Silné bolesti hlavy - možný nádor
Môže ja jednať aj o nejaký nádor . Ako sa vlastne prejavuje . Atď. Len chcem mať informácie. Riešim to už s lekármi.
Hlavne vopred si nerob nejake zbytocne zavery a nestresuj sa. Nechaj na odbornikov kam ta poslu, ake vysetrenia budu robit.
@lucinkapusinenka moze a nemusi. Moja mama mala nador v hlave a podla nej ju nikdy v zivote ju nebolela hlava. Ani vtedy - prejavy mala ine - epilepticke zachvaty.
@ella_price zatiaľ nie
@laladua No keď ma to bolí denno denne som na tabketkach tak už mi to nepríde normálne
Nemôže to byť z dutín? ..ja mám chronickú rinosinusitídu a teda je to ohromná bolesť hlavy, u mňa vždy, keď mám prievan, niektorú kozmetiku...lieky na bolesť nezaberajú. Liečba jedine kortikoidmi...kukni príznaky na nete......
@lucinkapusinenka ja som mala silné bolesti hlavy z krčnej chrbtice. Určite by som navštívila aj ortopéda.
@werony_n lekár tvrdí tiež že je to krčma chrbtica ale nerozumiem prečo ortopéd.
@lucinkapusinenka no ved ortoped sa specializuje na pohybovy aparat...
@simsalabim to viem len nerozumiem aký to má súvis. Myslíš že to môže mať na to vplyv.
Okrem chrbtice a dutin to kludne moze byt aj strava... Ja mavam strasne bolesti a migreny, aj grciam a bez ibalginov to potom nedavam - z jedla. Od malicka. Paradoxne mi pomohli testy na potravinove intolerancie (ktore su vraj nanic), ale akonahle som obmedzila potraviny (nedokazem sa ich vzdat uplne), ktore mi tam vyskocili, tak migreny dost ustupili. Avsak hned ked to prezeniem a denne dam napr. muku, vajcia, mlieko (...), Tak do troch dni migrena... A este nesmiem byt hladna a mala by som denne aspon nieco vypit (som schopna vobec nepit, tak sa nutim aspon 1l nejakej tekutiny denne dat). Inak pred testami som to mala uz take, ze tiez ma bolela hlava takmer denne a lieky som hltala kazdu chvilu...
@lucinkapusinenka Samozrejme, z chrbtice ta moze hlava boliet.
@lucinkapusinenka presne som na tom podobne a po všetkých vyšetreniach vyšla kŕčna chrbtica ako problém odkedy som zmenila matrac a mám zdravotný vankúš s pamäťovej peny tak som na tom o viac ako 80 percent lepšie a to som začínala a končila deň s liekmi od bolesti niekedy aj po 4 hodinách inak by som sa dostala do nemocnice lebo z bolesti som zvracala a potom to už šlo raz rýchla zdravotná služba pri mne raz hospitalizácia a raz som podpísala reverz lebo som dojčila malého inak by som bola na neurológii hospitalizovaná... tiež som videla už všetky zlé scenáre pred sebou a vďaka Bohu to je iba od chrbtice inak nenašli nič
@lucinkapusinenka ortopéd sa predsa špecializuje na chrbticu, pošle ťa na rehabilitácie, odporúča ďalšiu liečbu a hlavne veľa a pravidelne cvičiť to je asi jedine co ti pomôže, stiahni si pripadne aplikáciu kde máš rôzne cviky práve na krcnu chrbticu a garantujem ti ze do týždňa sa ti uľaví, mám ten istý problém a viem, že nič iné nezaberá

Neposlali ťa na CT alebo potom k očnému?