Rhinoplastika v Banskej Bystrici u MUDr. Mariána Kováča
Ahojte zienky,
som objednana na operaciu u Mudr. Kovaca v BB a mam obavy ohladom operacie. Nejde len o esteticku operaciu, ale aj zdravotnu, zle sa mi dycha a moj nos ani nevyzera 2x dobre. A chcem sa uistit, ze som si vybrala dobre, kedze to nie je sranda zasah na tvari. Boli ste niektora u neho na operacii? Boli ste spokojne? Velmi mi tym pomozete. Mna caka sekanie vnutra brusenie hrbolceka lamanie nosa uprava spicky a uprava spodnej casti nosu krasne mi to vysvetlil len sa bojim 🙂 dakujem za kazdy koment.
Dievčatá,máte niektorá zoperovany nos a máte mastnú pleť? Je to problém?
@raketkaa mozte mi prosím dať ktorý kontakt na dr?
@lindiak To s tým nič nema :D ale ja mam pocit že odkedy mam zoperovany nos sa mi mastní viac ...ale to sa mi možno len zdá 🙂
Ahojte ja idem na operaciu v pondelok 12.06.2017 tak som zvedava 😧
prosim vas, ako riesite nepritomnost v praci? ste normalne na pn-ke?
@miriam1993 isteže má, pri mastnej pleti sa ovela častejšie robia vnutorne jazvy..každý chirurg ti to povie preto pri mastnej pleti aj masaze denne su častejšie..
Ahojte prosim vas ako to prebieha vyberanie tych folií z nosa po tyzdni. Som z toho na nervy ,ze zasa mi bude tam nieco robit. Neviem si to predstavit ako to prebieha dakujem
@pillipilli vyberu ti ich na druhy den cize to ani necitis.
@raketkaa mne ich budu po tyzdni,ako to prebieha ? Dakujem
@pillipilli je to sekunda nic drasticke to nie je ako niekde pisu, i ked po tyzdni to musi boliet viac ako na druhy den ale trva to vazne len chvilocku uz si ani nepamatam ake to bolo
@raketkaa a bolo ti po vybrati lepsie?
@pillipilli mne to hned na druhý deň, nebolelo to vôbec ani nepríjemné to nebolo dáke, ano po týždni to musí byt horšie, to som este nepocula aby to az týždeň nechávali..
A nebolo mi lepsie sliznicu mas strasne opuchnutu takže nosom nedychas tak ci tak aspon dva týždne😃ale da sa to zvládnuť ubehne to..
@siska2027
@miriam1993
@monicka12332 Ahojte baby, v pondelok mám konzultáciu u dr.Kováča, neposlali by ste mi nejaké vaše foto pred a po..ďakujem vopred❤
@eliska623 nemas sa coho , mne sa to zasa paci 😀 lebo viem ze na tom vsetkom okolo toho je to najkrajsie
@eliska623 a inak ti štopnu naladovku tak budes heppy hyppo 😝
Ahojte. Nebol náhodou niekto na opke aj u Sičáka v RK ?
@sashko24 ahoj 🙂 po mam na profilovke 🙂 pred som sa moc nefotila kedže som nebola s nosom spokojna :D
@miriam1993 máš to krásne,napíšeš mi ešte čo všetko Ti bolo spravené..
Baby u kováča je koľko kontrol celkovo ? Tamponady sa vyberajú hneď na druhy deň po opke alebo až ten tretí ??
Mala som termín u Sičáka ale po preštudovaní blogov som sa rozhodla pre Kováča. Vedeli by ste mi poslať foto jeho práce do správy prosím ? Ďakujem.
@rumery u Kovaca necakas dlho ,ja si myslim ze ked mu povies ze ti to suri tak ta da najskvor ako bude moct. Tamponady vyberaju rano po zakroku
@pillipilli
Ďakujem moc. Všetko sa dobre poriesilo.
Ešte sa chcem opýtať či náhodou niekomu kováč nedvíhal špičku nosa ????
@sashko24 Mne robil nosovu prepažku aj rhinoplastiku zaroven 🙂 Mne robil v podstate komplet nos :D lebo mam spravenu tu prepažku, skoseny hrbol a ešte aj upravenu špičku k tomu a aj narovnany 🙂 takže kompletka 🙂

@smoulinka051
@luciferik33
@wonderwall
@dankaav
@22anjelik4
Caute baby nechceli by ste ist do skupiny ? ...
https://www.modrykonik.sk/group/9336/
nech mame vsetky informacie pokope ? ... teraz som ju vytvorila tak ak by ste tam chceli prispiet niecim alebo pozvat kamosky , pripadne sa cosi opytat ...
@miriam1993
@domca1983