Silikónové prsia
Ahojte, viem že je tu par tem ohladne silikonových prs, ale rada by som sa popýtala bab čo to už maju za sebou alebo planuju v blizkej buducnosti 🙂 Chcela by som nejake odporučania na dobru kliniku alebo konkretne dr. s ktorym/ou ste spokojný 🙂 najlepšie okolie ba 🙂 dakujem za každu radu, odhovaranie mi netreba 😉
Možno trošku mimo, ale baby ktoré sa rozhodujete... Chcela by som do neba vychváliť prácu Mudr. Kováča z Avelane Clinic v Nitre. Nemám silikóny, ale bola som na modelácii, nakoľko som mala pomerne veľké prsia, väčšie som nechcela a nechcela som ani silikóny... No a samozrejme vykojené, že strach 🙂 Teraz je zo mňa šťavnatá 17stka 😀 😀 😀 Celkové náklady cca 2700eur, ale to už naozaj so všetkým, predoperačné, zákrok, kompresné prádlo, aj silikónové náplasti na hojenie jaziev 🙂 No a personál cukríkový, a o doktorovi ani nehovorím 🙂
Ahojte kocky, ja mam svoj den D zajtra u pána MuDr. Fabryho, kamarátka ma krásne prsia od neho a aj jej kamoska tak som sa rozhodla pre neho aj ja. Ak bude mat niektorá z Vás záujem o čerstvé infosky ohľadom priebehu, kludne píšte. Držte mi palce 🙂
Fabry pokazil toľké prsia mojim kamoskam aj mojej sestre zle premeral a musela ísť na opravu. ..On vie len vložiť silikón ale neuvažuje nad tým že ženy majú potom bolesti prsníkov po čase. Samé hrce. ..len toľko že čo ja viem tak mojim 7 kamoskam pokazil aj sestre
@eliskazm ahoj môžeš mi napísať viac o tvojej operácii. Ja ju tiež Zvažujem len mam obavy. Ďakujem
Stacinka69 mojim dvom kamoškami robil prsia a plna spokojnosť preto som isla k nemu. Premeriaval vsetko predomnou tak hádam som dobre videla ze nic nie je krivo.. komplikácie môžu vzdy nastať nech si u ktoréhokoľvek lekára..
@darina89 aj im premeriaval pred nimi ale po čase sa im spravili hrcky na prsiach to bol zle vložený silikón a začali ich bolievat prsia. ..dokonca aj playmate pokazil a išla nakoniec do Prahy a robil jej 3x ...mojej sestre 2x a hruza povedala už nikdy viac .Čo pocuvám tak viacej bab povedalo že never ever 😉
Bábušky 🙂 u mňa sa to tiež už posunulo. Konzultáciu mám už na klinike za sebou a vyzerá to veľmi dobre. Bála som sa ako nakoniec to bude s mojím chlapom. Či ma podporí a som príjemne prekvapená, jak ma motivuje, podporuje a ubezpečuje že bude všetko super 🙂
@clodika22 Uz sa tesi 😀 Drzim palce nech vsetko dobre dopadne.
Ja sa pomaly pripravujem psychicky aj fyzicky (zacala som chudnut 😵 ) a najneskor na 40-ku si planujem zdvihnut sebavedomie. A teda ze bude co, malinka uz zacala (tak ako jej bratia pred nou) systematicky pracovat na predlzovani mojich prednosti- zacvakne a tahaaaa. Uz len cca 1,5 roka kojenia, huraaa! 😉
@eliskazm Ahoj mozem aj ja poprosit o nejake blizsie info? Aj ja by som asi potrebovala nieco podobne, tiez mam objem poriadny a poklesnute, vykojene ako pises 🙂 Len ja este kojim babiku a som zvedava na vysledny efekt, ale teda uz teraz po dvoch indianoch to vyzera az strach 😝 Tak pomalicky zbieram info nech to potom rovno vybalim na muza ze co a ako 😎
Dakujem.
@maminecka2 čo on sa teší ale ja ako sa teším 😀 zachvíľu spávať nebudem, čo sa budem tešiť už keď budem mať svoje poklady 😀 Si zlatá mamina, že ju necháš tak ťahať. Viem si predstaviť ako to je po deťoch no. A to keď si vezmem, že to ja po deťoch ešte ani nie som a nie som spokojná s prsiami čo mám.
@darinks01 konzultáciu mám už za sebou hej, bola som v Košiciach u doktora Turkina. Zvažovala som kam by som išla k akému lekárovi, čítala som si aj baby, čo vyššie písali lekárov, ibaže celkom ma vyplašilo, keď @stacinka69 písala o tých kamoškách. Preto som sa rozhodla tak ako som sa rozhodla a zatiaľ som rada. Obávala som sa aká bude konzultácia, ten prvý kontakt s lekárom, či to bude v pohode, ale prebehlo to bez problémov našťastie 🙂
@clodika22 Jaaaj no, keby neboli prsia aspon takym symbolom- ci uz zenstva, materstva, v dnesnej dobe je to vsade na pretrase a potom my s postavami Vestonickej venuse (a teda u mna dokonala kopia 😂) si musime takto pomahat.
Mali by na to davat prispevky zo zdravotneho poistenia 😵 Ved ja vynosim, odrodim a odkojim 3 deti, priberiem, schudnem (teda snazim sa, aj ked prave zajedam cokoladou zufalstvo zo zaludocnej virozy deti ked je muz na sluzobke a medzitym odbieham drzat lavor... 😕 ). A potom co? Nic, pomoz si ako vies... Takze pekne sporit do prasiatka a potom hura do toho 😀 Ale teda ake stastie maju tie celebritky co beru len prirodne vyzivove doplnky a vsetko im tip-top narastlo, no nie? 😅 😅 😅
@maminecka2 veď práve. Niektoré ženy povedia, že chlap by nás mal mať rád s takými prsiami aké máme, ibaže horšie je že mnohokrát ozaj nejde ani o to že by nás chlapi tlačili do toho že lepšie prsia, ale je to naša vlastná iniciatíva 🙂 no bolo by asi dobre podať nejaký návrh na to 😀 viem si to živo predstaviť 😀 tak ono to nie je jednoduché vzdať sa čokolády, keď človek má toho veľa 😖
@clodika22 chlap nas moze mat rad.. ale aj my sa musime radi pozerat na seba do zrkadla :D
@simca06022011 lenže to si ženy, ktoré odsudzujú zväčšenie pŕs vôbec neuvedomujú, že ozaj žena môže mať komplexy buď z malých alebo nie pevných pŕs. 🙂
@clodika22 netreba ani velke komplexy, preco sa nepotesit ked tej kocke len to chyba... 🙂)) Vobec neodcudzujem...
@clodika22 Presne.
Aj u nas chlap nepovedal ani makke f, aj ked teraz ked kojim tak ich skor nechava malej a su skor objekt materstva a obzivy pre malicku 😀
Vo mne este stale rezonuje velka obava zo zakroku, mam za sebou jednu narkozu a dost zle som ju znasala, potom sa mi este rana zapalila, zostala skaredo zhojena, joj, no ziadne pekne spomienky... 🤐
Mna okrem estetiky najviac irituje ze sa nemozem ani trochu predklonit aby mi nevyleteli z podprdy, potom ich tam musim nasuvat, no ked ma niekto vidi, konec! 🙄 A tie podprsenky co predavaju co by mi ich udrzali na uzde su ale ze strasne, bez vystuze, push-up, to uz moja mama ma modernejsie... Ja neviem ci to ma byt pomsta feministkam abo uz fakt neviem. Ale urcite by sa dala vyrobit aj vacsia podprda s push-up a trochu viac latky smerom k stredu aby som ich nemusela furt niekde lovit, no nie?
A to nehovorim o mnohych obchodoch s pradlom kam ani pachnut nemozem bo taku velkost vobec nevedu! A kupit plavky, hotova tragikomedia. No, som sa nechala uniest 😵
Ale baby, sme v tom spolu, ci mame prednosti primale, vytahane, privelke. Tak piste recenzie na kliniky a doktorov nech si mozeme vybrat 😉
@maminecka2 jaaj to som aj ja riesila, ak mozem poradit... treba zmenit podprsenku... vyskusat viac tvarov. Ja nastastie obchod na ne mam tu a ked nemaju zozenu.. Ale lacne zalezitosti to nie su... ziadne 20EURovky to neudrzia, treba mat velmi dobry kosik, pripadne minimizery, ziadne pushapky samozrejme, ved to je jasne ze to z tade lezie von, ked ma co :D Ked si to skusas, hod na to tricko a uvidis, ze aj ked to nie je push up tvar to spravi ... ja napr. som velmi spokojna so SImone Perele, este nejaka "VOVA" alebo nieco take ma velmi podobne, ale to som zohnala iba raz 🙂 No skus sa popozerat.. 🙂 Su zasne, clovek ani nevie ze ich ma na sebe, riadne s kosticami, nerozgajdavaju sa tie kosiky. A velkosti maju tiez. Mna vytaca farebnost... nic farebne nezozeniem :D mala som vianoce ked som dostala cervenu na jar :D
@simca06022011 Dik, skusim pozhanat a poskusat. Ja hlavne nechcem take tie iba z tenkej latky-ako moja mama, to mam potom tvary ako babka, potrebujem poriadne hrubu vrstvu nech to drzi. A este musim mat medzi kosikmi spojenie len take uzucke, ziadne taky ten akoby vlozeny klin- to hrubsie smerom dolu, to mi prekaza, uz som skusila rozne znacky s tym klinom a vzdy zle, mohla som to vyhodit. A prave tie vacsie velkosti to mavaju, asi to lepsie drzi prsia len mne to nesedi. Ja teraz mam vacsinou Nur die, tvar drzia, su pohodlne, s kosticou, aj farebne- zlta, modra (tu mi teraz potrhala pracka- aj so sietkou na pranie, fnuk), bordova... Len to s tym vypadavanim tam je.
@maminecka2 no vyskusaj, budes prekvapena, ja som tiez mala taky nazor... tieto simone su nieco ako .. no neviem.. pena?? iba taka tenka, uplne lahucka a pritom tak drzia tvar ze koniec... a predtym som nosila minimizer od neviem koho, tiez iba latocka.. bezovu som nosila pod tricka... a tvar robili... na paradu si mozes aj pushupky a kadeco.. ale fakt vacsie prsia pod tricka potrebuju hlavne riadne drzat a nevylietavat kade tade, hrubsie ramienka su nutnost :D U nas je fajn, ze mi zeny aj poradili, ked som mala zlu velkost... na youtube su aj videa ako ju vybrat.. lebo mne v kuse ked nevyliezali prsia, tak odstavala podprsenka, alebo padali ramienka.. no nervy :D Poskusaj a som zvedava ci najdes daco 🙂))
Tak nasla som: http://www.hulashop.sk/felina/podprsenka-minimi...
@ali08 ano, pod do skupiny, tam najdes vsetky infosky ktore budes potrebovat 🙂
https://www.modrykonik.sk/group/2363/

@zuzizu2 Suhlas.
No ja na lepsej postave prave pracujem, pevne verim ze sa mi to podari k mojej spokojnosti a potom budem spekulovat dalej. Ale urcite nechcem nic velke, nerada putam pozornost, hlavne chlipnych dedkov 😝 Ja by som brala praveze aj mensie ako mam teraz (pred tehotenstvami som mala pekne vacsie B-cka a stacili), max. to co mam, aj to je dost velka zataz na chrbat 😖 A kupovat podprdu a nehovoriac- plavky, to je vzdy za trest. Aj ked momentalne mam aj "cici aj rici" nadrozmerne, ach joj 🙄