Rekonvalescencia po operácii žlčníka
Dobrý deň, mám žlčníkové kamene a naplánovanú operáciu na 13-teho augusta. Mám 3 ročného syna s ktorým my po operácii nebude mať kto pomôcť nakoľko manžel pracuje v zahraničí a mama bude tiež v práci, dá sa po operácii normálne fungovať pri deťoch?
Určite nie pri trojročnom dieťati.Mama nech si zoberie OCR alebo partner domov
Súhlasím s vyššie písanými. Mám tento zákrok dosť čerstvo za sebou, tri dni v nemocnici, dieťa len o málinko staršie a teda sama bez šance. Minimálne len tie nákupy, vyliezlo zrazu na stôl a nevedelo dole, kúpanie vo vani, z ktorej nevylezie... Niekto by mal byť s tebou aspoň do tých stehov, čo je týždeň, ideálne dva. Mne dovolili dvíhať dieťa až 5 týždňov po, dovtedy som sa každý raz na kontrole pýtala a stále mi zakazovali, že nad 5 kíl nič. OČR mamy je v tomto prípade veľmi dobrý nápad.
@barb2003 nechcem pribudiť nič negatívneho ale je to predsa len operácia, môže sa stať čokoľvek. Mala som 18, keď mamu operovali, klasika laparoskopicky ale niečo sa zvrtlo nevedeli zastaviť krvácanie, boli nútení rezať a hľadať príčiny. Nasledoval dlhší pobyt nemocnici ATB na mesiac a ani po dvoch mesiacoch nebola fit.
Pre tvoje dobro ak muž nemôže/nechce prísť domov popros mamu
@barb2003 vyries si strazenie o dieta, matka nech si vezme ocr

Prvé 2dni by bolo vhodné mať pokoj na lôžku. Mama si môže zobrať očr- byť pri vás- je členom rodiny.