Sklerotizácia žíl na nohách
Dobry deň... máte tu niekto skúsenosti so sklerotizaciou žíl na nohách? Bola by som rada keby ste sa podelili o skúsenosti...ako zákrok prebiehal....a či vám žily zmizli a na ako dlho.. ďakujem moc
@kamikuli tak ja som nosila asi tak 3 mesiace vkuse...okrem noci, a aj teraz si ich občas dam, keď mam náročný deň v robote
@jakubjakovae Ahoj po sklerotizácii si užívala detralex?Ja som pred rokmi užívala a teraz mi nepovedal,že netreba.
Po 2 tyždnoch od sklerotizácie mi tá noha trpne,pančuchu nosím poctivo.
Teraz som si detralex nasadila radšej.
Si spokojná s výsledkom?
Ja som mala 1 pich na pravej nohe.
Ďakujem
@majinka81 tak ja mma od zákroku uz dva roky....nohy ma fajn..... hlavne nebolia....niekde s aki spravili nové žilky.ale nie je to nič hrozne....len ja keď mám ťažkú prácu... viem, že sa nachodim,tak si dám zdravotné pančuchy alebo podkolienky..... troška sa snazim ich raz za cas nosiť aj takto si odialujem ďalšiu sklero
@hipuska už ti robili tú sklerotizaciu? Pomohlo ti to?
@jakubjakovae ahoj, prosím ťa, nezvnikli ti tie fľaky po tom? dosť ľudí hovorí, že po sklerotizácii v mieste vpichu ostávajú tmavé pigmentové škvrny.
@jakubjakovae Prosím vás u koho ste bola na sklerotizácii a ste spokojná s výkonom? Ďakujem 🙂

@vodraskova to trvá dlho, mne asi tak po 3 mesiacoch. Viete, tým zákrokom sa preruší tok krvi a ta žila sa musí vlastne "vstrebat" takže to zo dňa na deň nejde