Silné pálenie v členku - kotníku
Dobrý deň, je tu niekto kto by mi vedel poradiť ? Moja mamka ma už asi 3 týždne hrozné pálenie v členku. Bola za svojou lekárkou ta jej vzala krv a zistila že ma v tele menší zápal, bola za ortopedom a ten jej spravil usg a povedal že v nohe nič nevidí. Šla na reumatologiu a tam jej tiež nevedia povedať čo to môže byť. Má s tým niekto skúsenosť?? Noha ju nebolí ani ju nemá opuchnutú.Iba ju veľmi páli a to tak, že ani chodiť nemôže. Skúšala rôzne masti z lekárne a nič, skúšala aj obklady z vína aj z tvarohu. Poraďte čo treba robiť alebo čo to môže byť.Za každú radu vopred ďakujem.
@veronika33 Ale tiež ťa tak pálilo v nohe ? tu ide hlavne o to, že ani lekári nevedia čo to môže byť kedže noha ju nebolí iba veľmi páli.
@lana11 áno, pálilo a keď som musela viac prejsť, tak aj riadne bolelo
@veronika33 A čo by si odporučila ty ? Čo ma mama robiť ? za kým ma ísť ? Hm,??
@lana11 ja som s tým nikde nebola, jednoducho ma to po ATB Amoksiklav prestalo bolieť - zápal sa vyliečil.

Tiež som niečo podobné mala, a nič nepomáhalo, až som ochorela tak, že boli potrebné antibiotika, brala som Amoksiklav a po dobratí ATB mi okrem zápalu v prieduškách skončili aj problémy s členkom.