icon

Šampón na podporu rastu vlasov

rebekamarcusko
24. jún 2015

Maminky,prosim
Mam neskutocne komplexy,mala som dlhe vlasy,ale hrozne znicene,vcera som sa ostrihala a uz od vcera za nimi placem. Kedze mne rastu dost pomaly,tak by som ocenila keby ste mi poradili nejaky fakt dobry sampon. Rozmyslala som,ze si vlasy nadpojim,ale to nema ziaden vyznam,lebo sa zas znicia a nikdy mi nenarastu a nemam rada umelinu. ☺ velmi sa poteskm vsetkym radam

99janka99
30. jún 2015

No ja teraz pouzivam konsky sampom dlho som nan cakala.. No uz povoch tyzdnoch mam leps vlasy.. Znama ma po nom doslova krasnu dlhu hrivu🙂

rebekamarcusko
autor
30. jún 2015

@it a z akeho eshopu kupujes? Zajtra to objednam,nech mam pokoj ☺😂a klud na dusi

it
30. jún 2015

Chinin.sk

it
30. jún 2015

Skusim zajtra nejaku fotku dat ak sa mi to podari nafotit 🙂

rebekamarcusko
autor
30. jún 2015

@it no to by bolo super. Odfooooooot ☺ potesis ma,ked uvidim vysledok. ☺☺ dakujem za radu

martina1305
30. jún 2015

@it ja tiez pouzivam tieto chininove produkty a tiez sa strasne cudovala moja kadernicka, ze kolko mam novych vlaskov malych po celej hlave. dokonca som s nimi zacala spolupracovat a robim pre nich vo Zvolene osobny odber

borka8
1. júl 2015

@rebekamarcusko ja som ho dostala, ale dá sa nájsť na internete a možno aj v nejakých predajniach s prírodnou a bio kozmetikou

vladinka
1. júl 2015

baby, tiež mam problem, že mi vypadávajú vlasy...ten šampon so ženšenom vážne pomáha??lebo si ho objednám hned teraz 🙂

it
1. júl 2015

Tak neviem či to bude dobre vidno. Ale všetky tie odstávajúce vlasy sú nové.
Ano vladinka ten. Ale vtedy ked som ho objednávala ja ešte nemali taký výber ako teraz. Tak môžno si pozri podľa typu vlasov. Skôr si myslím, že zaberá tá voda. Ja som ňou zásobila už pol rodiny a kopu známych. A to nie som ich distribútor ani s nimi nespolupracujem.

vladinka
1. júl 2015

@it no teda supeeeeer, krásne ti vidno tie nové vlásky 🙂 ja mám presne takéto "kúty" :( a tá voda je aká??? mohla by si mi poslať link?? chcem si objednať aj šampón aj tú vodu ....lebo už som zúfalá :(

it
1. júl 2015

http://www.chinin.sk/chinin-sk/Chininova-voda-F...
Táto, ale je bez rozprašovača. Má objem 100 ml. Ja som si kúpila dve a dala som to do fľašky s rozprašovačom. Používala som zo začiatku každý deň. Aj teraz sa snažím ale občas zabudnem 🙂

rebekamarcusko
autor
1. júl 2015

Babyyyy ja objednavaaaam. Vsak to uplne vidno ako ti to rastie @it ☺☺☺

vladinka
1. júl 2015

objednané 🙂 14,50€ aj šampón aj voda + poštovné 🙂

vladinka
1. júl 2015

@it ďakujem 😉

it
1. júl 2015

Vôbec nie je zač. Hlavne nech pomôže. Viem čo je to je, keď vlasy padajú a padajú

vladinka
1. júl 2015

po pôrode mi vypadávali vlasy tak ako teraz, vtedy som si kupila v lekárni Pantenol a už po mesiaci som videla výsledok...teraz beriem pantenol už dva mesiace a výsledok žiadny :( ešte raz díky...potom napíšem ako vyzerá moje "háro" po tom šampóne a vode 🙂

rebekamarcusko
autor
1. júl 2015

Aj ja napusem.sice musim pockat kym dojdu muzovi peniaze na ucet,ale koncom tyzdna objedmavam. Tu vodicku urcite ☺☺☺ dakujeeerm

nat28
1. júl 2015

@it moze sa to aj pocas dojcenia, nevies nahodou? Predpokladam ze hej kedze to je len kozmetika, ale chcem si byt ista. Vdaka

it
1. júl 2015

och to neviem, ale myslím že ano. Skús im napísať a opýtať sa.

martina1305
1. júl 2015

@nat28 ano moze sa aj pocas dojcenia pouzivat, nie su ziadne obmedzenia. kozmetika neobsahuje parabeny napr.

nat28
1. júl 2015

@martina1305 islo mi skor o ten chinin lebo sa nemoze uzivat pocas dojcenia, napr ani tonik. tak hadam to neprejde cez pory pokozky do tela...lebo uz sa mi zacinaju robit kuty, fakt cire zufalstvo

martina1305
1. júl 2015

@nat28 aj chinin je tam v poriadku. bez obav môzes vyskusat

martina1305
1. júl 2015

vlasy ako dôkaz, fotene 19. aprila

nat28
2. júl 2015

@martina1305 super, mimochodom, mas ich krasne leskle 😉

martina1305
2. júl 2015

@nat28 dakujem pekne. a to si na ne nic okrem samponu a chininovej vodicky nedavam.

jung6
6. nov 2015

Môžem používať šampón a vodičku s chinínom, keď som tehotná ?

martina1305
6. nov 2015

@jung6 ano

malalucka3
6. nov 2015

Ako vidim co ten sampon a vodicka robia..idem aj ja do toho....🙂