Riešenie problémov s unavenými a pálivými očami
Ahojte baby. Mali ste niektora prievan alebo zápal oči?
Dosť som bola na vonku posledný týžden a u nás teda riadne fúka. Pozorujem už týžden také unavené, rezave a pálive oči. Nie sú červené ani opuchnuté. Myslela som si, že to je z obrazoviek alebo z makeupu. Prestala som sa malovat, ale nič. Posledné dní sú tie oči viac unavené aj ráno keď vstanem alebo aj poobede ked si nachvilu lahnem. Jediné čo som si všimla, že si z oči niekedy vyťiahnem niečo take biele (sem tam tuhé-sem tam také vodnate)
Nemala ste to niektora?? Dnes mi prídu kvapky opthalmoseptonex. Skúsila som ocuflas ale z toho ma dosť štípali oči, tak som si ich dala len raz.
Kedysi som mala asi infekčny zápal oči, ale taktiež žiadne červené oči ani opuch ani slzenie. Vlastne som dostala tobradex len na základe, že som povedala, že som mala ráno zalepené oči a že ma výrazne bolie a pália. Ale za 2 dni kvapky výrazne pomohli.
Na očnom som nikdy nebola ale pozerala som ma vypísanu dovolenku, robí až po prázdninach a zástup tam nebol písany.
Nejake rady baby prosím🙏🙏🙏
Desodrop kvspky+umele slzy bez konzervscnych latok
Používám tiež ten oftalmoseptonex, nielen kvapky ale aj mast, a keď nezaberie tak uniflox. Ale ja to mám z alergie každú jar, plus ten vietor mi nepomáhá.
@miriamzba a na čo mate alergiu?
@taktotedanie oftalmoseptonex nie je vhodny? Moze byt aj Vidisic? Poradili mi ho v lekarni.
A čo to môže byť? Zápal?
Moze nemusi
Aj alergia no mali by ste aj dalsie priznaky svrbenie, nejaka ta nadcha pokial to nie je alergia len lokalna na nieco co ste pouzili len na oci
@taktotedanie práveže teraz pár dní si nedavam nič okolo očí, lebo som zistila par týždnov do zadu, že ma pália oči z jednej špirály. Tak teraz keď mám takyto problem si tvár umývam len vodou a krém používam modru niveu, ale vyhýbam sa okoliu oči.
Ráno keď vstanem tak mam tie oči unavené aj hoďku potom sa to zlepší akoby im vadilo svetlo? Neviem. Včera sme boli asi hodku na bicykli celý čas som mala okuliare a potom som tie oči dona cítila viac
O septonex je podobny ocuflashu
Skusila by som ten desodrop
@taktotedanie dakujeem za radu, objednam aj ten 🙂
@taktotedanie odporucili by ste prosím aj nejaké vitamíny pre oči?
Omega 3-6-9
@taktotedanie ďakujem a ten vidisic je vhodny.?
Ked uz ho mate skuste
Na oči lutein a zeaxantin. Ocuflash je len na preplach, septonex obsahuje liecivu látku, dúfam že vam zaberie - mne pomáha ale chce to tak 2-3 dni. Keď by náhodou nie tak kvapky uniflox alebo mi krstna predpise masticku, tuším framykoin. Je očna dr.
Alergiu mám len posledne 3r, z toho už posledne 2 som bola tehotná a kojila. Vždy v marci, najhoršia bola ten prvý rok. Prejavy sú tie klasické, nadcha, kychanie, ale aj zapálené oči.

@taktotedanie dobrý deň pani doktorka. Nevedeli by ste mi prosím poradiť?