icon

Skleróza multiplex a bolesti chrbtice

alenacseto
Dnes o 14:13

Ahojte,mate niekto sklerozu multiplex a bolesti chrbta? Ja mam strasne bolesti chrbta, v oblasti lopatiek, v oblasti hrudnej chrbtice....boli ma to stále,pri rotovaní trupu uplne najviac, nedokážem fungovať. Stále som na liekoch od bolesti. Už si začínam myslieť ci nemam nejaku rakovinu.

Strana
z2
alenacseto
autor
Dnes o 20:56
@marca12

@alenacseto Ja mavam velke bolesti chrbtice. Roky som chodila k neurologovi. Mala som injekcie niekolko krat,cvicila som a v zufalstve som sa uz opytala neurologa,ci to nemoze byt rakovina. Len sa pousmial,ze nie a vysvetlil mi,ze kratkodobe cvicenie je neucinne. Musim cvicit dlhodobo a poctivo. Nemozem cakat,ze behom pol roka opravim chrbat,ked som ho roky zanedbavala. A mal pravdu. Dnes po rokoch cvicenia je bolest mensia a dokazem fungovat. Len bud trpezliva a cvic spravne cviky,nevzdavaj to.

@marca12 ake cvicky cvičíš ak sa môžem spytat?

alenacseto
autor
Dnes o 21:15
@anonym_f71672

toto su typicke bolesti chrbta...treba cvicit riadne. Nic ine na to nepomoze. Potom vysetrit, ale to je aktualne tazke, sama mam tento problem a pridem si u lekarov ako dement... fyzio tie "rehabilitacne" su na nic vacsinou, mne je potom este horsie a ani hocijaky trener vo fitku si s tym neporadi.
A inak rakovina pankreasu vpredu na hrudnom kosi podla mna neboli, tam sa zvykne z hrudnej a krcnej chrbtice prenasat bolest, aj na rebra, to mava moja sestra. Mna zacne nromane na "srdci" pichat...
ale tak ak mas pochybnosti, najmenej je skocit k dr v novom roku a dat sa vysetrit, ale ako pisem, s chrbtom to aktualne nie je u lekarov sradna, aspon v bb nie, kde som ja. tu nejak "chbrat boli kazdeho" fraza zdomacnela a uz je problem aj na vysetrenie sa dostat a ked tak same blaboly si clovek vypocuje ale vysetrenie nula bodov.

@anonym_f71672 ved presne,že to zjednodusuju a povedia to ma dnes kazdy,nie ste uz najmladšia a podobne.

marca12
Dnes o 21:18
@alenacseto

@marca12 ake cvicky cvičíš ak sa môžem spytat?

@alenacseto Chodila som k sukromnemu fyzioterapeutovi. Ten ma naucil spravne cviky a techniky. Su to cviky na spevnenie stredu tela a rozne cviky na chrbat.

alenacseto
autor
Dnes o 21:43
@marca12

@alenacseto Chodila som k sukromnemu fyzioterapeutovi. Ten ma naucil spravne cviky a techniky. Su to cviky na spevnenie stredu tela a rozne cviky na chrbat.

@marca12 ďakujem veľmi pekne za info

Strana
z2