Silný zápach stolice po liekoch
ahojte nemal uz niekto silny zapach stolice po liekoch? alebo neviete co by to mohlo byt na internete to neviem najst okrem toho nebadam priznaky mozno este biely povlak na jazyku ktory s tim nemusi suvisiet.tento stav mam uz dlhodobejsie casovo sa pohybuje v mesiacoch
@oli18 si si ista, zeby si sa nemala spametat sama?! ako vies, ake su priznaky cukrovky acetonovy zapach stolice .. vies ako sa prejavuje pecen tiez pachom stolice ... ako sorry nie vsetky su taka znudene ako ty ze asi chodis kazdy mesiac dokrotovi na prventivky a tam zistis ci mas nejaku chorobu vacsina ju zistuje z priznakov ... 🙂
@oli18 a ze keby mam vaznu chorobu ci skocim pod vlak ... by ma zaujimalo ako by tato "mudra" osoba vlastne tu vaznu chorobu zistila ked priznaky nesleduje 😂 jedine co ma napada je ze chodi furt otravovat dokotorov alebo sa preuzkazalo mudre porekadlo "hlupa hus zagagala ... "
@oli18 intorlerancia laktozy, cronova choroba, ochorenie traviacej sustavy, poskodenie nejakeho organu traviacej sustavy atd. .... to vsetko su choroby co sa prejavuju v stolici ... cize vazne si ukazala ako daleko siaha ludska hlupost 🙂 ... ked nieco nerozumie clovek mal by drzat pusinku a dat priestor niekomu kto uz tie priznaky mal a vie o ktoru chorbu sa jedna 🙂
@ennylilith ahoj, mozno to nesuvisi, ale ja som po prekonani covidu asi po 2 mesiacoch zacala citit pachy...okrem ineho aj stolica pachne inak...
@ennylilith napíš lekárovi mail
@graft ahoj ano pozrela som na to ale s toho co citam tak ty citis pachy aj tam kde nie su lebo su poskodene nervy v oblasti nosa .... ale dcera ked ide po mne na wc citi rovnaky pach takze ten pach tej stolice je naozaj taky ako ho citim ... ale dakujem aj za tuto snahu 🙂
@nelca0510 to by som mohla skusit to neni zla rada
@nelca0510 len ci mi nenapise, ze je nutne vysetrenie .. som myslela ze hadam ako pri cukrovke je charakteristicky acetonovy zapach tak pri nejakej chorobe je zase tento lebo je ho mam zakazdym rovnaky
@ennylilith napíš lekárovi mail
Dobre baby, od teraz budem voňať svoju stolicu dôkladne a ak sa mi bude smrdieť, poutekám k doktorovi 😀 P.S. hlavne, že je to každému jasné /okrem mňa/ a "na internete neviem nič nájsť", koniec citátu.
@ennylilith biely povlak máš asi preto, že si chorá veď to býva príznak choroby.Nepises aké berieš lieky, ale je to úplne normálne, keď som brala ATB moc veľmi smrdel.Ved chod k lekárovi a pátraj, ale keď to je teraz po liekoch vôbec by som to neriesila
@ennylilith chcela si napísať "trafená hus zagágala". Preklepla som si tvoje témy, tak mám o tebe obraz. Ty ma nevieš uraziť. Jedno je ale isté, máš niekoľko tém, kde sa evidentne sleduješ, si typ hypochondra a v jednej sa sama nazývaš paranoidnou.
@luccija nie ziadne lieky neberiem a nie necitim sa chora ale dakujem 🙂
@oli18 a ani ty mna ved ta ani nepoznam. osobne by si nemala taku velku pusu a chuderky co sa skryvaju doma za pocitac a v osobnom zivote tisko suchaju nohami mi zily netrhaju :D
@ennylilith pozri,keď už toto píšeš @oli18 , tak čo si za človeka ty,keď zakladás diskusiu ohľadom svojej pachnucej stolice a nezavolás/nenapíšes lekarovi

Predtým ti stolica voňala? To už fakt sa nektoré tak sledujete, že odchýlka pachu stolice vás vyvedie z miery? A čo keď príde vážna choroba, to skočíš pod vlak? Sa spamätaj.
@ennylilith