Riziká a vedľajšie účinky očkovania proti Covid-19
Našlo by sa tu zopár ĺudí pracujúcich v zdravotníctve, ktorí by nemali problém napísať svoj názor,či po zaočkovaní je badať väčší nárast krvných zrazenín, tetanie, infarktov a iné u mladých ĺudí? Zaujíma ma názor zdravotníkov, nie skúsenosti laikov,ktorý do toho vidia asi tak ako ja.Som zaočkovaná 3x a mám nejaký čas problém s vysokým tepom, beriem magnézko, najhoršie je to večer pred spaním,často ani nezaspím.Pred tým som ničím takým netrpela....človek hĺadá príčinu všade.Všeobecný,endokrinolog ani kardiolog nenašiel nič.
@lenka123456789123 Veď sa navzájom na sebe zabávame, nie?
Začala som sa s Tebou baviť iba Tvojim spôsobom a vidíš, ako sa Ti to prestáva páčiť.
@kvieta posledné ti napíšem naozaj neraguj už na nás chod si do témy ktorej veríš a prosím ťa tam si nájdi svojich.
@lenka123456789123 Ja mám sestru šéfku labáku. Stačí Ti?
@kvieta mne sa prestáva páčiť ako si reagovala na ostatných . Vyššie a uražala ich tak si ochutnala vlastnú medicínu.
@kvieta no ja ti už neverím pretože odrazu máš šéfku v labaku ak by si aj mala je rozdiel labak a výskum.
@lenka123456789123 Ale to isté môžem napísať aj ja Tebe. Na koho "na vás" nemám reagovať? A prečo? Je to verejné fórum.
@kvieta ok nájdi si svojich a nás neobtazuj a nebudeme ani teba. A vybavená vec.
@kvieta tebe sa evidentne nepáči táto téma len tu ideš do nás ako ak ta to baví si divná.
@lenka123456789123 Vy ma neobťažujete.
@kvieta napísala si Šéfka labaku reagovala som na to ale ja ti neverím lebo odrazu si vytiahla až teraz túto vec.
@lenka123456789123 Nemusíš mi veriť. To nie je podstatné. Podstatné je to, že vďaka zdrojom, ktoré si vyberám, som v tejto problematike očividne viac zorientovaná ako Ty. Či už mám písať "vy"?
@kvieta napísala si šéfka labaku na to reagujem ale ja ti to už neverím pretože odrazu si to vytiahla. Ale si mi úprimne ukradnutá.
@kvieta ty si vedec nie si žiaľ nie si v tom zorientovana ako je možné napriek očkovaniu ľudia končili na áre a sa nakazili napriek tomu??
@kvieta odpoviem ti pretože zatiaľ bolo ix klonov vírusu a plus sa nevedia zaručiť vedľajšie účinky tie sa postupne začínajú nahlasovať.
@kvieta povedali nie je možné šíriť vírus ak máš vakcínu potom odrazu otočili a bolo to dosť trápne.
@lenka123456789123 Poznám ľudí, ktorí skončili na pľúcnej ventilácii, majú doteraz zdravotné komplikácie, dvaja nečakane skolabovali, väčšina, ktorá si je ochotná to priznať, ľutuje, že neočkovali.
@kvieta ja poznám ľudí ktorý mali tri vakcíny a skončili na ventilácii
@lenka123456789123 Ty si vedec, zdravotník? Akým spôsobom vyhodnocuješ informácie, ktoré sa k Tebe dostávajú? S kým ich konzultuješ?
@lenka123456789123 Ja takých nepoznám.
@klementinka58 ja tiez. Hneď čo má očkovali hneď ma šlahlo. Tiež ešte tam u nich. Na ďalšie už som nešla. Ale ja mám problém od prvého kovidu nie od očkovania.
@kvieta a ty to konzultujes evidentne nie napísala som ti skutočnosť ktorá sa stala .Ale ty si fakt teda odborník keď už Mikasa počúvaš.
@kvieta tak si urob väčší obzor moja zlatá ale ty si fanatik.
@lenka123456789123 Ja nie som odborník. Ja počúvam a čítam aj odborníkov.
@lenka123456789123 Nie som fanatik. Nikoho k ničomu nenútim.
@lenka123456789123 Keby si vedela iba toľko, koľko Mikas zabudol, bola by s Tebou debata na inej úrovni😉
@tatiana149 napíšte to pani kvieta je to odborník 😁
@kvieta tak to keď si na úrovni Mikasa si fakt bez urážky t....

@kvieta ty si ako sekta píše ti tu osoba ktorá má známu v labaku výskum a ty stále svoje veď si to nechaj vysvetliť.