Robili vám vyšetrenie srdca orálnou kamerou?
Neviem ako to inak pomenovať. Prosím, robili niekomu toto vyšetrenie? Ze dr zavedie cez ústa kameru a pozerá srdce?
Synovi robili v kardiocentre. V narkóze.
Prečo v narkóze im robili? Koľko majú rokov? Ja mám 31, neverím že aj mňa uspia :(
U detí je to iné. Môjmu tatinovi toto leto a v pohode, že hadicka bola tenulinka
mojej preto, lebo si potrebovali overit nieco, co nebolo vidno na sone, a nasledne jej hned urobili zakrok
@avanka a kvôli čomu mu robili? Ako dlho to trvalo?
On má tých kardio dg viac..neviem konkrétne, ale chvíľu povedal
Ked si chces vygooglit o vysetreni, vola sa to Transezofagealna echokardiografia (TEE) 🙂
Bojím sa toho až tak ze rozmyslam ze by som sa toho ani nezucastnila
Autorka, pozri si na YT kanál Na vlastný otvor. Tam 1 zdravoťák podstupuje rôzne endoskopie a aj tee.
Keď pôjdeš na vyšetrenie povedz dr až ti dá oblbováka. Tri krát my tak pozerali srdce tou hadičkou a veru nie je to nič príjemné
Dobry den, v piatok ma caka toto vysetrenie a chcem sa opytat n Vasu skusenost.
@sofoori ahoj. Ako si zvládla vyšetrenie? Mňa to čaká budúci týždeň
Nebola som napokon, rano som sa necitila dobre a tak ma preobjednali na 28.1.
@sofoori ja idem 27.1
Dajte potom vediet ako ste to zvladli. Ja som v klude, urcite to dam, ked som uz 2x dala GFS. Len som rada, ked viem co mozem cakat, preto som sa pytala. Viem, ze prijemne to nebude, ale chcela som vediet napr. ako dlho to trva. Drzim Vam palce, nech to mate rychlo za sebou a hlavne s dobrym vysledkom.
Zdravim, ja som to kvoli chorobe musela znova presunut. Boli ste? Aka je Vasa skusenost?
@sofoori bolo to v pohode. Vyšetrenie trvalo asi 15 minút
Ja som napokon bola pred 2 tyzdnami, ale teda nezvladla som to. Podla mna velmi dlho cakali od aplikovania spreja po zavedenie sondy, lebo som uz vsetko citila
@sofoori ja som sestričke povedala nech tým sprejom nešetrí 😁
Mala som to riesit, ale nejako mi to doplo az po vysetreni, ze to mohlo byt tym..

mojej dcere, ale neviem ti k tomu nic povedat, a ani ona, lebo bola uspata