Seborea vo vlasoch, čo mám robiť?
Ahojte baby , prosím čo vám pomohlo pri seborei vo vlasoch ? Používam šampón forfolin na mastné kupóny celkom pomohol na chrasticky, kožná mi predpísala belosalic vodičku no viac nemohla lebo som bola tehu , no nakoniec som o dieťatko prišla ale už sa mi tam nechce znova letieť chrasticky už toľko nemám ale už som zúfalá s mojich riedkych vlasov na predu hlavy ako je ofina mám už takmer úplnú plesinu snažím sa piť aj zihlavovy
@adrianka7d ahoj, aj ti zhustli tie vlasy po case?
@zuzana76 ahoj ano urcite mi trosku zhustli ale zas nemozem povedat ze mam huste vlasy
@adrianka7d tak super, že sa to trochu upravilo, lebo tiež mám padanie a diagnostikovali mi seboreu, tak dom sa začala liečiť
@zuzana76 a cim sa liecis?
@adrianka7d momentalne mi nasadila dr Fungolon a Zenaro, plus umyvat vlasz CYtealom a sampon Clobex a Node DS
@zuzana76 fuha, to teda nepoznam ale je toho dost, inak mne najviac na chrasticky vo vlasoch pomohol zihlavovy sampon a hlavne to aby som si nenechala napr spotene vlasy vzdy ked sa spotis napr ak cvicis treba si umyt hlavu

@pacolinka stale to mam no rozhodne nie take ako som to mavala, pouzivam uz iba zihlavovy sampon teda vacsinou a snazim sa vzdy ked sa mi spoti hlava hned si ju umyť aby sa tam nemnozili tie bakterie, inak v najhorsich cadoch si vzdy kupim sampon nizoral ten mi to upravi a potom pokračujem s tym zihlavovym.