Riešenie bolesti pri tenisovom lakti: Oplatí sa ďalší obstrek?
Dobrý deň, už mesiac trpím s tenisovým lakťom mám druhý obstrek za sebou deň dva po obstreku v pohode a zas začne bolesť už som zúfalý neviete mi poradiť či sa oplatí dávať ďalšie obstreky?
@denisa_deniska zatiaľ nie ale ja už mám ruku v takom stave že ju neviem narovnat a musím si ju prekladať
@boris883 tak.. nech sa páči, zajtra sa môžeš objednať. Treba to riešiť z dlhodobého hľadiska, nie si chodiť dávať pichať obstreky na momentálnu uľavu. ;)
@denisa_deniska chodievala si s tým problémom k fyzio? Ak áno co ti s tým robil?
Môjmu známemu pomohol Višňovského balzam. Natrieť hrubú vrstvu a obviazať aspoň na dva dni.
Ja som mala bolesti. Rehabilitácia mi pomohla. Magnet, biolampa, elektro plus cviky. Skús aj na YouTube pohľadať cviky.
@boris883 píšem len zo svojich skúseností. Dá sa to. Mala som problém s ramenami. Pri "naťahovaní", ktoré so mnou robila Dr. som jačala od bolesti. Doma som si nastavila budík a cvicila so slzami v očiach každý deň. Nechcela som ísť na operáciu. Tiež som začínala obstrekmi, tbl, ap. Pomohlo mi až cvičenie, procedúry na rehabilitácii a ešte ožarovanie. S lakťom stačilo to, čo som písala. Rázovú vlnu nemôžem.
@boris883 píšem len zo svojich skúseností. Dá sa to. Mala som problém s ramenami. Pri "naťahovaní", ktoré so mnou robila Dr. som jačala od bolesti. Doma som si nastavila budík a cvicila so slzami v očiach každý deň. Nechcela som ísť na operáciu. Tiež som začínala obstrekmi, tbl, ap. Pomohlo mi až cvičenie, procedúry na rehabilitácii a ešte ožarovanie. S lakťom stačilo to, čo som písala. Rázovú vlnu nemôžem.
@lukbe prosím ťa , ožarovanie ramena prečo? Boli výrastky?
@lukbe prosím ťa , ožarovanie ramena prečo? Boli výrastky?
@majka3112 písala som tam postup, aká bola liečba. Myslím, ze som mala skrátené šľachy. Bolelo to, hýbať rukou sa nedalo, jeden Dr. ma posielal na operáciu, nechcela som, druhý to riešil takto, ako som písala. Postupne sa to rozhybalo, ale ešte bolelo, preto to ožarovanie. Odvtedy mam pokoj už je to asi 16 rokov.
@boris883 mne pomohla len operacia... ja som mala v ruku v stave ze sa mi už triasla, vyrovnat to som si mohla len s velkou namahou, a nic som v nej neudrzala ..po operaci 1000 a jedno to sa neda porovnat
@mmonika prosím ťa pekne je pravda,že po operácii ide na ruku sadra?viem,vyznie to divné,ale ja mám paničky strach zo sadry

@boris883 obstrek vyrieši momentálnu bolesť, nie dlhodobý problém. Takže si ich môžeš dávať pichať do nemoty.. fyzio navštevuješ, áno?