icon

Rozmazané videnie, poruchy videnia a tetánia

antonko12
12. júl 2022

Môžu sa objavovať pri tetanii?

taktotedanie
12. júl 2022

Znova vy?
Ano mozu, svoj stav konzultujte s lekarom

martinaol04
12. júl 2022

Môžu. Tiež mám tetaniu a po Covide mi je často takto ba aj horšie. Treba magnézium, skúste vitamíny sk. B napr. Revitanerv strong

vazky_a_motyle
12. júl 2022

@antonko12 ano, mala som tiez problem so zrakom a bolo to sposobene tetaniou. Brala som magnezium a guaracuran (nepamatam sa ako presne sa to pise)

antonko12
autor
15. júl 2022

@vazky_a_motyle môžu byť aj mzitky akokeby preblikavanie ale keď sa pozerám do nijakej tmavej miestnosti tak vidím tak farebno alebo neviem to popísať

vazky_a_motyle
15. júl 2022

@antonko12 To neviem ale mne sa to prejavilo skor tak ze som par sekund nevidela len uplne bielu machulu. Pocit ako ked omdlievas. Proste z nicoho nic "vypne" zrak a nevidis. A bolo jedno ci som pozerala do monitora alebo kracala na elektricku, dialo sa mi to neocakavane hocikde. A samozrejme som bola z toho nervozna a tak sa to opakovalo castejsie aj kazdych par minut. Pozerali mi zrak a mala som zapaleny ocny nerv a teda tetaniu taku vysoku ze ani nezapli stroj a uz som mala velke hodnoty. Tie lieky co som pisala mi pomohli len ten druhy liek je silny, treba si precitat pribalovy letak. Niekomu zabral tak ze bol po nom strasne otapeny a mne napriklad to nerobilo nic neziaduce len mi na par mesiacov prestali tie vypadky zraku.

antonko12
autor
16. júl 2022

@vazky_a_motyle no ja mam tiež niečo také ze akokeby na sekundu stratím zrak ale mňa trápia aj keď pozerám do mobilu tak vidím na displeji akokeby niečo prelietavalo otravuje ma to strasne

vazky_a_motyle
16. júl 2022

@antonko12 v tom pripade by bolo asi lepsie keby lekar skotroloval zrak

michaela404
4. júl 2024

@martinaol04 môžem sa spitat pomohol vám ten revitanerv strong

martinaol04
6. aug 2024

@michaela404 viete čo vtedy po Covide hej. Ale ak mám viac nevyriešených veci v sebe . Je mi veľmi zle. Je to o psychike a nemôžem mať emocionálne výkyvy .