icon

Riziká a vedľajšie účinky očkovania proti Covid-19

17. mar 2024

Našlo by sa tu zopár ĺudí pracujúcich v zdravotníctve, ktorí by nemali problém napísať svoj názor,či po zaočkovaní je badať väčší nárast krvných zrazenín, tetanie, infarktov a iné u mladých ĺudí? Zaujíma ma názor zdravotníkov, nie skúsenosti laikov,ktorý do toho vidia asi tak ako ja.Som zaočkovaná 3x a mám nejaký čas problém s vysokým tepom, beriem magnézko, najhoršie je to večer pred spaním,často ani nezaspím.Pred tým som ničím takým netrpela....človek hĺadá príčinu všade.Všeobecný,endokrinolog ani kardiolog nenašiel nič.

leks
8. sep 2024

@lenkasarka už keď sme pri tých bylinkách... Poznáš aspoň základné? A co je ti jednoduchsie: ísť do lekárne a kúpiť si lieky ako to robí väčšina ľudí... Alebo začať sa zaujímať o bylinky?
Tipujem, ze zájsť do lekárne... A to len preto, že to robi tak väčšina ľudí a zaberie ti to oveľa menej času ako zájsť do lesa a tiež vôbec vedieť, ktoré sú ktoré bylinky..
Smutne je, že bylinkarstvo už pomaly vymiera.. Lebo už pomaly nás nemá ani kto učiť ktorá bylinka je načo... Je ine zaujímať sa o to sam, z kníh a je ine ak ta to niekto osobne učí..

sss777
8. sep 2024

@leks
Dlhé roky liečim pacientov na základe štúdií, mám za sebou stovky zachránených životov. Vďaka štúdiám. Prečo by som skúšala niečo neisté, čo nemá podklad, keď toto funguje? Lebo to povedala nejaká anonymná pani na fóre, ktorá sa možno živí ako predavačka/tanečnica/učiteľka/sudkyňa a nevie nič o medicíne?

sss777
8. sep 2024

@leks
Píšeš, že chirurgia je niečo iné a operácia vnútorných orgánov je niečo iné. Aký je teda medzi tým rozdiel?

lenkasarka
8. sep 2024

@sss777 to nedáš to nepochopíš to sa ani nedá

leks
8. sep 2024

@sss777 ja viem, že Vám je ťažko priznať si, že ste študovali bludy a ze tým ľuďom aj skodite..
Lebo ako sa vravi: na každú chorobu je liek a na kazdy liek je choroba..
Ci? Mate pocit, že to nieje pravda?
Radšej budem robiť aj upratovačku ako by som mala ľudí "liecit" vašim spôsobom..

leks
8. sep 2024

@sss777 ja viem o medicíne až príliš veľa :D mam nacitane veľa kníh, ktoré tvrdia presný opak toho co tvrdí medicína.. A väčšiu logiku mi dáva opačný názor aký má medicína.. Lebo príroda peniaze nepýta..

leks
8. sep 2024

@sss777 ved som ti to už písala, že choroba vnútorných orgánov je zápalové ochorenie a zlomeniny sú mechanické poškodenie.. Tak už nechápem kto tu nečíta s porozumením..

leks
8. sep 2024

@sss777 a samozrejme pred každým úkonom im dávate podpisovať papier, že vedia ako sa budú liečiť a sú oboznámeni s postupom liečby a ze s nim svojim podpisom súhlasia...

lenkasarka
8. sep 2024

@leks veď operáciu vnútorných orgánov vykonáva tiež chirurg. 🙈
Nielen zlomeninu

leks
8. sep 2024

@lenkasarka to už je jedno ako sa nazývajú.. Nemôžem za to, že ich nevolaju ináč.. Mäsiari alebo ako...

lakebabe
8. sep 2024

@leks ty sa len modlí nech raz takého mäsiara nepotrebuješ

leks
8. sep 2024

@lakebabe ja sa nemodlim.. Niesom veriaca..

lakebabe
8. sep 2024

@leks gratulujem

lenkasarka
8. sep 2024

@leks 😃 síce ja sa smejem, ale s tebou je to vážne zle. Keď som mala asi cca 17 r. Spadlo na mna panelákove okno. Rozrezali mi šľachy na rukách. Vďaka mäsiarom dnes môžem hybat palcami. Neskôr to už som bola dospela som si rozrezala celu druhu ruku. Vďaka masiarom ju mám. Ja úplne chapem a aj verím že bylinky sú zázračne, ale buď pri zmysloch a sama uznaj, že nevyliečia ani zďaleka všetko,že lieky sú nevyhnutne pri vážnych chorobách, operáciách atd. Nebavíme sa o soploch a nádche.

weronika171717
8. sep 2024

@tinka_1807 nehnevaj sa, ale kto už len uverí tomu, že covid útočí na srdce a cievy a pod. 😁 To len lekári nikdy nepriznajú, že ľudia majú problémy práve z toho uzasneho očkovania a preto uvádzajú túto hlúposť.

tomsta003
8. sep 2024

@lakebabe Neboj aj na tie modlitby raz príde, Až keď sa od bolesti pose... potom pochopí, Bude toho ako ona nazýva mäsiara ešte prosiť nech jej pomôže .Skor ci neskor to príde. tomu ver Ona nemá úctu k nikomu a ničomu. Ale tak ako vravím potrebuje odborníka no

lenka123456789123
8. sep 2024

Poviem tu môj názor starší princíp očkovania je už x rokov odskúšaný. Nové vakcíny RNA žiaľ nemajú ešte dlhodobé štúdie to Vám zabudli povedať. Niektoré lieky sa vyvíjajú aj 10 až 15 rokov nakoniec sa zistí, že majú viac škodlivosti ako očakávali a nakoniec musia celú výrobu prerušiť. Dám príklad nežiaduce účinky ako po liekoch alebo vakcinácia, operácie môžu vzniknúť aj neskôr 10 rokoch Dávno zabudnete, že ste mali očkovanie a môžu sa objaviť nečakane komplikácie príliš by som tu pre to neradila mnohým ktorý hovoria nič mi nie je mudrovat to môžete povedať po dlhom čase. Napokon aj ich slub vakcína zabráni nákaze a šíreniu bolo bohapusta lož, nakoniec mnohý aj tak sa nakazili a šírili ochorenie rovnako to ste tu zabudli zmieniť.

sss777
9. sep 2024

@leks
Ťažko s tebou diskutovať, je v tebe veľa zlosti voči lekárom. Nevieš, o čom hovoríš. Nerob z nás netvorov.
Ale vlastne rob ako chceš. Ty zostaň pri tom upratovaní, my budeme ďalej zachraňovať životy najlepšie ako vieme.

tibor79
9. sep 2024

@leks napíšem ti to do ip.

leks
9. sep 2024

@lenkasarka ale tí ľudia používajú lieky aj na sople a nádchu lebo im to tak lekári odporúčajú.. A viac im uskodia ako pomôžu..

lenkasarka
9. sep 2024

@leks neviem o nikom kto používa lieky na nádchu a sople. Ja s tým nechodím ani k lekarke. Ty tu skaces od ľava do prava a z prava do stredu. Pletieš v téme všetko čo ti príde pod jazyk a úplne zbytočne.

leks
9. sep 2024

@tomsta003 :D :D máš pravdu, bolo mi do plaču niekoľko krát od bolesti
.. A neuveris jedine co mi pomohlo bola prírodná liečba, nie lekári.. Vtedy som pochopila, že sú mi k ničomu.. Už som to tu niekoľko krát písala, že mechanické poškodenie a zápalové je niečo iné... Tak nezačni tu zase písať to isté..

leks
9. sep 2024

@lenkasarka to určite... Ja ich poznám stovky... Už od mala keď ma dieťa stopel alebo zakasle utekajú rodicia k lekárom a už ho dafuju liekmi... A samozrejme, že ty to zase budeš popierať ale užívanie liekov a hlavne antibiotik likviduje imunitu...

leks
9. sep 2024

@sss777 ale prečo? Lebo lekári nechcú uznať, že je niečo ako prírodná liečba... Lebo samozrejme za prírodnu liečbu sa neplatí a nemá vedlajsie=zámerne účinky...

leks
9. sep 2024

@lenka123456789123 môj názor je ten, ze oni presne vedeli čo to s ľuďmi bude robiť... To sú len také výhovorky, ktoré teraz používajú.. Ze tie vakcín niesu odskúšané... Cela ta hystéria bola vyvolaná zámerne... Hlavne ľudí poriadne vystrašiť.. A potom si s nimi mohli robiť čo chcú.. Aj ten vírus šírili s tymi ich paličkami zámerne... Mam to odsledovane.. Ze po tom ich slávnom testovaní ľudia začali byť chorí...

lenkasarka
9. sep 2024

@leks ja to predsa nepopieram,len píšem že nikoho takého nepoznám. Moja dcéra má ochvilku 19r. Atb mala 2 za celých skoro 19 rokov. 1x mala obojstranný zápal pľúc, 2x chytila na kúpalisku nejakú skaredu pliagu a mala akoby herpes na celej tvar nespomínam si ako sa to vola. Nemôžeš hádzať ľudí do jedného vreca a písať mi nezmyselnosti,že niečo popieram keď to tak nie je a ani sa o tom nezmienujem. Ja ti píšem moje skúsenosti nie skúsenosti susedy, tety, prababky alebo koho.

10zabka
9. sep 2024

18.3. som si tu prečítala, že testovaním sa vlastne očkovalo, dnes som sa dozvedela, že testovaním roznášali vírus 😂😂😂

lenkasarka
9. sep 2024

@leks ja nepopieram tvoje skúsenosti ja ti cel čas píšem o tom,že nie je choroba ako choroba. Nepcham do seba lieky keď to nie je nutne,ale nemôžeš tvrdiť že lekári nás zabíjajú chtiac a predpisujú nám lieky iba preto,že sa im to hodi. Neviem,možno naozaj majú nejaké percenta z receptu(nepopieram,nevyvraciam) veď farmabiznis je taký istý ako každý,ale tvrdiť že nás zabíjajú to je naozaj už cez čiaru. Miestami rozmýšľam čo tá vedie k tomu písať čo píšeš. Určite máš rodinu a ak niekto ochorie čím ich budeš liečiť? Skús sa zamyslieť či pri vážnej chorobe by si dala dieťaťu výťažok z púpavy. Ty si zdravá,len nech ti to zdravie slúži cely život. No my niektorí sme žiaľ naozaj chorí. Chorí natoľko,že bez liekov sa nám fungovať nedá.
Pre Krista ako môžeš tvrdiť,že paličkami nám ten vírus roznášajú. Ja si stále poviem,že už ti neodpisem,ale nedá sa mi nereagovať na tie hlúposti ktoré tu píšeš.

kvieta
9. sep 2024

@10zabka Ešte že sa testovaním neoplodňovalo😂

10zabka
9. sep 2024

@kvieta máš recht... ťažko by sa určovalo otcovstvo

sticker