icon

Sex po cisárskom reze po mesiaci

jaju_ska
28. okt 2015

ahojte chcem sa syptat som 30 dni po cisarskom a mali sme s pristelom sex. Samozrejme opatrny. No ked cloveku sa vzburia hormony nerozmysla a az teraz som sa zacala bat ci som si tym nemohla nejak ublizit ked to bolo tak skoro. Ocistky mam uz len zrejme biele cca tyzden kedze na vlozke nic a ked mi robili sono povedali ze jazva na maternici je pekne zahojena. Nedodrzali ste niektora sestonedelie v tomto? Neviem ci skocit na gyndu ked to bolo po mesiaci..

tamdia
28. okt 2015

Ahoj, keď to nebolelo, nekrvácaš po tom a mala si na to už chuť si myslím, že je už všetko OK. Som tiež po dvoch sekciách 🙂

8447
28. okt 2015

musíš asi byť strašne mladé dievča,keď tu opisuješ svoje intímne detaily,ešte že nie tvoju stolicu,nemusíš sa ničoho báť ,pokiaľ ti nie je zle a na odpadnuie....,mám dve deti a takéto starosti ti závidím,,,,

bonaqa2013
28. okt 2015

@jaju_ska no keď už aj sex budú riešiť na gynde tak ešte len potom tam budú rady.... 😀 😀 😀 😀 ak nemáš problémy tak načo by si sa tam trepala....

elusive
28. okt 2015

@8447 prečo by mala byť mladá? Ženy sa to v termínových skupinách bežne pýtajú a áno aj tie 30 ročné.. 😅
@jaju_ska podľa mňa úplne v pohode môžeš. Jazva by už predsa mala byť ok. Ja som po prvom pôrode nedodržala šestonedelie a to som rodila prirodzene

jaju_ska
autor
29. okt 2015

@elusive dakujem 🙂 mam 27 ale som prvorodicka a myslim ze aj na toto je tato stranka kedze ste tu uz rodili a viete mi poradit co a ako 🙂

kiwi82
29. okt 2015

@8447 podľa mňa normálna otázka.

bianca
29. okt 2015

@jaju_ska 6-to nedielie ma svoj vyznam a nedokazem si predstavit dovody preco by ste nemohli vydrzat a dat telu cas na regeneraciu.Snad nezijes v osade kde bud ,,das,, alebo pojde za inou.A pokial nemas ziadne tazkosti naco chces ist na gyndu?

simonka77
29. okt 2015

kam sa ponáhľať? áno, pokiaľ sa žena dobre cíti a bla bla bla, tak hupky na to, však?
to 6to nedelie má svoj význam 🙂

elusive
29. okt 2015

@jaju_ska Ale samozrejme, proste niektoré miesto toho aby odpovedali sa tu radšej odbavujú poznámkami 😉

jaju_ska
autor
29. okt 2015

Ja viem ze sesetonedelie ma svoj vyznam, len som sa pytala zien co necakali celych sest tyzdnov ci vsetko v poriadku

katkakovac
29. okt 2015

@jaju_ska pokiaľ ťa nič nebolí, nerieš. Akurát riešte antikoncepciu, lebo sa ľahko môže stať, že na kontrole po šestonedelí ťa doktor prekvapí 😉

kalafutka
29. okt 2015

Ahoj, ani ja som nedodržala a tiež sme s manželom boli cca po mesiaci. Nakoľko som už nemala očistky, myslím si, že je to O.K. Nič sa nestalo...hormóny robia svoje 🙂

majka99999
29. okt 2015

@jaju_ska my sme pri prvom tiez po mesiaci si troska uzili, uz som nespinila, uz len troska bielozlteho islo a v poriadku, mame aj druhe dieta bez problemov, ale tam sme cakali do konca sestonedelia. Tak ak sa citis dobre, tak sa nic nedeje, ale podla moznosti sa snazte abstinovat este 2 tyzdne. 🙂

jaju_ska
autor
29. okt 2015

Dakujem baby 🙂

prego81
29. okt 2015

@jaju_ska
tiez si myslim ze je to v poriadku, obzvlast ak ti to nebolo neprijemne a boli ste opatrni. Ja teda zavidim, nam to trvalo ovela dlhsie aj ked sme chceli - strasne suchoty aj s lubrikacnym gelom 😀
A nazabudni na antikoncepciu, lebo ani sestonedelie ani kojenie ta pred tehotenstvom neochrania 😉

nikolkamar
29. okt 2015

My sme tiež nedodržali šestonedelie pomilovali sme sa po 3 týždňoch po sekcii. Všetko bolo v poriadku aj ked som sa potom troška bala či naaahodou sa niečo nemohlo stať 🙂

l3yla
29. okt 2015

@jaju_ska neboj ,ak ťa nič nebolí ,určite je všetko v poriadku.