Sestrička pri gynekologickom vyšetrení
Ahojte, dnes som absolvovala svoju prvú prehliadku u gynekológa, mám 17 a ostala som veľmi zarazená. Dosť mi trvalo kým som sa k nemu odvážila ísť, no neviem či tam tak skoro pôjdem znova :D Ostala som totižto prekvapená. Všetko prebiehalo ok, rozhovor tak som išla na kozu..a ke´d prišlo na nejaký výter on si tam zavolal SESTRičkU aby mu podala tú vec čo sa s tým výter robí...urobil výter, podal sestre a ona zasa odišla..ostalala som v šoku..fakt 1x dosť som sa premáhala kým som tam prišla..tak som celá zahanbená ležala na koze a on si tam zavolal ďalšiu osobu. Bolo mi to nepríjemné..pozerala som nejakú diskusiu a tu máte buď sestričku prítomnú stále alebo vôbec. Má to ešte niekto aj tak že iba počas výteru? Uvažujem že kvôli tomu zmením lekára...
Aj ešte jedna vec. Kabínka u toho doktora je v jeho ordinácii. Nie pri sestričke...Nenosím nejak sukne, iba v lete šaty a ani dnes som si tam žiadnu nevzala :D Ako to riešite? Nosite vždy suknu aaalebo tam toľkko troškA tých pár metrov ak teda má lekár kabinku u seba prebehnete s holým zadkom? a aj na koze ležíte od pása dple úplne holé teda len s ponožkami? :D Bolo mi to trochu trápne ale nechcelo sa mi kvôli 1 vyšetreniu u doktora kupovať sukňu :D a on sa tváril normálne
@janasama
ja som tak velmi rada ze si tu napisala lebo som si spomenula po dlhych rokoch na MOJU prvu navstevu u gynekologicky. Teraz sa na tom smejem, ale tiez to bol jeden velky trapas, ako som vykukala z kabinky s holou ritou a nevedela som co a ako 😀
Necitala som ziadne odpovede, tak mozno to tu uz bolo spomenute: ja si myslim, ze sestricka je pritomna kvoli tomu ze ide o intimne vysetrenie a aby mal pripadneho svedka keby si sa stazovala na sex.obtazovanie. Mozno sa mylim, mozno ma tu niektore vysmeju, ale ja zijem v USA, a tu je to osetrene prave takymto sposobom - sestricka je pritomna pocas vyteru a vysetrenia prsnikov.
A k tomu holemu zadku, to sa mi ani nechce verit ze sa este stale takto ponizujuco vysetruje. Ak sa ti doktor paci ako odbornik a nechces menit tak si nabuduce mozno zober svoj uterak, a omotaj si ho okolo bokov a nejako s humorom to okomentuj ;)
Kazdopadne, nenechaj sa od pravidelnych vysetreni odradit. Mne vdaka nim zistili problem ktory sa nastastie v skorom stadiu vyriesil a vyhla som sa neprijemnostiam.
moja dr. ma dve cakarne, v prvej hlavnej cakaju zeny normalne oblecene,a v v druhej su dve kabinky a vecko,ked jedna vyjde ide dalsia do tej druhej cakane do kabinky a na vecko, chodi sa k nej do vnutra v nohavickach,alebo v nohavickach a v sukni. pred vyskocenim na kozu sa daju nohavicky dolu po vysetreni si ich zase oblecies a cakas na "verdikt" :D a tiez tam ma sestricku ale ta si skor robi svoje za stolom , ja som spokojna 🙂

@janasama takto presne je to aj u mojho dr., vratane tej sestry, neriesim - musi to byt, tak musi. on vidi denne tolko zien 😉