icon

Reproimunológia a jej vzťah k antigénu HLA-C

na_talia123
3. júl 2025

Ahojte
Stretol sa niekto s výsledkom z imunologie - špecifická celularna odpoveď na partnerov antigen HLA-C ľahkého stupna ? Co to znamená?
Doktorka povedala ze si mam spraviť ešte mikrobiologicke stery u gynekologa. Tam vyšli pozitívne ureaplazmy, nasadené ATB. Na to povedala ze ta "odpoveď na antigen" stym moze súvisieť. Ja som si myslela ze to je skôr reakcia na spermie.
Vie niekto poradiť?

klarabohun77
3. júl 2025
na_talia123
autor
3. júl 2025
@klarabohun77

@klarabohun77 ďakujem 😁 tak asi to nebude až také významné

klarabohun77
3. júl 2025
@na_talia123

@klarabohun77 ďakujem 😁 tak asi to nebude až také významné

@na_talia123 a kde si bola na Reprodukčnej?

na_talia123
autor
3. júl 2025
@klarabohun77

@na_talia123 a kde si bola na Reprodukčnej?

@klarabohun77 v Nitre u Dzurilovej
Po prelieceni ureaplazmy jej mam poslať vysledky a potom u nich na kontrolu po 8 týždňoch.
No my ideme už v Auguste na IVF
Preto neviem ci mozem mat ET alebo zas cakat na Nitru kde nič iné okrem tejto veci nenašli.

klarabohun77
3. júl 2025
@na_talia123

@klarabohun77 v Nitre u Dzurilovej
Po prelieceni ureaplazmy jej mam poslať vysledky a potom u nich na kontrolu po 8 týždňoch.
No my ideme už v Auguste na IVF
Preto neviem ci mozem mat ET alebo zas cakat na Nitru kde nič iné okrem tejto veci nenašli.

@na_talia123 aj ja som u nej bola nedavno, prisli mi vysledky tak som sestricke pisala mail, ze by som chcela skonzultovat vysledky a ona mi poslala cislo a cas kedy mam volat. Takze kludne napis mail🙂

kirsten_45
30. nov 2025

@na_talia123 ahoj nám vyšlo to isté ale stredne ťažkého stupňa. Môžem sa opýtať či ti nasadili liečbu a čo zabrala? Ja tiež chodím do Nitry k dr. Dzurillovej a užívam momentálne imunologicku liečbu - medrol (kortikosteroidy). Vďaka

na_talia123
autor
30. nov 2025
@kirsten_45

@na_talia123 ahoj nám vyšlo to isté ale stredne ťažkého stupňa. Môžem sa opýtať či ti nasadili liečbu a čo zabrala? Ja tiež chodím do Nitry k dr. Dzurillovej a užívam momentálne imunologicku liečbu - medrol (kortikosteroidy). Vďaka

@kirsten_45 ahoj nedala mi žiadnu liečbu. Preliecili sme sa na ureaplazmy a potom sme šli na kontrolu k Dzurilovej a vysledlky uz boli OK, upravilo sa to