icon

Silikónové prsia

16kristina02
5. apr 2013

Ahojte, viem že je tu par tem ohladne silikonových prs, ale rada by som sa popýtala bab čo to už maju za sebou alebo planuju v blizkej buducnosti 🙂 Chcela by som nejake odporučania na dobru kliniku alebo konkretne dr. s ktorym/ou ste spokojný 🙂 najlepšie okolie ba 🙂 dakujem za každu radu, odhovaranie mi netreba 😉

adelkaterezka
21. máj 2015

@axaris Prosim ta vedela by si mi poslat fotku???

axaris
21. máj 2015

@adelkaterezka myslim ze by bola zbytocna. 18mesiacov som kojila a uz sa vobec nepodobaju🙂 kukni moje albumy, trosku ich vidno tam

janapo
10. jún 2015

@adelkaterezka Ahoj, ja som bola pred 3 rokm u Dr. Cervena a dal mi 400 ml (mam vysku 166 a vahu taku ako ty). Nie je to velmi vyzyvave ale zaroven nie su ani male...pri tvojej vyske by som ale uvazovala o trosinku mensich, aby si neposobila robustne...370 napr.

blackcrystal
22. jún 2015

@16kristina02 Ahoj 🙂 ja som bola tiez v BB u Dr. Cervena aj na prsiach aj na nose. Urcite ti cesta z BA stoji za to. Nemala som ziadne komplikacie a vysledok je prirodzeny. Ak chces vediet nejake detaily kludne mi napis spravu.

16kristina02
autor
22. jún 2015

@blackcrystal 😅 ahoj. Ja som bola u dr. Racza v interklinik. V septembri tomu budu dva roky 😉

blackcrystal
22. jún 2015

@16kristina02 az teraz som si vsimla, ze si prispevok pridala v 2013tom :D... A si tiez spokojna? Nepremyslas aj nad nejakym inym zakrokom? Ja by som chcela nieco na schudnutie ale neviem ci to bude efektivne aj pri neovisnutej koži.

mimina00
7. júl 2015

Ahojte,chcem sa spytat ako vyzeraju bradavky po silikonoch.kedze ich mam zvacsene po tehotenstvach,nie je to pekne...tak neviem ci aj to sa da trosku upravit.
@16kristina02
@blackcrystal

blackcrystal
7. júl 2015

@mimina00 ahoj,tak moje normalne vyzeraju, tym, ze sa ti zvacsia prsia tak ten stred pekne prirodzene splynie ale ak mas nejake extra atypicke zvacsenie bradaviek tak bude urcite najlepsie sa poradit priamo s lekarom. Ak nemas ovisnute prsia a silikony vyslovene nechces mozno ti poradi len upravu dvorcov...

mimina00
7. júl 2015

@blackcrystal no po detoch je to hrozne,nechcem operacku ale tak na toto sa neda pozerat 😅 a vidno ti zo spodu rez? Mam tie dvorce vacsie ale nemam sajnu ako to vyzera po silikonoch a co to stoji.mozes naposat co to vyslo teba?

missbunny
11. júl 2015

@verka0365 ahoj,aký je jeho cenník?a pekne ich mas?mam termín 25.8 tak som zvedava😉

iquality
29. júl 2015

Má prosím niekto záujem o bezplatnú úpravu poprsia na slovenskej klinike? Ide o promoakciu, uzávierka prihlášok je 7.8.2015.

lubinaxyz
7. aug 2015

@iquality na akej klinike?

janka0104
28. sep 2015

@adelkaterezka ahoj .
Ja mam výšku 158.
Váhu 55 a navrhnuté mam 515 anatómia.
Už trištvrte roka rozmýšľam že je to moc.
Ale už mám teraz termín a dúfam že nepôjdem zmenšovať.

blackcrystal
29. sep 2015

@mimina00 rez mi nevidno 🙂, presne kopiruje spodok prs a velmi rychlo po operacii splynul. stalo ma to okolo 3tisic.

tobias9
6. okt 2015

@axaris ahoj,ja idem zajtra na uz druhú konzultaciu,idem do nitry,tiez mam B-cka a navrhujú mi 420ml okrúhle...a bojím sa ze budú obrovské:D...neposlala by si mi prosím ta fotečku ako vyzerajú 450ml?na mail mariaradosinska@azet.sk velmi ti budem vdacná,pomozes mi

axaris
6. okt 2015

@tobias9 Ahoj rada by som, ale ja som uz rok a pol dojcila...a prsia teraz vyzeraju teraz uplne inak ako povodne:( uz tak pekne nestoja ako kedysi... urcite by som sla do vacsich. Ten rozdiel je minimalny. Skus si dat do sacku 420 ml a 450🙂

janulka6586
20. okt 2015

Ahoj, mna caka operacia 24.11 u pana d.Fabryho. velmi dlho som zvazovala ci ist do toho, snazila som sa vybrat podla referencii. Pristup pana doktora bol super, isla som.tam.len informacne a odchadzala som.rozhodnuta na 100percent. Len ma zarazilo ze hned po operacii mozem.ist domov..co nato baby hovorite?

barcelona94901
21. okt 2015

@janulka6586 znama sice v zahranici ,ale je malinka,chudulinka a hned jej dali prsia sedmicky a hajde domov,vobec nic ziadne pozorovanie,mna prekvapilo aj to,ze ju nikto neodhovaral ,ako ano bola uplne plocha a bol to jej sen kvoli ktoremu aj isla von ,prekvapilo ma to ,ze si ju tam vobec nenechali ,potom nam daj vediet ved to mas za mesiac ,mna caka konzultacia pol roka po kojeni ,teraz to nema zmysel ,chcela som dopustit tukom no u mna prwbehlo tolko zmien ze sa plastike nevyhnem

janulka6586
21. okt 2015

@barcelona94901 tak ja mam 168cm a 50kil..a odporucil mi 300ml..som.sa zlakla ze take velke na moju malu utlu postavu..ale verim p.doktorovi ze vie co robi..len naozaj sa bojim.toho ze si ma tam nenechaju na pozorovani. Povedal mi, ze kde by mi bolo lepsie ako doma..ked budu komplikacie tak mu mam len zavolat a stretneme.sa na klinike. Urcite vam dam vediet ako som.dopadla 😊

janulka6586
21. okt 2015

@janka0104 uz ste absolvovali operaciu? By ma zaujmalo ci niesu velmi velke?

nani811
28. okt 2015

Ahojte! Chcem sa spýtať či má niektorá z vás skúsenosti s kliniku Victoria Regia konkrétne doktor Chovan dakujem za odpovede.

iwanna
28. okt 2015

@nani811 osobnu skusenost nemam, ale necitala som snad ani jednu dobru referenciu. Daj sa do skupiny "silikonove prsia" su tam dievcata aj s osobnymi skusenostami

janka0104
3. nov 2015

Áno absolvovala.
Sú super.
Vôbec nie sú velke 😉

nani811
3. nov 2015

Bola si na klinike Victoria Regia?

janka0104
4. nov 2015

Nie nie v BB; -)

nani811
4. nov 2015

O BB som pocula ze tam chodi vela celebrit tak asi su super.

beata8876
24. nov 2015

Dobry den chcem sa spytat ci si davala niektora robit prsia v trnave a ci na splatky?

janulka6586
24. nov 2015

Tak baby ja uz mam potom. Rano 9.15 ma zobrali a 14.50 som isla domov. Keby som.si to mala zopakovat tak uz nikdy. V zivote ma nic tak nebolelo ako toto a to som dufala ze to nemoze byt take zle ☹

blackcrystal
24. nov 2015

@janulka6586 a to kde si bola, ze si isla v ten den domov? to je dost zvlastne. ja som bola v BB, spravili mi to rano a skor ako na druhy den doobeda mi nedovolili odist. ja mam extra citlive telo na bolest (upozornila som ich na to) a vobec to nebolelo (od opky az do druheho dna mi nonstop davali nieco proti bolesti) a aj na domov som mala toho vela (to nie je operacia, ktora by mala boliet). Ako nechcem ta znepokojovat ale to nie je normalne.

vishka
24. nov 2015

Existuje na MK skupina Silikonove prsia rady a skusenosti, neviem ci o nej vies 🙂 tam mas plno rad, skusenosti a fotiek ci roznych infosiek.