icon

Šetrné bielenie zubov pri oslabenej sklovine

9. apr 2025

Ahoj, kvôli škrípaniu zubov v spánku v minulosti mám veľmi oslabenú zubnú sklovinu. Nikdy som bielenie neriešila, ale odkedy som začala piť čaje a kávu moje vždy celkom biele zuby už viac nie sú biele ale dosť žlté😩😩 o zuby sa starám, používam prípravky s extra fluoridom, kvôli tej sklovine, no neviem čo robiť s tou ich farbou. Hanbím sa za to, je to strašné, už dlho som sa na verejnosti neusmiala so zubami len so zatvorenou pusou. Stále sa kontrolujem, aby som zuby ukazovala čo najmenej😩 asi je to hlúposť, ľudia majú všelijaké zuby, tiež viem, že bielenie ešte viac poškodzuje sklovinu, ale pokiaľ viete o nejakom šetrnom spôsobe bielenia, ktoré ju nepoškodzuje a naozaj aj funguje dajte mi vedieť. Moja zubárka bielenie nerobí.

levantinka
9. apr 2025

Kazdy den si posyp zubnu pastu s kurkumou a nornalne umy. Vysledok uvidis az po par dnoch. Ano bude to kriklave ale nefarbi to zuby. Kurkuma prirodne a jemne vybieluje zubky.

lasona
10. apr 2025

Pri oslabenej zubnej sklovinu by som nemyslela na žiadne bielenie. Ak nechceš prísť o zuby.