Účinky Serrapeptázy na zdravie a liečbu
@bzucka4 ja si ju kupujem tri štyri krát ročne,užívam ju potom dva alebo jeden mesiac podľa toho či mi hu kradne aj muž.Kupujem si ju na migreny a na čistenie ciev.Vzdy keď ma začne bolieť ľavé lýtko,to viem že už mám upchatý žilu,alebo ma bolí hlava dva týždne ,najbližší čas kúpiť
@bzucka4 na ake tazkosti ju chcete brat?
@palculienka40 na reumatoidnu artritídu
@bzucka4 tak ju zacnite brat. Na to by mala zaberat.
@minenkak ktoru uzivate?
V pohode to užívajú ludia? Kedze je to určené pre obrie plemena psov a konov 🙂
@palculienka40 teraz objednávam túto,ale akú nájdem tak takú objednám
mala som, brala som par tyzdnov a tak strasne mi z nej prislo zle, ze dovi, vracala som neskutocne. mne nesadla. ale ta tabletka mala dost velku jej potentnost, mozno nizsia koncentracia by mi problemy berobila, každopádne hentak zle mi z nicoho este nebolo, tak som ju uz nebrala
@simsalabim aha, dakujem, takze kvoli eu u nas je len pre zvierata
@missviolet musi byt v kapsuli,ktora sa rozpusta v creve,nie v zaludku.inak sa minie ucinku a cloveku je zle.
Serrapeptaza je jedna z najlepsich veci,co existuje.realne lieci upchate cievy,tlak,cholesterol,nici zapalove loziska a ine.predpoklada sa,ze prave z dovodu vysokej ucinnosti bola pred par rokmi zakazana v statoch eu.nadalej sa da kupit napr v anglicku,srbsku,usa. u nas tiez,ale je oznacena na veterinarne pouzitie,pre ludi je oficialne zakazana.treba dat pozor,aby bola v rezistentnych kapsuliach,ktore sa nerozpustaju v zaludku,ale az v tenkom creve.inak nebude ucinkovat a cloveku je z nej zle.mam aj dlhodobe vlastne skusenosti.je ozaj vyborna.
@simsalabim v tom clanku vlastne napisali: nemozme uvadzat,ze je to pre ludi,piseme pre zvierata,ale je to pre ludi 🙂)))))
@bzucka4 na reum.artritidu skus pogooglit aj msm.mne dost pomohol.a spusta mi ju vzdy lepok.
@ciernysokol čo je msm?
mojej kolegyni znížila nebezpečne biele krvinky, musela ju prestať užívať, ale to je vynímočné
@20erika07 to je kvoli eu. Vysvetla mi to v lekarni. Ale ludia to normalne uzivaju.
@ciernysokol kde to nájdem,že sa rozpúšťa až v tenkom čreve?
@lukbe ķup si bud tu z lekarne alebo od komapvy. Tie su ok.
@palculienka40 ďakujem, mam teraz takúto. Myslela som, či to nájdem niekde napísané na krabičke.

@bzucka4 ?