icon

Skoková zmena tepu

3. júl 2025

Ahojte, stalo sa prosím niekomu niečo podobné? Mám hodinky Huawei Band 7. Čo sa týka merania, mi vždy ukazujú tep väčšinou dobre. Dnes ráno som ale nechápala, keď som sa pozrela na hodinky. Už som bola nejakú dobu hore, aj behala po byte. V tom čase som vystrojila muža do práce a išla na wc. Je možná takáto skoková zmena? 170 mi príde extrémne veľa, tak som mávala, keď som voľakedy chodila behať. Hodinky už mám cez dva roky a takúto zmenu z minúty na minútu som síce mala, ale nie až v takejto výške.
Máte prosím s hodinkami podobnú skúsenosť? Mohli takto "zblbnúť' alebo je možné, že reálne ten tep takto vyskočil? Ďakujem pekne za odpovede 🙂

Skoková zmena tepu
klara1205
3. júl 2025

ASi ti len zblbli, lebo to by si pocitila....

vanilkovazmrzka
3. júl 2025

Mohli zblbnut, netreba sa jednym takymto zaznamom znepokojovat. Alebo si spravila prudsi pohyb. Pokym sa to nedeje casto a realne na sebe necitis ze mas z nicoho nic vysoky tep, tak kasli na to 🙂

dzina007
3. júl 2025

Podla mna zblbli, ak by ukazovali viac minut vysoky tep tak by to stalo za uvahu ale ked jednu minutu stupli extra hore a potom uplne klesli dole tak to bude najskor chyba, tepu by totiz chvilu trvalo sa ustalit a nie hned klesnut.

macilaci
3. júl 2025

Mne minule tiež ukázali 168 hneď som zmerala a bolo to už 74. Čiže niečo zblblo 😉

iwesska
3. júl 2025

Je to hovadina,zle meranie. Mne to tiez raz zmeralo pulz cez 150,ale kedze som taky uz velakrat mala,viem,ako sa vtedy citim a ani nahodou som taky mat nemohla.

libusak
5. júl 2025

Mojmu kamaratovi cas byciklovania ukazovali ako cas spanku 🤣 never hodinkam. Na meranie tepu sa pouzivaju ine zariadenia