icon

Rehabilitácia po výmene bedrového kĺbu

dendulko
21. feb 2025

Ahojte, mám ísť na operáciu výmeny bedrového kĺbu. Chcem sa opýtať, že čo nasleduje po prepustení z nemocnice ? Chodí sa niekde na rehabilitácie, alebo cvičenie je už iba doma z toho čo naučia v nemocnici ?

taktotedanie
22. feb 2025

@dendulko rehabilitujes uz v nemocnici na ortopedii
Bud je moznost presunu na rehabilitacne odd alebo doma a neskor samozrejme mozes aj kupelnu liecbu

kakakina
24. feb 2025

@dendulko ja som v nemocnici po operácii s rehabilitacnou ,naučila ma cviky a potom som doma sama.Po troch mesiacoch som bola 28 dni v kúpeľoch .

gabikamacikova
27. feb 2025

@dendulko ahoj,kedy ideš? Mňa to tiež čaká a mám presne rovnakú dilemu. Čo po operácií? Googlila som aj nejakých fyzioterapeutov, ale fakt neviem ....

dendulko
autor
27. feb 2025

@gabikamacikova Ahoj nemám termín, ale už som si zisťovala, že dôvera prepláca 21 dní v zariadení. Ja som z BA a známa mi odporučila SANOM, bola tam veľmi spokojná

gabikamacikova
6. mar 2025

@dendulko neviem či Union alebo dôvera prepláca výmenu bedroveho kĺbu v Clinica Ortopedica v Retre a odtiaľ som počula a aj videla spokojných ľudí po vymene bedrového klbu a čakačky majú tiež krátke...ja mám žiaľ VšZP a nechcem meniť kvôli iným zmluvným lekárom.