Riziká a vedľajšie účinky očkovania proti Covid-19
Našlo by sa tu zopár ĺudí pracujúcich v zdravotníctve, ktorí by nemali problém napísať svoj názor,či po zaočkovaní je badať väčší nárast krvných zrazenín, tetanie, infarktov a iné u mladých ĺudí? Zaujíma ma názor zdravotníkov, nie skúsenosti laikov,ktorý do toho vidia asi tak ako ja.Som zaočkovaná 3x a mám nejaký čas problém s vysokým tepom, beriem magnézko, najhoršie je to večer pred spaním,často ani nezaspím.Pred tým som ničím takým netrpela....človek hĺadá príčinu všade.Všeobecný,endokrinolog ani kardiolog nenašiel nič.
@kvieta keby si vedela toľko ako ozajstný odborníci a nie Mikas možno by si aspoň trošku mala rozumu ale žial ho nemáš.
V ZIVOTE BY SOM SI TEN SAJRAJT NEDALA OCKOVAT
Mám povinnosti dámy a páni, večer si so záujmom prečítam, na čo ste zas prišli🙂
@lenka123456789123 Nepíš mi súkromné správy, maj gule a napíš mi verejne, čo máš na srdci.
@kvieta ty nemáš gule žiadne škoda reči
@kvieta večer si zapni Mikasa a prečítaj na čo prišiel 😁😆
@lenka123456789123 ty si sa opustila?
@lenkasarka fiha máme tu kvieta číslo dva
@lenkasarka ved som tu už písala, že taká liečba je len pre ľudí, ktorí odpísali modernú medicínu... A písať ti o liečbe, ktorú uznávam ja je pre mňa strata času.. Poznám reakcie ľudí, ktorých považujem za inteligentných a ani ti to nevyskusali.. Tak čo môžem čakať od teba.. Len sa budeš smiať z toho... A už keď sa rozhodnem o tom niekomu povedať, tak ho musím mať aj rada, že mi to za to stojí...
@leks v poriadku
@lenkasarka píšte si s kvietou budete si rozumieť papa
@leks pozor kvieta ma iného odborníka na toho nikto nemá 😃😄😁
@leks vidno, že absolútne nečítaš, čo tu kto píše, len si ideš stále svoje. Písala som totiž, že som neočkovaná a ty mi napíšeš: no tomu ver, že na to doplatia vaše prapravnucata... Ak ich budete ešte mať.
Tvoj štýl komunikácie a aj tvojej kamošky tu hovorí myslím za všetko, takže prajem pekný deň a nech zdravie slúži.
@barbie2023 no práve, raz budú všetci očko neplodní, na druhej strane budú mať pravnucata s následkami 🙃. Raz bolo očkovanie placebo, inokedy sa ním šíril kovid, raz sa spajchlami ockovalo, inokedy roznášal vírus. Keby sa aspoň dohodli na tej svojej zaručenej odhalenej pravde.
Trošku zneužijem tému pre dobro veci, ale myslím si, že moja info nebude až tak mimo.
Nie každý rodič možno vie, že existujú centrá pre očkovanie rizikových detí. Samozrejme, že zdravotný stav dieťaťa musí byť podložený aj nejakými predvyšetreniami (imunológ, neurológ, genetická predispozícia), určite má ale zmysel skonzultovať možnosť ne/očkovať svoje detičky v týchto centrách a nie na rôznych sociálnych sieťach ako napr. MK.
V rámci Slovenska sú v pôsobnosti 4 centrá.
http://www.ockovanieinfo.sk/clanok-sk-1-77-Cent...
Ak má niekto podozrenie, že po akomkoľvek očkovaní u neho sú pozorované zmeny v jeho doterajšom zdravotnom stave, je veľmi pravdepodobné, že mohlo dôjsť k vedľajším účinkom po očkovaní.
Tie je potrebné nahlásiť svojmu ošetrujúcemu lekárovi, trvať na ich zápise do karty, ale zároveň by by bolo vhodné nahlásiť toto podozrenie na ŠÚKL:
https://www.sukl.sk/hlavna-stranka/slovenska-ve...
Neuspokojte sa prosím s prispením možných NÚ po očkovaní na antivaxerské stránky. Tie zbierajú iba laický opis NÚ, štatisticky v podstate nemajú žiadnu hodnotu.
@leks Toto tu už bolo pred pár rokmi . Takto mi odpovedal petot ohľadom megasorbickej liečby vit. C. Veľmi mi ho pripomínaš. Ale po siahodlhých výmenách tu v diskusiách nakoniec priznal, že je v kritickej situácii za súbeh liečby vit. C a modernej medicíny. Veľmi by som sa musela lúskať 10-ročnými? témami, ale ak veľmi chceš a máš seriózny záujem, nejako to nájdem.
@leks Môj vedec biológ je moja sestra, po skončení štúdia biológie vedecký smer istý čas pracovala na SAV v Bratislave, pred rokmi sa presťahovala do Londýna, kde pracovala vo svojom obore iba na prestížnych pracoviskách, teraz pôsobí v Edinburgu. Poznám aj pánov, ktorých ste spomínali, niektorých aj osobne, ale oni nie sú mojim prvotným zdrojom k pochopeniu problematiky, čo je asi pochopiteľné. Krv je krv😉
Covid priniesol okrem samého seba aj iné následky. Rozdelenie spoločnosti, rodín, strach, nenávisť, pohŕdanie... Ale možno aj niečo pozitívne. Začíname si viac sami seba všímať, sledovať svoje zdravie, zmeny v ňom. Oprime to o pravidelné preventívne prehliadky, komunikujme s lekármi ako s partnermi, nie ako s autoritami, s rešpektom k ich vzdelaniu, no bez strachu. Treba z tejto skúsenosti vyťažiť a poučiť sa, bez toho, aby sme sa navzájom obviňovali z niečoho, za čo v podstate ani jeden z nás na tomto fóre nemôže.
Celé covidové obdobie som prežila a stretávala som sa ja očkovaná s neočkovaným párom, kamarátmi. Normálne sme vedeli komunikovať, bez urážok, vedeli sme si dokonca aj navzájom dať za pravdu v niektorých aspektoch. A to obojstranne. Ak to šlo u nás, prečo to nejde v celej spoločnosti?...
@lenka123456789123 to isté môj sused. Chcel aby sme zomreli, lebo sme sa rozhodli inak. A nakoniec on má problémy.
@krtko1313 Málokto vie, že predavačkám v tej dobe hrozila za porušenie opatrení pokuta presahujúca ich mesačný plat. Rozmyslela by si si na ich mieste, či niekoho bez rúška pustíš do predajne, alebo nie. Zasa chápem, že tým, že šlo o respiračné ochorenie a tým pádom vieme, aký je prenos, respirátory boli prvý nástrel preventívnych opatrení. Ale na to sa treba pozerať v širšom uhle, nie s klapkami na očiach.

@lenka123456789123 Bez urážky, ja zďaleka nedosahujem jeho úroveň.