icon

Silikónové prsia

16kristina02
5. apr 2013

Ahojte, viem že je tu par tem ohladne silikonových prs, ale rada by som sa popýtala bab čo to už maju za sebou alebo planuju v blizkej buducnosti 🙂 Chcela by som nejake odporučania na dobru kliniku alebo konkretne dr. s ktorym/ou ste spokojný 🙂 najlepšie okolie ba 🙂 dakujem za každu radu, odhovaranie mi netreba 😉

beata8876
1. apr 2017

Ahojte chcela by som sa spytat ako to je zo sonom ak mate silikonove prsia ci z mamografiou?

dami8899
8. apr 2017

Baby,je tu niektora so silikonmi 600ml?🙂

lucky007
22. apr 2017

Ahojte baby, plssom rok po augumentacii a odvtedy mam stale ako keby take mraucanie v jednom prsniku. Nezhorsuje sa to, ale ani nezlepsuje. Bolesti nemam, len citim ten jeden prsnik ako keby napnuty a ako keby nebol uplne citlivy - tazko sa to popisuje, lebo citim ho ale jemne mraucanie tam oproti druhemu mam a neprechadza to. Je aj o trosku tvrdsi ale nie moc ako druhy. Mate s tymto niektora skusenosti? Bojim sa aby nebolo nieco v neporiadku?:( dakujem za pripadne reakcie🙂

modrykonik12
22. apr 2017

@lucky007 ahoj...chcem sa spytat ci to preslo tie pocity co opisujes v tvojom prispevku.. dakujem 😊😘
Velmi ma to zaujima lebo pravdepodibne mam ten isty problem

lucky007
26. apr 2017

@modrykonik12 ahoj, no uz som tu davala dalsi prispevok, lebo som sice viac ako pol toka po a urcite to znacne preslo ale stale mam tieto pocity:0 ten jeden prsnik je skratka tvrdsi ale nie zasa velmi a sice ma neboli ale citim niekedy mravcanie:(

lilienka23
7. jún 2017

Ahojte. Rada by som sa k vam pridala. Chystam sa na operaciu v Ba. Mam uz za sebou konzultaciu.Je tu prosim aj nejaka sukromna skupinka?

annavojtek
18. aug 2017

Ahoj, ja mám 8 dní po operácii.bola som vo Frais
u dr.Dziubana

kikusik88
30. dec 2017

Zaujima ma BB ale doktori Toht a Ulianko,mate skusenosti?

janajanciarova8
20. jan 2018

@kikusik88 oni ordinujú v Roosveltke, však?
Aj mňa by zaujímala.recenzia...pretože mám.pociť, že súkromne klinimy už nevedia koľko pýtať....

kikusik88
21. jan 2018

@janajanciarova8 iba Ulianko,bola som u totja na konzul.a v mammacentre.operuje ale na sliaci v gynpore. Skvely pdr naozaj,mily

hozka
3. mar 2018

Ahojte, tie ktore mate uz implantaty, kolko suma sumarum vyjde celkova plastika prs? Uvazujem nad tym, ze si dam skorigovat moje prsia po dvoch kojeniach.

missbunny
3. mar 2018

@hozka daj sa do skupiny:Silikónové prsia:skúsenosti,rady

missbunny
3. mar 2018

@hozka tam sa dozvieš uplne všetko ,inak cena sa pohybuje okolo 2300-3000€

sonka1981
6. nov 2018
Používateľ sonka1981 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od sonka1981.

ako dlho po operacii to boli a co pomahalo od bolesti? Je tu niekto, kto na to použil pumpičku?

mimka727
6. nov 2018

@dami8899 ano🙂

mimka727
6. nov 2018

@lexyna jednoznacne Cerven👍

12romi34
20. nov 2018
Používateľ 12romi34 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od 12romi34.

ženy, neviete aka je kompletna cena za plastiku prsnikov, teda ak ich chcem zvačšit, cena uplne so všetkym. Aj s prislušenstvom a podobne

simca06022011
20. nov 2018

@12romi34 to ti nikto okrem lekara nepovie, vsade inak a kazdemu treba nieco ine...

missbunny
20. nov 2018

@12romi34 od 2,500 do 3,500€ ,ale si aj od toho čo ti bude robiť

zuzkaz91
21. nov 2018

Máte niektorá urobený rez popri bradavke? Chcela by som vedieť či sú vidno jazvy,a celkovo aj ostatné baby či prišli o citlivosť bradaviek.

caelley
21. nov 2018

Baby podte do skupiny, tam skor najdete odpovede od nas, co to mame za sebou

https://www.modrykonik.sk/group/2363/

anulienkalenka
4. feb 2019
Používateľ anulienkalenka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od anulienkalenka.

@missbunny tiež mam v plane plastiku prsnikov a čo som sa informovala, tak je to presne takto. Zaleži od inplantatov a velkosti. A tiež prislušenstva, analegtik po operacii a podobne. AK je to zo zdravotnych dodovov, je to na poistovnu, ale inak si to plati sama pacientka

mareri
Odpoveď bola odstránená
caelley
6. mar 2019

@mareri Ahoj, tu najdes vela info: https://www.modrykonik.sk/group/2363/

Esteticku operaciu si plati pacient sam. Stoji to rozne, podla toho ku komu ides, ci Ti treba robit aj upravu, alebo len vlozit implantaty... v rozmedzi cca 2500 - 4000

gab_riella
7. máj 2019
Používateľ gab_riella je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od gab_riella.

a samozrejme to čo chceš naviac si tiež platiš sama, a tuším aj analgetika, teda ak chceš nejake špecialne

bijuci
6. jún 2019

ahojte nemáte niekto skúsenosť s teminim v lete konkrétne v auguste? ci to nie je zlý nápad si dávať na leto termín.

bijuci
6. jún 2019

ahojte nemáte náhodou skúsenosť niektorá s termínom. v lete konkrétne v auguste? ci sa to dá prežiť ako tak 😁alebo je to hrozne

magda15
Odpoveď bola odstránená
mareri
Odpoveď bola odstránená
kikusik88
2. júl 2019

@bijuci ja som mala min rok v aprili, taky horuci maj bol ako tento jun... No cista katastrofa, len som doma bola, lebo v tej kazaike sa nedalo nic obliecthnus spotena no katastrofa