icon

Rhinoplastika v Banskej Bystrici u MUDr. Mariána Kováča

siska2027
10. sep 2015

Ahojte zienky,
som objednana na operaciu u Mudr. Kovaca v BB a mam obavy ohladom operacie. Nejde len o esteticku operaciu, ale aj zdravotnu, zle sa mi dycha a moj nos ani nevyzera 2x dobre. A chcem sa uistit, ze som si vybrala dobre, kedze to nie je sranda zasah na tvari. Boli ste niektora u neho na operacii? Boli ste spokojne? Velmi mi tym pomozete. Mna caka sekanie vnutra brusenie hrbolceka lamanie nosa uprava spicky a uprava spodnej casti nosu krasne mi to vysvetlil len sa bojim 🙂 dakujem za kazdy koment.

miriam1993
5. okt 2016

@radana2011 ahoj nijako ešte :D musela som to odložit lebo som mala zle predoperačne a teraz to budem musiet posunut zas lebo som chora :D takže ma to ešte len čaka 🙂 Snad čim skor :D furt mi do toho niečo vbehne :/

domca1983
16. okt 2016

@siska2027 ahoj ja som prave 4 dni po OP u Mudr. Červeňa.

22anjelik4
13. dec 2016

Dobry den. Mozem vas velmi pekne poprosit aby ste mi poslali fotky pred a po operacii,kto bol u pana dr.Kovaca. Dakujem velmi pekne

miriam1993
3. jan 2017

Akurát som deň po plastike nosa u Dr. Kováča 🙂 akurat som prišla domov 🙂 citim sa super nič ma neboli 🙂

22anjelik4
3. jan 2017

@miriam1993 kolko ste boli hospitalizovana a co vsetko Vam robil?

kristinka30
3. jan 2017

@miriam1993 ahoj mohla by som ta poprosit o foto?co ti vsetko robil?a cena?dakujem

whitebubble
3. jan 2017

@miriam1993 aj mna by zaujimalo info ... 🤗 ak by ti to nevadilo... samozrejme ti prajem nech je vsetko aj naďalej ok 😉

22anjelik4
4. jan 2017

@miriam1993 mozem prosim vas poprosit aj ja foto a cenu? Dakujem velmi pekne, velmi by ste mi pomohli

miriam1993
5. jan 2017

Ahojte baby 🙂 takže cena bola 900 eur za operaciu a potom som nechala ešte 15 eur za lieky v lekarni 🙂 ...rano na deviatu som prišla o 12stej ma operovali na obed a další den ma pustili domov o pol deviatej rano 🙂 ...ja som mala zložitejšiu operaciu kedže mi narovnaval nosnu prepažku a plus hrbol na nose takže ma sekal dost :D normalne jednoducha plasticka operacia u neho stoji 700 eur 🙂 sestričky užasne mile aj doktor 🙂 všetko šlo v poriadku pekne sa o mna starali aj som sa zasmiala 🙂 nič ma nebolelo ani neboli, dokonca ani lieky proti bolesti neuživam. Fotky pošlem ked mi daju dole dlahu čo bude v pondelok :D ešte ju mam na nose takže aj tak nič nebude vidno 🙂 ...dva dni som bola opuchnuta a opuch už ustupuje ale modrinky mam škarede 🙂 ale nevadi 🙂 hlavne že nič neboli
@22anjelik4
@whitebubble
@kristinka30

kristinka30
6. jan 2017

@miriam1993 tak drzim palce nech si spokojna s nostekom😊

22anjelik4
6. jan 2017

@miriam1993 dakujem velmi pekne za informacie a ked vas mozem poprosit tak by som poprosila fotky potom. Ja som uz po 4 operacia nosa a pan dr. Kovac mi bude robit piatu vo february,tak dufam,ze uz bude konecne posledna.... :(

whitebubble
6. jan 2017

@miriam1993 dakujem prajem skore zahojenie 😉😊 som zvedava na fotky ...

mikailko
8. jan 2017

@siska2027
@miriam1993
ahojte baby mohli by ste mi poslať fotografie? Rozhodujem sa medzi Interklinik v BA kedže to mam blízko, ale ako čítam BB je lacnejšia a vysledky čo počujem su dobre

jarka1988
17. jan 2017

@siska2027
Ahoj,mohla by som ta poprosim o fotky nosteka pred a po operácii.Dakujem velmi pekne

jarka1988
17. jan 2017

@raketkaa
Ahoj,prosim si spokojna s nostekom?
Ak mozem poprosit fotku pred a po operácii.Dakujem

22anjelik4
17. jan 2017

Ahojte. Mohla by som vas poprosit o fotky pred a po? Velmi by ste mi pomohli

eliska623
17. jan 2017

@miriam1993 ahoj pošleš mi prosím ťa fotky aj k nemu chcem ísť ďakujem

dankaav
20. jan 2017

@miriam1993 Ahoj, potom prosím pošli fotky aj mne. 🙂 Ďakujem.

22anjelik4
20. jan 2017

@miriam1993 mozem poprosit aj ja foto. Ja idem na operaciu 20.2.

eliska623
20. jan 2017

@22anjelik4 ahoj ideš k dr kováčovi?

22anjelik4
21. jan 2017

eliska623 ano idem k dr. Kovacovi

eliska623
22. jan 2017

A ako dlho sa u neho čaká na operáciu?

dankaav
23. jan 2017

@siska2027 Ahoj, mohla by si mi poslať do správy fotky pred a po? 🙂 Díky..

luciferik33
31. jan 2017

Ahojte tak aj ja som dnes bola na konzultácii u pána primára Kováča. Musím povedať že je to veľmi príjemný človek. Tiež ma čaká naprávanie prepážky, lámanie a upravovanie celého nosa. Nakoľko mám zdravotné poistenie v Rakúsku, tak budem platiť 1200€. Termín som si dala až na 28.marca, veľmi sa bojím, ale pevne verím že už má nebude konečne toľko bolievať hlava. Bola by som veľmi rada keby ste mi poslali fotky ako vám zoperoval nošteky.

wonderwall
1. feb 2017

@miriam1993 Ahojky!
Ako si spokojná S odstupom pár týždňov? Ako sa cítiš, ako vnímaš zmeny A vzhľad? ProfilovU fotku nás nádhernú,

wonderwall
1. feb 2017

@miriam1993
Robila si ju až po operácii?
Myslíš, že by si mi vedela.poslať fotku pred A po? Veľmi by si mi pomohla pri rozhodovaní.

wonderwall
1. feb 2017

@luciferik33
Ahojky. Ako dlho si čakala na konzultáciu A ako to je S vybraním stehov? Treba znova ist do banskej? Povedal ti čo všetko vie S tým. Reálne spraviť, aby sa čo. Najviac priblížil. Tvojim predstavám? Ja mám napríklad predstavu konečného vysledku ako ja fotke.

smoulinka051
3. feb 2017

ahojte babulky poslete mi prosim niektora fotky pred a po operacii od doktora kovaca?

smoulinka051
3. feb 2017

@siska2027 ahoj poslala by si mi prosim fotky pred a po operacii nosteka dakujem

luciferik33
4. feb 2017

@wonderwall
Ahoj, na konzultáciu som čakala 3 týždne. Ja som sa zabudla úplne opýtať ako to bude po operácii, takže tam musím ešte zavolať. On sa pýtal na moju predstavu, ale nakoľko ja mam veľký a ešte aj krivý nos, tak som povedala ze hlavne menší a rovný. On mi potom ešte vysvetlil co všetko mi bude robiť. Tiež by som rada videla nejaké fotky jeho práce.
Pekný deň 😉