Riešenia na rednutie vlasov po farbení
Ahojte nesetrnym zaobchádzaním pri farbení mi došlo veľa vlasov mam ich riedke,čo teraz
@astronaut321 🥺
Pockas kym dorastu, nic ine nepomoze. Mozno ked ich das skratit nebude to tak zufalo vyzerat
@astronaut321 nie,viem,že to bolo zbrklo napísané,ale je to seriózna otázka,nejak som asi chytila reakciu na farbu,alebo dom príliš tlačila na pokožku a korienky.
@viestta ďakujem,je to nezvyk,až teraz vidím,aké ťažké a husté vlasy boli predtym
@astronaut321 no smiešne to nie je ale 🤦♀️
Ja, viem, moc sa ospravedlňujem. Proste mi to nedalo. Ešte, že vlasy dorastajú 😀 Keď niekto vníma krásu ženy podľa vlasov, tak mi je ho ľúto. Autorka, neboj cobydup sú naspäť.
10 cm ročně minimálne ti narastú. Čo je to nešetrné zaobchádzanie pri farbení?
to si si ich spálila? Celkom pri korienkoch? Určite ti nevypadali.
@aurelia2000 no🙃🤔😔
@aurelia2000 nedobre rozmiešana hustá zmes a poškriabaná pokožka hlavy,akoby zodreta
@aurelia2000 to bola taká ako prirodnejsia farba
@rozculena vlastne aj Tebe odpovedám,čo píšem aurelii
Sucítím s tebou, neboj, narastú ti nové. Možno je teraz čas na nějaký kratší zostrih.
Aká je to prirodnejsia farba?henna?nájdi si v okolí dobre kaderníctvo kde sa zamerajú na kvalitné ošetrenie vlasov a strih. A možno skús si kúpiť nejaký komplex vitamínov na vlasy
@dzescebuly bola to zmes henny a ďalších iných zložiek viac čienej prirodnych
*viac menej
Ďakujem Vám kočky.
@aurelia2000 áno,asi skrátim
henna ti v žiadnom prípade nemohla spáliť vlasy,henna je usušená podrvená rastlina.
@rozculena nespálili sa mi,vypadli
neverím.Po nanesení rozdrvenej usušenej rastliny na hlavu ti nemohli vypadať vlasy.Toto neurobí ani chemoterapia,aj pri nej to ide postupne.
Ty si sem už písala, že? To zrejme bola alergická reakciu na niektorú zlozku..
Na farbe, ani zle rozmiesanej a hustej ti nemá čo doskriabat pokozku.
Čo to bola za farba?
Autorka mám podobný problém. Ako si teda dopadla? Vlasy sa obnovili? Rovnako i mne po aplikácii henny s indigom ma pokožka na hlave doslova pálila a svrbela.Plus stres v práci a tiež môj zlozvyk škrabať si pokožku hlavy. Vypadávajú mi vlasy ale že extrémne. Keď sa prečešem kefou (opatrne), to ako by som sa nečesala mesiac, taká gučisko vlasov ostane na vlasovej kefe. Z hustých vlasov mi ostalo doslova pár a vlasové páperie. 😖Tiež rozmýšľam, že či to tiež nebude mať súvis, že pred dvoma mesiacmi som mala zápal pľúc.
Uf,ja som vtedy vnímala to pálenie pokožky a redšie vlasy.Uz sa bojím ísť do Jenny.Rok som nefarbila vôbec.Neviem,čím farbiť teraz...
@kocurikpupcek

Prilep si ich naspäť 😂