icon

Sertralin - zlé skúsenosti

karinaaaa
14. júl 2021

Píšem sem už druhý krát chcem sa zas opýtať ci ma niekto zle.skuseninsti beriem.to uz 4 týždeň a stav mám horší ako.pred tým ako som.ich brala oveľa. Beriem.len polku z 50tky. Ale doktor mi vraví ze to mam.brat ale asi to chcem vysadiť vôbec nemám s toho dobrý pocit.

Strana
z2
karinaaaa
autor
14. júl 2021

@sida447 aha no ja to nejak.pripisujem tým.liekom neviem.preco ze stoho.to je zhoršené skúsim.este vydrzat ale som hotová uz aj plačem uz neviem..

sida447
14. júl 2021

@karinaaaa Neboj sa, určite sa z toho dostaneš, tetania sa dá dostat dobre pod kontrolu, aj ked teraz Ti nieje dobre. Neboj sa vačšej dávky alebo iných liekov, ja som napr brala pareti, je to nasilnejšie SSRI, ale stále to nieje nejake tazke ad, ktore by ma v niecom obmedzovalo, ale spolahlivo pri uzkostnych poruchach pomaha. Ja som bola v hroznom stave v nemocnici a dostala som sa z toho. Bude Ti dobre, určite 🙂

lucmirka124
14. júl 2021

@karinaaaa byva ti spatne od zaludka? Ci strach panika sa zhorsil?. kajka 25 mg je velmi malo.to neviem ci by telu pomohlo.ked som s nim zacinala tiez mi chcela dat 100mg, zacala som ale 1 tyzden 25 mg, a dalsie uz 50 mg. Ked sme davku chceli zvysit neslo to bolo mi na zgrcanie( asi telo tolko nepotrebuje) uzivam 50 mg. Skludnila som sa natych liekoch, ale 50 mg mi proste staci. Nejedz to nalacno, proste par piskot alebo sa normalne najedz. Chvilu pockaj( 30 min) nech ta tabletka nejde rovno na prazdne brucho.
A este takto, ak beres teraz tych 25 mg, daj si z druhej polky tabletky len 1/4 ku tomu (tej 1/2) na 1 tyzden, a potom skus uz celu 50 mg. Ono sa postupne nato nabieha, ak si stihlunka( nemyslim v zlom🙏) tabletka ti hned zatazi zaludok. 50-75 mg je v pohode davka pre dospelu osobu, z vacsej davky mna uz moc tlmilo, a ako pises grcat sa mi chcelo cely den.drzim ti velmi palce aby ti bolo lepsie, lepsie❤️❤️❤️

Pre mudrlantky niesom lekar chcem len poradit🍀🥰 uzivam ho dlho.

lubi40
15. júl 2021

@karinaaaa ja som z neho nemohla spavat, vysadila som

karinaaaa
autor
15. júl 2021

@lucmirka124 take točenie hlavy mam nonstop a aj paniky take stavy vselijake aj zvracanie. Beriem stále 25 len polku s 50 a bojím sa to aj zvýšiť. Už to trvá 3 týždne a beriem ich asi 4 alebo 5

beatabaw
15. júl 2021

@iriska13 frontin je vysoko návykový a má sa brať len v prípade potreby, keď je ozaj zle. Beriem AD a frontin ako barličku, ale minimálne, snažím sa bez neho, lebo závislosť navyše naozaj nepotrebujem. Ak ad nezaberajú, treba zmeniť a nie tlmiť sa benzáčmi

sslobodnamama777
15. júl 2021

mala by tu byt jedna pani psychiatricka, skus ju pohladat, nech poradí.

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
kalianka
7. sep 2022

@karinaaaa ahoj akomsi na tom teraz?

michaela404
13. nov 2024

@lucmirka124 ahoj tebe po akom čase zaucinkoval

kissiska
12. feb 2025

@karinaaaa prosím ťa môžeš napísať ako to pokračovalo? Bolo ti potom už lepšie?

Strana
z2