icon

Riziká a vedľajšie účinky očkovania proti Covid-19

17. mar 2024

Našlo by sa tu zopár ĺudí pracujúcich v zdravotníctve, ktorí by nemali problém napísať svoj názor,či po zaočkovaní je badať väčší nárast krvných zrazenín, tetanie, infarktov a iné u mladých ĺudí? Zaujíma ma názor zdravotníkov, nie skúsenosti laikov,ktorý do toho vidia asi tak ako ja.Som zaočkovaná 3x a mám nejaký čas problém s vysokým tepom, beriem magnézko, najhoršie je to večer pred spaním,často ani nezaspím.Pred tým som ničím takým netrpela....človek hĺadá príčinu všade.Všeobecný,endokrinolog ani kardiolog nenašiel nič.

lakebabe
10. sep 2024

@leks 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

leks
10. sep 2024

@lakebabe precitaj si co si písala,... Písala si, že ma nepustili.. Nie, že pustili..

lakebabe
10. sep 2024

@leks nemám záujem si míňať energiu na niekoho ako ty ďakujem

leks
10. sep 2024

@lakebabe tak neminaj.. Este ti jej bude treba dosť po tom co ti ju ubrali záchranne vakcíny..

lakebabe
10. sep 2024

@leks v pohode umriem , chvalabohu teba to nijako neovplyvni

vevesh
10. sep 2024

@leks ale ja som sa nebavila o covide a vakcine, ale o tvojej mylnej informacii, ze slovo drugs pochadza od drogy a teda lieky su drogy v jednoduchej premisii, preto americania to napisali rovno🤣🤣🤣🤣sorry, ale kedze si zjavne leniva ty, v skratke slovo drugs je uz par storoci stare a pochadza z holadskeho draege waere z cias divokeho zapadu, co znamena obchod so suchym tovarom a casom si to americania skratili na drug store, co v dnesnom ponimani americanov je nasa drogeria...🫣🫣🫣

barbie2023
10. sep 2024

@lakebabe áno , najvyššie mocnosti chceli,aby sa rozmnožovali len prezieravi inteligenti z východu Európy,ktorí ich všetky plány odhalia a prekazia 🥳😂

barbie2023
10. sep 2024

@leks a čo v starých knihách o bylinkách, tam ti slovo droga nevadí ? Lebo to je normálne označenie byliny . Ale to treba aj knihy čítať nie len konšpiračné teórie na Facebooku 😂

10zabka
10. sep 2024

@leks vieš čo je na tom všetko najhoršie? Tvoj FANATIZMUS, neskonalé chválospevy na prírodnú liečbu, ktorú tu nik nespochybnil, rozdeľovanie ľudí na "dobrých" a "zlých" kvôli očkovaniu, priať tým zlým len zlé, a tvoja stupídna obmedzenosť a neschopnosť podložiť svoje tvrdenia relevantnými podkladmi (ó, zabudla som na ten geniálny link, ktorý si pridala). Najprv som nechcela na teba reagovať, ale to, čo píšeš a tvrdíš, sa skutočne čítať nedá. Stačí používať svoj vlastný, sedliacky rozum. A na záver: očkovaná nie som.

leks
10. sep 2024

@10zabka som ti aj normálne uverila, že niesi očkovaná.. Podľa tých tvojich názorov...
A neviem kto začal prvý rozdeľovať ľudí...Vy ste nás diskriminovali... Teraz vás niekto diskriminuje len preto, že ste očkovaní?

leks
10. sep 2024

@10zabka kto povedal, že Vám prajem aby ste umreli? Ja to len konštatujem, že pravdepodobne to tak bude keď vidím tie následky po vakcinácii...co si pamätám, tak to vy ste sa smiali z nás, že pokapeme lebo sa neockujeme...

10zabka
10. sep 2024

@leks tak teraz si ma rozosiala. Nebola som očkovaná, pretože mi to reumatologička nedoporučila kvôli Bechterevovej chorobe. Aj keby mi to nedoporučila, tak som nikdy o očkovaní neuvažovala. O tom, že očkovaná nie som, píšem do tejto témy tretíkrát. Kým niečo napíšeš a tvrdíš, najprv si to láskavo over.

10zabka
10. sep 2024

@leks komu Vám? Písala som niekde, že praješ niekomu aby umrel? Vieš vôbec čítať s porozumením, či len odpovedáš bez toho, aby si rozmýšľala?

lenka123456789123
10. sep 2024

@kristiii netvrdím, že úmrtia všetci to som nepísala neviem či viete čo znamená slovo vedľajšie účinky. Tie môžu prísť aj po 10 rokoch a smiech prejde.

lenka123456789123
10. sep 2024

@lakebabe nikto netvrdí, že umriete a všetci budú mať vedľajšie účinky treba čítať z porozumením. Ale možnosť tu môže byť a to sa ukáže až po čase. Ale teraz tu tvrdiť nič mi nebolo som ok to môžete povedať po dlhom čase.

lenka123456789123
10. sep 2024

@leks im sa to nedá vysvetliť napríklad v Amerike má kauzu aj spoločnosť Johnson z krémov po rokoch dostali ľudia Rakovinu a vakcíny je jedno či moderna, Pfizer chýbajú dlhodobé štúdie. Nepochopia to.

lenka123456789123
10. sep 2024

@kvieta zareagujem aj na Vás vedľajšie účinky nie hoax bežná vec . Kto šíril strach?? Kto rozdeľoval spoločnosť?? Kto ako gestapo udáva suseda, že niekde bol?? To ,že ste mali vakcínu šírenie nezastavilo naďalej ste mohli šíriť covid. Poznám prípad čo mal vakcínu cez to všetko ležal na smrteľnej posteli pomohli až modlitby. Tak ,laskavo sa pozrite ako ste sa chovali počas pandémie do zrkadla potom hovorte o múdrosti.

vevesh
10. sep 2024

@lenka123456789123 ja si dovolim tvrdit, ze vedlajsie ucinky ockovania pri covidovych vakcinach sa nezistia ani o 50 rokov- pretoze su podobne vedlajsim ucinkom prekonania korony. A koronu prekonalo takmer 95% ludi, cize ak problemy su, momentalne su pripisovane prekonaniu choroby a len problemy vyskytujuce sa bezprostredne po ockovani su pripisovane ako neziaduce ucinky ockovania....
Bdw. A johnsonom, poznas prislovie "vsetkeho vela skodi"? Ta zenska, co dostala rakovinu, natierala puder 4-6x denne 40 rokov rovnaky produkt...🙄🙄🙄🙄🙄

lenka123456789123
10. sep 2024

@vevesh RNA vakcíny nemajú také dlhé štúdie na ľuďoch. Ako to môžete tvrdiť z istotou ste veštica??

vevesh
10. sep 2024

@lenka123456789123 co viem, maju viac ako 20 rocne studie na rna-vakciny (pozor nie priamo covidova, ale princip rna).

lenka123456789123
10. sep 2024

@vevesh prečo sa každý liek aj 10 rokov skúša?? Asi nie pre srandu králikov. A vakcíny povolili kvôli pandémii skôr než prešli skúškam . Inak by to trvalo aj 7 rokov. Mne sa najviac páčilo kto bude mať vakcínu viac sa nenakazi a poznám prípad mal vakcínu aj tak ležal na áre.

leks
10. sep 2024

@lenka123456789123 ja tvrdím, že sú to zámerne účinky nie vedľajšie... Ale sak uvádzajú to vo všetkých pribalovych letákoch, tak sú právne chránení.. Ved jak jeden z tých tvorcov toho covid divadla povedal :,, ja ich nebudem musieť nútiť očkovať sa, ti hlupáci pôjdu sami.. . "
Takisto to berú aj s liekmi... Ved napíšme tam co tie lieky môžu spôsobiť... Ak to spôsobia až po rokoch, ti hlupáci si to ani nevsimnu... A aj keď to tam bude napísané, oni aj tak ich budú užívať lebo nebudú veriť tomu, že práve na nich to bude mať negatívny účinok...

leks
10. sep 2024

@vevesh štúdie môžu mať... Ale to co presne spôsobujú už nepovedia, lebo to bol zámer..

leks
10. sep 2024

@10zabka nik nespochybnil? Čítala som tu komentáre co sa vymsievali z liečenia bylinkami... Tak neviem prečo píšeš, že prírodnu liečbu mi nik nespochybnil...
A už keby ste sa nad tým trochu zamýšľali kto ma pravdu, tak už len fakt, že prírodná liečba je zadarmo o niečom svedčí..

leks
10. sep 2024

@lenka123456789123 už keby si aspoň priznali chybu a pridali sa k nášmu názoru, že tie vakcíny sú sracky... Ale stále tvrdia, že nemajú následky a ešte sa aj smejú z prírodnej liečby...

10zabka
10. sep 2024

@leks o čom preboha píšeš? Čítala si moje komentáre? Reaguješ úplne od veci na to, čo som ti nepísala. Nuž, topiaci sa slamky chytá... chýbajú ti argumenty, pretože nečítaš s porozumením.

vevesh
10. sep 2024

@leks vies vobec ako sa tvori pribalovy letak a uvadzaju neziaduce ucinky? Vies, ze sa letaky stale aktualizuju a doplnuju, pricom je liek stale ten isty? Oni tam nie su uvedene len preto, lebo niekto nieco zamerne sposobuje. 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️Ak by to bolo zamerne, tak by si pekne vysudila €€€€€€€€.

leks
10. sep 2024

@vevesh :D :D :D a ešte k tomu na Slovensku? Kde právo vôbec nefunguje? Mali sme možnosť vidieť počas covid divadla ako tu fungoval zákon... Co povedal pán Mikas bolo sväté... A Mikas bol zákon... Vy ešte aj dodnes veríte tomu, že právne to bolo celé v poriadku..
V iných štátoch majú problém niečo vysudit od farma firiem, nie to ešte na slovensku... Majú toľko peňazí, že tebe sa môže o nich len snívať... Este ste im znovu aj pridali lebo popredavali vakcíny, po ktorých vás ešte znovu budú "liečiť" inými srackami... Teda znovu im len nabalite konto... A majú toľko peňazí, že skorumpuju co len chcú...

leks
10. sep 2024

@10zabka hlavne, že ty s porozumením rozumieš svojim lekárom.. Odborníkom.. Preto si dnes taka zdravá aká si..

leks
10. sep 2024

@vevesh a hlásila si ty niekedy nejaky "nežiaduci " účinok? Nie... Lebo si si ani nevšimla, že to môže byť z toho lieku..