icon

Silná bolesť v hrdle na ľavej strane

elye11
9. jún 2025

Ahojte potrebujem pomoc priateľ už týždeň trpí silnou bolesťou hrdla na ľavej strane nepomáha mu nič je tak silna že berie už aj tabletky od bolestí bol u doktora v piatok nedal mu nič všetko sme kúpili v lekárni zajtra sa chystáme k lekárovi ale do rána nevie čo bude robiť kloktame slanou vodou ma všelijaké pastilky sprej nič nezaberá vraví že je to žiletkova bolest hrdla rezanie v hrdle červené hrdlo nemá len ho boli ľavá strana začalo sa mu aj ťažko prhltať nejaké rady alebo skúsenosti🙂

dzulli1980
9. jún 2025

Antihistaminiká ste skúšali? ... kľudne prejav nejakej alergie môže byť, ja som tak mala ... urobiť výter z hrdla, kľudne nejaký bacil sa môže takto prejavovať.

dzulli1980
9. jún 2025

Keď čítam o tom ťažkom prehĺtaní, mojej dcére sa takto prejavoval hemofil influenzae, hrdlo mala pekné ružové ... Tvoj priateľ to už má dlho, treba to riešiť ... ako som písala vyššie, výter z hrdla, skúsiť dať nejaké antihistaminiká.

natalis1998
10. jún 2025

@elye11 určite treba urobiť výter z hrdla môže to byť nejaká baktéria. Ale len poradím že ja som mala takúto ostrú bolesť teraz a keďže som tehotná ja skm nevedela ani prehltnúť. Bola som zúfalá a v lekárni mi predala stop kašeľ sprej do úst na hrdlo. A za 24 hodín mi to riadne povolilo. Možno skúste toto či by to nepomohlo. Samozrejme môže to byt aj alergia možno by pomohlo užívanie zodac. Môj muž mava bolesť hrdla pri alergií ale jeho skôr boli ako keby podnebie v tej časti to cíti.