icon

Sekundárny zhubný nádor mozgu: Opýtajte sa onkológa

pik712
27. dec 2024

Sekundárny zhubný nádor mozgu a plien
Dobry vecer prajem prosim Vas je tu nejaky onkolog alebo onkologicka ktorym by som mohla napisat? Opytat sa? Dakujem pekne.

Strana
z2
fidorka7
3. okt 2025
@maialeo

@fidorka7 nikoho netreba lutovat. Nikto si to svojvolne nevybral a lutost fakt nepomaha. Nakoniec.... hocikomu sa moze stat hocico. Ja som tu chemosku odmietla a v tej suvislosri som pisala, ze nejak dozijem. Ja som srab, proste nezvladnem psychicky zasahy do tela. Uz tie operacie boli peklo.

@maialeo mám iný názor na to, a nedá mi neľutovať malé ťažko choré deti s ktorými sa v rámci práce stretávam. To ako si sa rozhodla menežovať svoje ochorenie je ale výsostne tvoja vec a tvoje rozhodnutie na ktoré máš plné právo, bez toho aby si komukoľvek čokoľvek vysvetľovala.

maialeo
3. okt 2025
@fidorka7

@maialeo mám iný názor na to, a nedá mi neľutovať malé ťažko choré deti s ktorými sa v rámci práce stretávam. To ako si sa rozhodla menežovať svoje ochorenie je ale výsostne tvoja vec a tvoje rozhodnutie na ktoré máš plné právo, bez toho aby si komukoľvek čokoľvek vysvetľovala.

@fidorka7 ja som astrologicka, vnimam svet inak. A sama na sebe vidim, ze mi lutovanie nepomaha. Kazdy ma nieco ine a nie je to o veku. Niekto ma karmu splnenu v 6 rokoch, niekto v 60. Ja som fakt srab, ja sa tej chemosky bojim a pravdupovediac tu mam toho uz dost plne zuby. Takze hor sa do novej inkarnacie.

fidorka7
3. okt 2025
@maialeo

@fidorka7 ja som astrologicka, vnimam svet inak. A sama na sebe vidim, ze mi lutovanie nepomaha. Kazdy ma nieco ine a nie je to o veku. Niekto ma karmu splnenu v 6 rokoch, niekto v 60. Ja som fakt srab, ja sa tej chemosky bojim a pravdupovediac tu mam toho uz dost plne zuby. Takze hor sa do novej inkarnacie.

@maialeo tak veľa šťastia

Strana
z2