Kamera na dvor

caterpilar
1. sep 2018

odporučte kameru na snímanie dvora. Takú, čo si môžem cez mobil pozerať, čo sa tam deje aj na diaľku. dik

liiiiii
1. sep 2018

@caterpilar Neviem o kamere, ale viem o appke na mobil. Jeden mobil je stabilný, snímajúci, druhým si viete prezerať záznamy, ale aj "online streamovanie" 🙂 Neviem, či to pomôže, ale je to možno lacnejšie, ak máte doma starší mobil a iba tak leží odložený niekde. A samozrejme, ak ho máte kde uložiť tak, aby bol chránený pred poveternostnými vplyvmi. 🙂

tova
2. sep 2018

vsetky kamery ktore teraz vyrabaju maju app na telefon a mozes pozerat na zivo aj sa ti nataca na mobil. Ja mam doma, je to super vec. Vela krat aj kontrolujem ci som zatvorila predne dvere, alebno ked pocujem ist poziarnikov kontrolujem ci dom je v poriadku.

caterpilar
autor
2. sep 2018

@tova a potom si tie záznamy sťahuješ z mobilu a nahrávaš na CD alebo do PC. Koľko 24-hodinových záznamov sa zmestí do mobilu?

janka2501
2. sep 2018

Muz kupil kamery na ebay a nahodil ich sam, a mame vsetci v mobiloch Homeguardiew cez to pozerame,a muzovi chodia maily s foto.

jankavt1
2. sep 2018

Pohladaj si “kamerovy system” s kamerami. Stoja 200-300-400-......€ Aplikaciu na mobil asi maju vsetky. Nahravat sa ti to bide do pamate a mazat samo ako si nastavis...

tova
3. sep 2018

@caterpilar nie kamera ma zabudovanu mini SD kartu vo vnutri a tam sa vsetko nahrava. Zalezi kolko Giga Bytovu mas kartu mozes nahravat aj cely tyzden. Ja mam tusim 16GB nahraa non stop a vydrzi 2 dni priblizne. Ked uz neni miesto samo zmazuje najstarsie zaznamy a nahrava nove. Nastavit si mozes citlivost kamery aby nahravala non stop alebo len ked su pohyby. Nahravky v mobile ti neberu pamet tie si apozeras dialkovo z tej SD karty v kamere. Zaznamy su nahrate po kuskoch 1min. alebo 3 min. podla pohybu, mozes si vybrat ktory zaznam chces stiahnut na mobil. Nemusis mat app stiahnuty na mobile mozes to mat v pc. Kamery kupis rozne od 100 eur za jednu po viac, zalezi ci ti nahrava zvuk, alebo ci mozes ju ovladat dialkovo z mobila otacat ju ked pozeras nazivo. Oplati sa aj lacna, raz to kupis a uz viac nic neplatis. Apps su zadarmo.

nikolet29
3. jan 2023

@tova keď si stiahnem tu apku do mobilu musím to mať stále otvorené ..ale môžem mobil normálne používať? Či treba nato nejaký vyčleniť?