Silikónové prsia
Ahojte, viem že je tu par tem ohladne silikonových prs, ale rada by som sa popýtala bab čo to už maju za sebou alebo planuju v blizkej buducnosti 🙂 Chcela by som nejake odporučania na dobru kliniku alebo konkretne dr. s ktorym/ou ste spokojný 🙂 najlepšie okolie ba 🙂 dakujem za každu radu, odhovaranie mi netreba 😉
Baby,je tu niektora so silikonmi 600ml?🙂
Ahojte baby, plssom rok po augumentacii a odvtedy mam stale ako keby take mraucanie v jednom prsniku. Nezhorsuje sa to, ale ani nezlepsuje. Bolesti nemam, len citim ten jeden prsnik ako keby napnuty a ako keby nebol uplne citlivy - tazko sa to popisuje, lebo citim ho ale jemne mraucanie tam oproti druhemu mam a neprechadza to. Je aj o trosku tvrdsi ale nie moc ako druhy. Mate s tymto niektora skusenosti? Bojim sa aby nebolo nieco v neporiadku?:( dakujem za pripadne reakcie🙂
@lucky007 ahoj...chcem sa spytat ci to preslo tie pocity co opisujes v tvojom prispevku.. dakujem 😊😘
Velmi ma to zaujima lebo pravdepodibne mam ten isty problem
@modrykonik12 ahoj, no uz som tu davala dalsi prispevok, lebo som sice viac ako pol toka po a urcite to znacne preslo ale stale mam tieto pocity:0 ten jeden prsnik je skratka tvrdsi ale nie zasa velmi a sice ma neboli ale citim niekedy mravcanie:(
Ahojte. Rada by som sa k vam pridala. Chystam sa na operaciu v Ba. Mam uz za sebou konzultaciu.Je tu prosim aj nejaka sukromna skupinka?
Ahoj, ja mám 8 dní po operácii.bola som vo Frais
u dr.Dziubana
Zaujima ma BB ale doktori Toht a Ulianko,mate skusenosti?
@kikusik88 oni ordinujú v Roosveltke, však?
Aj mňa by zaujímala.recenzia...pretože mám.pociť, že súkromne klinimy už nevedia koľko pýtať....
@janajanciarova8 iba Ulianko,bola som u totja na konzul.a v mammacentre.operuje ale na sliaci v gynpore. Skvely pdr naozaj,mily
Ahojte, tie ktore mate uz implantaty, kolko suma sumarum vyjde celkova plastika prs? Uvazujem nad tym, ze si dam skorigovat moje prsia po dvoch kojeniach.
ako dlho po operacii to boli a co pomahalo od bolesti? Je tu niekto, kto na to použil pumpičku?
ženy, neviete aka je kompletna cena za plastiku prsnikov, teda ak ich chcem zvačšit, cena uplne so všetkym. Aj s prislušenstvom a podobne
@12romi34 to ti nikto okrem lekara nepovie, vsade inak a kazdemu treba nieco ine...
Máte niektorá urobený rez popri bradavke? Chcela by som vedieť či sú vidno jazvy,a celkovo aj ostatné baby či prišli o citlivosť bradaviek.
Baby podte do skupiny, tam skor najdete odpovede od nas, co to mame za sebou
@missbunny tiež mam v plane plastiku prsnikov a čo som sa informovala, tak je to presne takto. Zaleži od inplantatov a velkosti. A tiež prislušenstva, analegtik po operacii a podobne. AK je to zo zdravotnych dodovov, je to na poistovnu, ale inak si to plati sama pacientka
@mareri Ahoj, tu najdes vela info: https://www.modrykonik.sk/group/2363/
Esteticku operaciu si plati pacient sam. Stoji to rozne, podla toho ku komu ides, ci Ti treba robit aj upravu, alebo len vlozit implantaty... v rozmedzi cca 2500 - 4000
a samozrejme to čo chceš naviac si tiež platiš sama, a tuším aj analgetika, teda ak chceš nejake špecialne
ahojte nemáte niekto skúsenosť s teminim v lete konkrétne v auguste? ci to nie je zlý nápad si dávať na leto termín.
ahojte nemáte náhodou skúsenosť niektorá s termínom. v lete konkrétne v auguste? ci sa to dá prežiť ako tak 😁alebo je to hrozne

Ahojte chcela by som sa spytat ako to je zo sonom ak mate silikonove prsia ci z mamografiou?