Riešenie únavy pri starostlivosti o malé deti
Dobrý deň potrebujem pomoc už neviem čo robiť mám 2ročnú a 4 ročnú dcéru a som velmi unavená stále aj po spánku krvné odbery sú ok 10/24 som mala antiku a 12/24 som ju vysadila a nasadila teliesko nehormonalne …prosim vas co by ste mi poradili ? ďakujem
@denkabemommy kvalitné jedlo je konkrétne čo?
@denkabemommy kávu nepijem
Pomoc od manzela 🙂 Nech ta necha cez vikend sa poriadne vyspat
@autorka dostatok bielkovín a zeleniny a sacharidov. Poviem ti za seba, robí to zázraky. Ak do seba začnem ládovať piate cez deviate, sladkosť sem, blbosť tam, tak som nepoužiteľná. A síce zjem každý deň sladké, lebo to milujem, musím si strážiť ostatné jedlá. Okrem toho ako písala @stanzi , ak ti bude cez víkend dopriate “dospať” úplne inak sa začne telo správať. Ja to mám tak každý víkend, ak manžel neni chorý. A tiež poľaviť z nárokov na seba, pochopiť, že nemusí byť vždy všetko na 100%, lebo neraz už len celodenné myslenie na povinnosti unavuje
Pohyb vonku - v každom počasí. A to ja pijem kávu hneď po prebudení, môj jediný nezdravý zvyk (ak to vôbec je nezdravé 😳). Ja mám stále nízke železo, dvojmesačného chlapca s kolikou a refluxom, noci všelijaké, ale keď sa donutim vybehnúť vonku, nabrať energiu na čerstvom vzduchu, hneď mám ten deň iný.
ďakujem za rady

Dostatok !kvalitného! jedla, spánok a nepit kávu hneď po zobudení. Nič iné mne nepomáha