icon

Silná bolesť kolena

eminaaaa
6. jún 2021

Ahojte. Idem si po radu. Veľmi ma bolí koleno. Bola som na RTG ale ortopéd povedal že mám natiahnutý sval a šľachu.
Kontrola o 4 týždne.
Ale to koleno je horšie bolesť vôbec neprechádza koleno není opuchnuté ale keď chodím tak ma bolí celý predok koleno smerom po bokoch koleno až dozadu kolena. A strašne mi v ňom puká. Prosím som zúfalá pomôžte mi. Ďakujem.

Strana
z2
1andrea111
2. dec 2022

@eminaaaa si písala že si bola aj na operáciách a nepomohli? A čo s tým robíš? Berieš lieky od bolesti?

iva936
11. dec 2022

@eminaaaa môžem sa pridať do diskusie? Bolí ma koleno, ale ozaj dosť. Mám MR kolena, ortopéd doporučil arthroskopiu. Neviem sa dočkať termínu zákroku, len otázka. Dá sa vydržať s takou bolesťou mesiac, 6 týždňov? Neviem posúdiť, čo je silná bolesť, či všetci čo tu prispievajú a píšu o probléme tak trpeli? Nebudem mať následky aj iné ak to tak dlho bude v takom stave? Ďakujem, ale ozaj som už veľmi ubolená

eminaaaa
autor
11. dec 2022

@iva936 áno môžte sa pridať do diskusie mne už 3 krát koleno operovali a v Marci idú už štvrtýkrát

eminaaaa
autor
11. dec 2022

@iva936 ak chcete napíšte mi rp...

iva936
11. dec 2022

@eminaaaa rada , som vďačná za každú informáciu. Môžem sa spýtať, kde operovali? A orientačne vek, viem, že sa to nepatrí, ale ....som dôchodca a normálne sa bojím, že prídem o nohu
Nemôžem si predsa dávať stále tablety na bolesť, sedím, kľudový režim a bolesť sa zhoršuje.
Trpím aj psychicky, už mi je jedno, Vianoce sem, tam len nech sa to pohne
Neverila by som, že koleno môže tak bolieť.
Hádam to nebude aj niečo iné, veď na CD videl koleno.....a vraj môžem normálne chodiť.
Ale ako?
Som sama, dôchodca, no katastrofa.
Ďakujem za každú radu a odpoveď

iva936
11. dec 2022

@eminaaaa a ešte neviem, čo je rp? Poučte, síce veľa viem ale toto ......som vedľa

eminaaaa
autor
11. dec 2022

@iva936 mňa operovali v Dolnom Kubíne, mám 18 rokov, mňa už operovali 3 krát a v Marci idú zase pretože koleno stále bolí a opúcha, už nemôžem ani normálne chodiť čiže mi to obmedzuje chôdzu,

iva936
14. dec 2022

@eminaaaa ďakujem za info a držíme si palce......

dorothea221
17. aug 2025
@eminaaaa

@iva936 mňa operovali v Dolnom Kubíne, mám 18 rokov, mňa už operovali 3 krát a v Marci idú zase pretože koleno stále bolí a opúcha, už nemôžem ani normálne chodiť čiže mi to obmedzuje chôdzu,

@eminaaaa ahoj môžem sa opýtať ako to máš s tým kolenom teraz a čo si tam mala. Mňa už mesiac ale príšerne boli koleno píšťala, praská, v noci sa budim na bolesť, prikladala som si ľad ale to bolo ešte horšie

Strana
z2