Seboroická dermatitída

xcreature
20. okt 2023

Ahojte, pisem pre vsetkych ludi, ktory nahodou trpia seboroickou dermatitidou

Ja som tym trpel - stale do istej miery mam tuto koznu chorobu, avsak vam chcem, tym co tym trpia povedat ze aj ja to mam a podarilo sa mi pred par rokmi najst z toho vychodisko. Moj zivot sa absolutne zmenil . Nechce sa mi sem rozpisovat cely pribeh, ale objavil som po mesiacoch googlenia produkt ktory mi pomaha ako jedny na svete (pisem ako teleshoping) ale je to pravda. Tato hnusna choroba, ktora bere ludom sebavedomie a stazuje im cely zivot si zasluzi byt porazena.

Ak ma niekto z vas tuto chorobu, ja som ju mal do takej miery cca ako posielam foto v prilhohe (zdroj gooogle) Dajte mi vedet, verim ze vam mozem pomoct - respektive produkt ktory sam uzivam .

Totalne to zneje ako reklama na produkt - nie to nie je, ja , kedze viem cim som si presiel, tym strastnym pocitom ked sa na mna niekto pozeral a vedel som ze mam cerveny ksicht ze to je hrozne a celkovo bolo to strasne, lebo ziadna dieta ani nic nezaberalo. Dajte mi vedet , mne to pomohlo, pomoze to podla mna 80-90% ludom , neuveritelne nieco.

samozrejme vsetko je nezistne, kto je z BA kraja tak poskytnem zadarmo vzorku a ak bude fungovat tak objedname hromadne.

chcem pomoct ludom s moznostou ktora existuje, a taktiez by ma zaujimalo ci to plati len na mna alebo to pomoze aj inym

musime byt silni !!

piste

xcreature
autor
20. okt 2023
xcreature
autor
20. okt 2023

este foto

macekovam
20. okt 2023

@xcreature aký produkt ti pomohol? Stačí jednou vetou napísať. Keď chceš pomôcť.

xcreature
autor
20. okt 2023

Jasne, je to Biom8 , z Kanady , kludne poskytnem vzorku, lebo ak to cloveku nezabere tak je zbytocne to objednavat. ked das do google Biom8 tak by ti malo najst hned prve tu spolocnost.

dasenka26
23. mar 2024

@xcreature ahoj poradis kde objednať? Vyskúšam🙂