ale to by som nedala
@ancusiik budeš cítiť len jemný vpich na injekciu. Inak je to úplne bezbolestné
@ancusiik budeš cítiť len jemný vpich na injekciu. Inak je to úplne bezbolestné
@olga_hurajova keby ma strach pusti som tam keby mi nepomoze nic co radili baby idem

@ancusiik popros zubára aby ti prerezal a obrezal ďasno. Mne tiež takto rástli dve osmičky naraz a doktorka mi to urobila a odvtedy nemám problém.