icon

Mamine padajú vlasy. Aký šampón jej pomôže?

simcucik
25. nov 2025

Ahojte moja mamina má už dlhšie problém s padaním vlasou keďže idú vianoce rada by som jej kúpila niečo čo by jej pomohlo. Nejaké tipy? Rozmýšlala som nad farmasi šampónom ale neviem či pomáha?

babushkaem
•
25. nov 2025

mami nech ide na vysetrenie najprv, ci nema nieco napriklad z hormonami atd. mne kedysi dost pomohla milva, teraz pouzivam kofeinove, ale mne padaju kvoli porodu, cize tiez kvoli hormonom

antonka
•
25. nov 2025

Padanie vlasov je väčšinou vnútorný problém, skôr by som riešila nejaký doplnok vitamíny atď + aj podpora korienkov lokálne

a0
•
25. nov 2025

@simcucik akú má stravu? Má jej dostatok? Nemá veľa stresu? Zdravotné problémy? Nie je v menopauze? Lebo šampón je len taký prd vo vetre, ak je tam za tým niečo “vnútorné” 🙂

katkazatka
•
25. nov 2025

Sampon jej nepomoze. Padanie vlasov ide aj vekom, hormonami, stravou atd. A mozno jej padaju vlasy v prirodzenej miere. nech doplni vitaminy.

eternity24
•
25. nov 2025

@simcucik Ako píše pani vyššie, vlasy vypadavaju väčšinou vplyvom hormonálnych zmien, preto smer Endokrinologia, kozna, doplniť vitaminy. Žiadne Farmasi jej nepomôže….

vnina
•
25. nov 2025

@simcucik Dercos sampon cerveny na vypadavanie a k tomu z tej istej znacky kondicioner a serum.

lasona
•
25. nov 2025

Sampon žiadny...treba zvnútra vitaminy, mineraly

ivett1
•
25. nov 2025

@simcucik mne pomohlo vlasové hnojivo tabletky, ale brala som to asi polroka...majú blbú reklamu, ale ak si pozrieš zloženie, tak je to klasika kombinácia vitamínov a minerálov, kt. odporúčajú na podporu rastu vlasov všeobecne - len sú v jednej tablete ...ak by si hľadala, tak možno toto nájdeš aj v tých baleniach multi vit.+ mineraly pre ženy...len tu (vlas.hnojivo) je už množstvo vyrátané...
šampón to je len povrchové...treba to riešiť hĺbkovo...alebo ...svokra (75+) mala ešte nejaké ampulky do vlasov s kofeínom a vit. B5 -vtierala si ich do pokožky hlavy pravidelne asi 4 mesiace a vlasy jej prestali padať a začali rásť nové...sice také paperíčko, ale aspoň niečo...ona mala veľmi málo vlasov a kvalitou úplne jemné, skoro jej až bolo vidieť kožu ...
Btw výborný nápad na darček 👍

simcucik
autor
•
25. nov 2025
@ivett1

@simcucik mne pomohlo vlasové hnojivo tabletky, ale brala som to asi polroka...majú blbú reklamu, ale ak si pozrieš zloženie, tak je to klasika kombinácia vitamínov a minerálov, kt. odporúčajú na podporu rastu vlasov všeobecne - len sú v jednej tablete ...ak by si hľadala, tak možno toto nájdeš aj v tých baleniach multi vit.+ mineraly pre ženy...len tu (vlas.hnojivo) je už množstvo vyrátané...
šampón to je len povrchové...treba to riešiť hĺbkovo...alebo ...svokra (75+) mala ešte nejaké ampulky do vlasov s kofeínom a vit. B5 -vtierala si ich do pokožky hlavy pravidelne asi 4 mesiace a vlasy jej prestali padať a začali rásť nové...sice také paperíčko, ale aspoň niečo...ona mala veľmi málo vlasov a kvalitou úplne jemné, skoro jej až bolo vidieť kožu ...
Btw výborný nápad na darček 👍

@ivett1 neviete nahodou znacku tých ampuliek?

ivett1
•
25. nov 2025
@simcucik

@ivett1 neviete nahodou znacku tých ampuliek?

@simcucik sorry, ale neviem názov...vôbec mi nenapadlo, že by sa toohlo niekedy hodiť