Silikónové prsia
Ahojte, viem že je tu par tem ohladne silikonových prs, ale rada by som sa popýtala bab čo to už maju za sebou alebo planuju v blizkej buducnosti 🙂 Chcela by som nejake odporučania na dobru kliniku alebo konkretne dr. s ktorym/ou ste spokojný 🙂 najlepšie okolie ba 🙂 dakujem za každu radu, odhovaranie mi netreba 😉
Ahoj,chcem sa opýtať,ci máš kvapky alebo okrúhle a kde viedol rez?
Ahoj. Mam okruhle. Robili mi aj modelaciu. Rez mam okolo bradavky a este jeden smerom dolu.
@zuzka12345678 Ahoj, tak to ma zaujíma. Ako prebiehala konzultácia v Yes Visage? O ktorom doktorovi tam uvažuješ? Taky premýšľam, že sa tam objednám, tak ma zaujíma, ako si bola spokojná s ich prístupom.
rara1 Ahoj naozaj su v Yes Visage lepšie pán dochtor odborník všetko ty do detailov povie ,dá ty vyskúšať veľkosť odporučí značku tvar lenže treba ísť do prahy na zákrok .Tak som sa rozhodla pre estethic centrum a Mudr.Šipko dufam správne tiež všetko vysvetlil a tak nakoniec idem tam na úpravu zo zvecenim 🙂
Baby co ste boli u Mladeka Nr tak ako ste si vy vyberali,pozeram,ze ma dosť širokú ponuku a nech rátam ako rátam cca 4000,- se vsim vsudy to vychádza
@julia151 a aké si si vybrala a koľko si spolu platila dokopy ?
Ahoj. Mam okruhle nagor 420ml stredny profil. Augumentacia s modelaciou ma vysla 3550€. Keby nemusi robit modelaciu tak je to priblizne o 500€ menej. Pred tym som mala prsia velkosti A. Teraz si kupujem pradlo velkosti DD aj to mi je niektore male 🙂 ja som s doktorom Mladekom max. spokojna a aj s velkostou. V den operacie som sa rozhodla dat o cislo vacsie. Povodne som mala mat 390ml. A dobre som spravila 🙂
@julia151 mna tiež čaká modelacia a prečo práve nagor,co rozhodlo?
DD mam teraz a menšie určite nechcem 🙂
Kamaratka ma nagor implantaty. Ona je spokojna, tak som sa aj ja rozhodla pre ne. Inak doktor v ambulancii mal na stole na ukazku len znacku nagor a mentor. Tie pouziva najcastejsie. To si musis pochytat 🙂 mentorky su take maksie a nagor su pevnejsej struktury.
@julia151 áno nagor si teraz tusim aj Dominika dala i neho spravit na stránke majú toho viac,aj za o dosť vyššie ceny ,nagor mi prišiel cenovo ako stredná cesta,tak zistím teda čo bude najvhodnejšie a ty už si ok,bolesti nič?
Ja som si povedala v den operacie, ze chcem vacsie. Nemusis tam volat. Tak ked ma kreslil, tak na telo mi napisal oba ml a povedal, ze skusi, ci sa vmesti 🙂
Uz som 2 mesiace od operacie. Ze by to boli nejake neznesitelne bolesti sa neda povedat. V den operacie ma to troska pobolievalo, tak mi intravenozne podali analgetika a spala som ako babatko. Na druhy den uz ziadne bolesti. Ked v klude lezis, nic neboli. Samozrejme, ked vstavas su to take tlaky. 2 tyzdne musis len lezat a lezat. Mna co bolelo bol chrbat. Spavala som takmer po sediacky.
Treba si kupit flector a na noc si dat.
Baby tie čo už to máte za sebou ako sa cítite? Je zmena mať silikónové prsia? celkom sa obávam ako sa budem po zákroku cítiť. Či sa nebudem cítiť zle, keď to bude pre moje telo niečo nové a neprirodzené 😖
@clodika22 Jasné, že to je zmena. Je to niečo nové, ale myslím tým v dobrom slovazmysle. Ja som zažívala depky z toho, že prsia nie a nie rásť. A teraz sa cítim dobre. Sebavedomo a krásne, z čoho má radosť aj môj chlap. Ono to nie je len o nových prsiach, ale aj o tom, že ti úplne zmenia pohľad na samú seba 🙂
@krystofkal ako dlho uz mas po zakroku? ja by som tiez chcela podstupit zvacsenie prs este tento rok, iba ma odradzaju bolesti ktore nastupia po zakroku. Kamaratka bola na zvacseni hovorila ze to zotavovanie a bolesti nie su take silne, ze sa daju v pohode zvladnut ale neviem 😢
Neviete či sa dá upraviť aj tvar poprsia? Myslím svojho prirodzeného, prsia malé nemám, mám C-ka, ale nie som spokojná s ich tvarom. Viete mi niekto poradiť, či niekde aj takéto zákroky robia?
@moonka1 uplne v pohode to zvladli... vsetky slecny ktore poznam... ked tak si das lieky od bolesti, najhorsie je vraj spanie na chrbte :D
@jajinka22 mala si to riesit nie cez recepcnu, ani cez riaditelku.. ale pisomne a cez institucie na to urcene. Podla mna to treba hned. U nas je cirkus s lekarom jednym v BB a pomoze mu iba spomenut dohlad nad zdravotnou starostlivostou alebo medializacia :D
Ja mám u Cervena a odpajaju sa silikóny od tela a teraz idem na výmenu po 10 rokoch .Fabri tu v BA na Vajnorskej čo mam kamosky aj sestru tak im poriadne pokazil prsia a už mi to hovorilo 7 dievčat.Sestre zle nameral. ...určite Interklinik alebo Paulis. ....
orchidea1977 aj ja som bola u Hederu v Interklinik na konzultácou, ide síce z neho strach, ale počula som, že je to porfesionál. Neviem sa ale rozhodnúť pre implantáty. Buď Mentor anatomické, alebo Motiva s čipom. Skôr som pre Motivu, nakolko sú ergonomické a tým sa prispôsobia. Poraďte mi prosím, ktorá z vás má skúsenosti s Motivou? Termín mám októbri. Za každú radu budem vďačná.
@moonka1 bude to rok, čo som po.. Tie bolesti nie sú nič strašné. A oproti tej radosti, ktorú som mala z výsledku je to naozaj zanedbateľné 🙂 Ale tak každá žena sme iná. Ale ja si myslím, že to určite stojí za to a tá bolesť predsa aj tak netrvá večne 😉
@krystofkal tak o tých depresiách viem tiež už svoje. Myslela som a dlho som si aj hovorila, že toto sa mne nestane. Že musím byť spokojná s tým aká som, aké mám telo, ale časom ma to trápi stále viac a viac. Tvoj chlap má radosť z tvojich pŕs či z toho, že si teraz sebavedomá?
Však bolesti sú len 1 alebo 2 týždne
Viem že tie čo si dali silikóny rez pod prsnikom že to trvá 2 dni a pod pazuchou 2 týždne. Ja mám od pazuchami a horúčky boli týždeň a bolesti 2 týždne. ...
To je individuálne. ....
Po cisárskom má nič nebolelo Áno som tabletky nebrala od bolesti a pri prsiach som išla umrieť
Aj pri kojeni 😂

Dekuju