Rúška a respirátory - prehľad
Ahojte, rozhodla som sa zalozit toto vlakno, kde by som chcela, aby bol taky nejaky aktualny prehlad rusok a respiratorov, ktore su momentalne dostupne a daju sa kupit.
Tato tema je a este zrejme aj nejaku dobu bude velmi aktualna a bolo by fajn, keby to bolo vsetko na jednej kope a pripadne to pomohlo ludom, ktori sa potrebuju zorientovat a chcu si vybrat, zvazit, zaobstarat atd.
Bolo by asi uzitocne, keby ste tu hadzali rovno linky na stranky/eshopy, kde sa daju zaobstarat a pripadne nejake info k tomu o cene alebo o aky typ ruska ide, nech si potom kazdy vie tymi prispevkami prebehnut a pripadne si pozriet, co by chcel alebo potreboval.
Ja som si predchvilou k tomu sadla, ze idem prebrazdit vody internetu a teda zostala som trosku sklamana a zaskocena, ani nie z nedostupnosti, ale z roznorodosti cien a teda pri niektorych mi to prislo, ze vyslovene asi vcera sklepali stranku na kolene a predavaju ruska za 10x ceny, lebo situacia je taka, aka je.. Takze preto tato tema, ze snad si tu pomozeme navzajom odporucaniami na nejakych serioznych predajcov a tak 🙂
@arimaj pokiaľ viem, na bazoši sa kúpiť ani nedajú 😉 ale aj keby sa dali, nie sú to podvodníci. proste len ľudia, čo využili príležitosť - môj kamoš predáva, od neho som aj ja kúpila, on kupoval 1ks za cca 2e - predáva za 20 😀 ale inak sa k nim legálne proste nedostaneš... buď máš známosť v lekárni, alebo v nemocnici, alebo proste "nejako" sa k nim musíš vedieť dostať. nedajú sa "kúpiť"

@zuzanka.zuzu Tak som tu nová no a čo... Ale áno mám na to svoje zdravotné dôvody prečo ho musím mať a určite nekúpim z bazošu od nejakého podvodníka. A inak tej jeseni sa aj ja obávam... uvidíme čo bude 🙏