Riešenia a skúsenosti s radikulopatiou
Dobrý deň, prosím Vás je tu niekto kto mal stanovenú túto diagnózu a dostal sa z toho? Chcela by som sa poradiť, môj otec má už asi cca mesiac silné bolesti chrbta vystrelujúce do lytka, to lýtko ho dosť boli a nevie poriadne chodiť, len o palicke... Chodil na injekcie, potom sa dostal k neurológovi, ktorý mu napísal túto diagnózu, ale CT ho ešte len čaká, takže nie je to potvrdené. On mu dal infúzie, a lieky doretu, ale vyzerá to tak, že z toho dostal alergickú reakciu a opuchli mu časti tváre. Žiadne lieky pokiaľ viem mu vôbec nezaberajú na tú bolesť. Prešiel si tým niekto a vedel by odporučiť čo mu pomohlo? Vopred ďakujem za radu. 😊
CT ordinoval neurolog? Nie MR? Mnw robili rtg,na chrbtici bolo vidiet opotrebovane platničky s vyrastkami na stavcoch a idem o par dni ma MR. Nastastie mi dobre zabralu lieky od neurologa a pojdem na rehabilitacie.Treba počkať na upresneniw dg.Ked dostal alwrgiu bolo treba kontaktovat neurologa,aby napisal ine lieky.
Ja mam radikulopatiu ale nemám bolesti ale necitlovost
Velmi to je individuálne a hlavne pokial sa nevie presne kde je problém
Možno len cvičenie pomôže, rehabilitacie, suché teplo
Ako dlho ho to boli?
@anonym_a971a0 no už cca mesiac ho boli....
CT ordinoval neurolog? Nie MR? Mnw robili rtg,na chrbtici bolo vidiet opotrebovane platničky s vyrastkami na stavcoch a idem o par dni ma MR. Nastastie mi dobre zabralu lieky od neurologa a pojdem na rehabilitacie.Treba počkať na upresneniw dg.Ked dostal alwrgiu bolo treba kontaktovat neurologa,aby napisal ine lieky.
@janinah veď to, že neviem preco nedal dr MR, ale len CT a neurológ mu to odporucil. Na rontgene mu vyšlo čo mu robil všeobecný dr že má tu driekovej chrbticu rovnú že ona má byť zahrnutá...takže aj tam je problém. Len to, že mu žiadne lieky nezaberajú a neviem prečo ho aj do nemocnice s takým stavom neposlal...tak ja som len chcela vedieť či nemá niekto s tým skúsenosť a že čo zabralo.

Ja mam radikulopatiu ale nemám bolesti ale necitlovost
Velmi to je individuálne a hlavne pokial sa nevie presne kde je problém
Možno len cvičenie pomôže, rehabilitacie, suché teplo
Ako dlho ho to boli?