Silikónové prsia
Ahojte, viem že je tu par tem ohladne silikonových prs, ale rada by som sa popýtala bab čo to už maju za sebou alebo planuju v blizkej buducnosti 🙂 Chcela by som nejake odporučania na dobru kliniku alebo konkretne dr. s ktorym/ou ste spokojný 🙂 najlepšie okolie ba 🙂 dakujem za každu radu, odhovaranie mi netreba 😉
@adelkaterezka myslim ze by bola zbytocna. 18mesiacov som kojila a uz sa vobec nepodobaju🙂 kukni moje albumy, trosku ich vidno tam
@adelkaterezka Ahoj, ja som bola pred 3 rokm u Dr. Cervena a dal mi 400 ml (mam vysku 166 a vahu taku ako ty). Nie je to velmi vyzyvave ale zaroven nie su ani male...pri tvojej vyske by som ale uvazovala o trosinku mensich, aby si neposobila robustne...370 napr.
@16kristina02 Ahoj 🙂 ja som bola tiez v BB u Dr. Cervena aj na prsiach aj na nose. Urcite ti cesta z BA stoji za to. Nemala som ziadne komplikacie a vysledok je prirodzeny. Ak chces vediet nejake detaily kludne mi napis spravu.
@blackcrystal 😅 ahoj. Ja som bola u dr. Racza v interklinik. V septembri tomu budu dva roky 😉
@16kristina02 az teraz som si vsimla, ze si prispevok pridala v 2013tom :D... A si tiez spokojna? Nepremyslas aj nad nejakym inym zakrokom? Ja by som chcela nieco na schudnutie ale neviem ci to bude efektivne aj pri neovisnutej koži.
Ahojte,chcem sa spytat ako vyzeraju bradavky po silikonoch.kedze ich mam zvacsene po tehotenstvach,nie je to pekne...tak neviem ci aj to sa da trosku upravit.
@16kristina02
@blackcrystal
@mimina00 ahoj,tak moje normalne vyzeraju, tym, ze sa ti zvacsia prsia tak ten stred pekne prirodzene splynie ale ak mas nejake extra atypicke zvacsenie bradaviek tak bude urcite najlepsie sa poradit priamo s lekarom. Ak nemas ovisnute prsia a silikony vyslovene nechces mozno ti poradi len upravu dvorcov...
@blackcrystal no po detoch je to hrozne,nechcem operacku ale tak na toto sa neda pozerat 😅 a vidno ti zo spodu rez? Mam tie dvorce vacsie ale nemam sajnu ako to vyzera po silikonoch a co to stoji.mozes naposat co to vyslo teba?
Má prosím niekto záujem o bezplatnú úpravu poprsia na slovenskej klinike? Ide o promoakciu, uzávierka prihlášok je 7.8.2015.
@adelkaterezka ahoj .
Ja mam výšku 158.
Váhu 55 a navrhnuté mam 515 anatómia.
Už trištvrte roka rozmýšľam že je to moc.
Ale už mám teraz termín a dúfam že nepôjdem zmenšovať.
@mimina00 rez mi nevidno 🙂, presne kopiruje spodok prs a velmi rychlo po operacii splynul. stalo ma to okolo 3tisic.
Ahoj, mna caka operacia 24.11 u pana d.Fabryho. velmi dlho som zvazovala ci ist do toho, snazila som sa vybrat podla referencii. Pristup pana doktora bol super, isla som.tam.len informacne a odchadzala som.rozhodnuta na 100percent. Len ma zarazilo ze hned po operacii mozem.ist domov..co nato baby hovorite?
@janulka6586 znama sice v zahranici ,ale je malinka,chudulinka a hned jej dali prsia sedmicky a hajde domov,vobec nic ziadne pozorovanie,mna prekvapilo aj to,ze ju nikto neodhovaral ,ako ano bola uplne plocha a bol to jej sen kvoli ktoremu aj isla von ,prekvapilo ma to ,ze si ju tam vobec nenechali ,potom nam daj vediet ved to mas za mesiac ,mna caka konzultacia pol roka po kojeni ,teraz to nema zmysel ,chcela som dopustit tukom no u mna prwbehlo tolko zmien ze sa plastike nevyhnem
@barcelona94901 tak ja mam 168cm a 50kil..a odporucil mi 300ml..som.sa zlakla ze take velke na moju malu utlu postavu..ale verim p.doktorovi ze vie co robi..len naozaj sa bojim.toho ze si ma tam nenechaju na pozorovani. Povedal mi, ze kde by mi bolo lepsie ako doma..ked budu komplikacie tak mu mam len zavolat a stretneme.sa na klinike. Urcite vam dam vediet ako som.dopadla 😊
@janka0104 uz ste absolvovali operaciu? By ma zaujmalo ci niesu velmi velke?
Ahojte! Chcem sa spýtať či má niektorá z vás skúsenosti s kliniku Victoria Regia konkrétne doktor Chovan dakujem za odpovede.
Áno absolvovala.
Sú super.
Vôbec nie sú velke 😉
Bola si na klinike Victoria Regia?
Nie nie v BB; -)
O BB som pocula ze tam chodi vela celebrit tak asi su super.
Dobry den chcem sa spytat ci si davala niektora robit prsia v trnave a ci na splatky?
Tak baby ja uz mam potom. Rano 9.15 ma zobrali a 14.50 som isla domov. Keby som.si to mala zopakovat tak uz nikdy. V zivote ma nic tak nebolelo ako toto a to som dufala ze to nemoze byt take zle ☹
@janulka6586 a to kde si bola, ze si isla v ten den domov? to je dost zvlastne. ja som bola v BB, spravili mi to rano a skor ako na druhy den doobeda mi nedovolili odist. ja mam extra citlive telo na bolest (upozornila som ich na to) a vobec to nebolelo (od opky az do druheho dna mi nonstop davali nieco proti bolesti) a aj na domov som mala toho vela (to nie je operacia, ktora by mala boliet). Ako nechcem ta znepokojovat ale to nie je normalne.
Existuje na MK skupina Silikonove prsia rady a skusenosti, neviem ci o nej vies 🙂 tam mas plno rad, skusenosti a fotiek ci roznych infosiek.

@axaris Prosim ta vedela by si mi poslat fotku???