Riziká a vedľajšie účinky očkovania proti Covid-19
Našlo by sa tu zopár ĺudí pracujúcich v zdravotníctve, ktorí by nemali problém napísať svoj názor,či po zaočkovaní je badať väčší nárast krvných zrazenín, tetanie, infarktov a iné u mladých ĺudí? Zaujíma ma názor zdravotníkov, nie skúsenosti laikov,ktorý do toho vidia asi tak ako ja.Som zaočkovaná 3x a mám nejaký čas problém s vysokým tepom, beriem magnézko, najhoršie je to večer pred spaním,často ani nezaspím.Pred tým som ničím takým netrpela....človek hĺadá príčinu všade.Všeobecný,endokrinolog ani kardiolog nenašiel nič.
@sss777 prosím ťa ty ako lekár vieš mi odporučiť aj nejaké korienky ktoré má vyliečia,alebo mi tiež budeš klamať,že sa to nedá 🤦♀️
Normálne som vytočená.
@tibor79 v poriadku ja som cez hranice nechodila čiže ti v tomto ani nebudem oponovat. A ani vyvracať tvoju skúsenosť.
@lenkasarka to musíš u korienkovej kráľovnej pýtať, dr.robí pre farma firmy moc ti neporadí 😄
Inak teraz čítam to s tými slepymi ako zistím ci som dostala slepú alebo ostrú vakcínu? Ci mam začať závet spisovat 😄
@lenkasarka
No ešte aby som ti korienky odporúčala...z toho predsa nič nezarobím a nevytvorím si nového pacienta. Pekne chémiu treba, lebo my v robote nemáme čo robiť, tak šup šup. Neviem síce akú chémiu by som mala odporučiť, to asi závisí od konkrétneho problému, ale možno by si mohla začať tým, že zješ jednu celú tubu temperiek. Červenú.
Zdieľam tvoje rozhorčenie....
@lenkasarka nie je to na smiech. Ja som kedysi dávno mala zdr.problemy. Dookola atb., lieky a stále horšie a horšie. Sám lekár mi navrhol skúsiť bylinkarku. Trvalo to dlhšie ale pomohlo a už roky mám pokoj. Vtedy som zahodila všetky lieky a zamerala sa iným smerom. Neviem, prečo ľudia majú potrebu sa z toho vysmievať.
Ak niekto s niečím nesúhlasí, hneď výsmech, urážky a pod.
@tibor79 treba rozlišovať zdravotne problémy a zdravotne problémy. Nazoaj si myslíš,že bylinky vyliečia psychiatrickú diagnózu? To by ti rodina schizofrenika poďakovala naozaj. Že taky napr kapustovy list vylieči zlomeninu,že korienok z orchidei vylieči moje IBD? Že rakovina sa vylieči olejom zo slnečnice. Nie to naozaj nemôžeš myslieť vážne a ani nik iný. To načo potom mame lekárov. Sak my ich vlastne vôbec nepozrebujeme. Naozaj ľudia pre Krista sa zamyslite už.
@sss777 temperky červene by boli fajn veď to by podľa mna pomohli na anémiu. Zatiaľ nepomáha ani cvikla,ani žiadne iné potraviny bohaté na železo. Ešte možno pôjdem lízať hrdzu to som ešte neskusala.
@lenkasarka veď nech každý robí ako myslí. My sa liečime doma po svojom. A som spokojná. Ty keď užíváš lieky a si spokojná, je to v poriadku. Nie?
@lakebabe to kde píše? To som necitala 🙈 vlastne ani neviem či to citát chcem, leno už teraz mám chuť na alkohol
@lenkasarka dve strany späť, nečítala som to cele, iba že prví išli na slepe vakcíny a ďalší už na ostré ako potkany ci co 😄
@tibor79 jasne že je to v poriadku, ak vám pomáhajú tak som len rada a prajem vám mnoho zdravia,aby nik z vás nemusel užívať lieky.
Svokra týždeň po očkovaní zomrela na zlyhanie srdiečka.
Muž po dvoch týždňoch od ockovania dostal cievnu mozgovú príhodu. Žiaľ ostal s následkami. V prepustacej správe ma potvrdene ze to ma z očkovania na covid.
Očkovanie ma zmysel - vid detske povinné očkovanie, benefity prevyšujú riziko
Ale je rozdiel ci je to očkovanie na' starom princípe ' alebo na princípe mRNA- to je nové.
Nikto tu v diskusii nekonkretizuje typ vakcíny, celá diskusia je na úrovni jedna pani povedala..
@tibor79 bylinky sú skvelá vec, o tom pokoj. Ale aby tu niekto machroval, že nikdy nebol operovaný "a ani nebude"..akože sorry, ale to snáď ani ty nemôžeš považovať autorku tohto výkriku za normálnu. Či podľa teba naozaj, ak bude mať nejaký vážny úraz, autonehodu...tak pošle lekárov a ich chémiu do kelu? No chcela by som vidieť.
@123tana123 Mne umrela krstná mama,mesiac po očkovaní. Krvná zrazenina jej upchala pľúca. Bohužiaľ. Proti očkovaniu človek nič nemá,ale nechať si pichnúť niečo čo ani nevieš čo je. A ešte na vlastnú zodpovednosť. V obchode nekúpi nikto nič bez záruky,ale do vlastného tela si nechali napichat "vakcíny" na vlastnú zodpovednosť. Lebo ako pani prezidentka povedala "vakcína je sloboda"
@lenkasarka načo ti mam radiť.. Aj tak to nevyskusas len to rovno odpises... Poznám ako ľudia rozmýšľajú... Radšej umru ako by to mali skúšať... Tak nech.. Moj život to nieje.. A keď vidím aké máš názory, je to zbytočné ti to vravieť....
Ja som nepisala o zlomeninach ale bežných operáciách... A to je rakovina niečoho, rôzne zápaly žalúdočné vredy atď. Na to operácie vôbec niesu potrebné.. Každý umelý zásah rezanim organizmu je úplne zbytočný a proti prírode... Je to dosť veľký zásah do organizmu..
Chirurgia je niečo iné a operácie vnútorných orgánov je tiež niečo iné. Teda mechanické poškodenie a zápalové ochorenia je tiež niečo iné..
@123tana123 žiadajte si odškodné... Aj keď neviem ci právne uspejete, keďže sa ako pri každom zákroku, pokuse na ľuďoch poistuju podpisanim papiera, že si si vedomá liečby a ze si bola poučena o všetkom...
@leks ako vieš,že to nevyskúšam a rovno to odpisem?
@tibor79 ved to, presne si to napísala tak ako je.. Začnú sa vysmievať a chcú poradiť.. Preto mi to nestojí za to radiť niekomu, kto sa už dopredu z toho smeje a ani nevie o co ide.. To si mala teda šťastie na lekára z milióna.. Sú aj takí... No tipujem, ze je ich tak max. 1 percento...a keď to začnú robiť vo väčšom, hneď su prenasledovaní...
@lenkasarka no lebo som čítala tvoje názory... A viem, že to nevyskusas... Ty proste len slepo veríš všetkému na čo sú štúdie... A to, že niekto na tom ryžuje už vôbec nevidíš.. Tak čo ti mam na to povedať... Začni si vyhľadávať prírodné liečby, možno natrafis aj na ten tip liečby, ktorý uznávam ja...

@lenkasarka ja som žena 🙂a môj nemohol chodiť do práce. A na internáte tiež nemohli byť neočk. Mňa nechceli pustiť cez hranice do práce. Takže moju osobnú skúsenosť mi nikto nevezme.