icon

Skoro tri mesiace sa mi denne točí hlava

janula2511
21. jan 2015

Ahojte mate niekdo take problemi?uz skoro 3mesiace sa mi kazdy den a skoro cely den toci hlava.len stym rozdielom ze niekedy je to lepsie a horsie.u lekara som bola.tlak mavam trosku zvyseny.na neurologii som tiez presla elektroliecbov na krcnu chrbticu.beriem betahistin a nebilet.viete mi nieco poradit?

moni73
21. jan 2015

@myska_lili podla mna to nie su blbosti, ale je o tom uuuuuplne zbytocne rozmyslat... co sa ma stat, sa stane 😒 . aj ja budem hladat psychoterapeuta, len predtym dokonvim tu neurologicku, alebo zaroven.
idem to skusit dospat, drzme si palce 😉

janula2511
autor
22. jan 2015

A potrebujem vymeny list k psychiatricke alebo k psychologicke?

elian
22. jan 2015

@janula2511 nie nepotrebuješ 😉

mimake
22. jan 2015

@janula2511 a krv si si dala skontrolovat? Mne sa tak zvykne tocit hlava ked mam malo zeleza

janasim
22. jan 2015

@janula2511 Tiez som to mala;je to velmi neprijemne;ak je to spojene so zalahnutim;pukanim ;tlakom v usiach;ide o menierovu chorobu.

silvia1101
22. jan 2015

@janula2511 Moja obvodná mi vypísala lístok k psychologičke, ale neurologička mi deň predtým spomínala, že to nie je potrebné...

silvia1101
22. jan 2015

@janasim Menierovu chorobu poznám v praxi, trpí tým kolegynka, niekedy musí odísť z práce, pretože sa jej to silno prejavuje...a áno, aj závraty, zaľahnutie a pod.

teada
22. jan 2015

moze to byt aj zo stresov , psychikou, ale aj zablokovany nerv, to byva tiez velmi caste, ale ak si bola na neurologii a v podstate ti nic nezistili, tak ide o psychicky stav, to neznamena hned psychiatra, ale sa upokojit a nestresovat..moja mama mala tiez tocenie hlavy velmi dlho, ale silne, no islo skor o chrbticu ale vymizlo to postupne a samo

nikusa6
22. jan 2015

@janula2511 ahoj.ja sim mala toto iste. Az na to ze u mna neuvazovali nad psychickou poruchou. Najprv ma pol roka liecili na chrbticu ale nic nezaberalo a nakoniec po googleni a podobne som sla k doktorke ze nech ma odporuci na orl ambulaciu- a bolo. Menierov syndrom!!! Akosi nato pri diagnostikovani zabudaju;( akoby to nic nebolo. Skus si v lekarni alebo v dm kupit ginko, magnexium- najlepsie sumaky aby si nezatazila aj zaludok a pripadne zinok. Ja to uzivam dlhodobo, s tym ze ginko mam na prredpis(tanakan) a odvtedy som oka...ak daco pis, pytaj sa rada poradim ;)

janula2511
autor
22. jan 2015

Magnexb6 chcem vyskusat.snat to zaberie.

janula2511
autor
3. feb 2015

Ja som uz aj na to myslela ze mi dobre neprekrvuje mozog.

silvia1101
5. feb 2015

@janula2511 Ako sa Ti darí ? Nasadila si magnézko alebo niečo ?

adulienka
5. feb 2015

No baby aj ja mám také problémy a ešte aj k tomu mam ako keby niečo v hrdle,tlak alebo niečo také..je to strašneeee..už som z toho na nervy
Podstatne od oktobra mam taketo stavy,bola som na neurologii,ortopedii,krcnom,plucnom,podstupila som rehabilitaciu a teraz sa snazim cvicit,nakoko mam problem s krcnou...ale ten tlak v hrdle a motanie hlavy je hrozneeee

janula2511
autor
5. feb 2015

@silvia1101 ahoj nasadila som magnex b6.no uvidime.aj ty di stym presla?

janula2511
autor
11. feb 2015

@silica a naco beries ad cipralex?

silica
Autor odpoveď zmazal
janula2511
autor
11. feb 2015

@silica to mozno aj ja budem mat zo psychiky.v utorok idem k psychiatrovi.a mala si nejake stresy napetie uzkost a taketo?

silica
Autor odpoveď zmazal
silvia1101
11. feb 2015

@janula2511 Ano, presla, uz som to tu na prvej a druhej strane rozpisovala. Urcite sa ozvi ako si dopadla. Drzim Ti palce, bude to len nieco prechodne, dufam !

elise
11. feb 2015

@janula2511 mám to iste en padám pri to m do bezvedomia robili mi eeg a eeg záťažove bez spánku koncom februára budem vedieť vysledky mne sa medzitým aj krv spustila z nosa a trnie mi tvár lavá časť a trnie mi aj ruka vystreluje bolesť hlavy taká pichlava

6699333
11. feb 2015

Ahoj ja som taketo nieco mavala a aj sem tam.mavam ked dlhsie stojim a bolieva ma krcna chrbtica moze to byt aj z toho drzim palceky skore uzdravenie

apolka77
12. feb 2015

ahojte,
ja sa s podobnymi problemami borim uz od cca septembra 2011.
uplne so vsetkym suhlasim s
@silvia1101 ...vsetko je v nasich hlavach a myslienkach. krasne sa to vysvetluje aj v knihe MILUJ SVOJ ZIVOT.
Len clovek musi k tymto veciam prist sam. Ja som bola vzdy zasadne proti liekom ako su antidepresiva, ale ked som uz na tom bola velmi zle, tak mi nic ine nezostavalo. Brala som ich cca 2roky no potom som si povedala, ze dost. V dany moment sice pomohli, ale pricinu neliecia a nemienila som sa nimi napchavat cely zivot. Teraz som bez nich, ataky sem tam utocia, no vzdy si vravim som zdrava. Pre mna bolo velkou ulavou aj to, ze velmi vela ludi trpi psychosomatickymi chorobami, nie ze by som to niekomu zelala, ale viem ze nie som sama a viem ze sa s tym strachom da bojovat.
Teraz mam nasadene magne B6 plus b komlex...medovku a valerianku tiez obcas. No najdolezitejsia je asi ta psychohygiena.

janula2511
autor
12. feb 2015

Mne uz stoho celeho hrabe a uz som unavena.

moni73
12. feb 2015

@janula2511 ahoj, ja som sa ti pridala do debaty hned na prvej strane. ja uz som psychiatra absolvovala, dostala som najslabsi xanax. nie je to celkom ok, ale je lepsie klop-klop. uzivam 1-2 denne, max davka je tusim 12 denne. zaroven som sa objednala na psychoterapiu, kedze nechcem byt velmi na liekoch a este sa chystam na neurologiu kvoli chrbtici ☹ drzim palce

nech je nam vsetkym lepsie baby, a ze bude!

janula2511
autor
13. feb 2015

Dakujem
@moni73 aj ty si mala tocenie hlavy?alebo ako si na to prisla ze to mas zo psychickeho povodu?

janula2511
autor
13. feb 2015

@moni73 alebo co si citila?

moni73
13. feb 2015

@janula2511 no ako prve som zistila, ze mam asi panicku poruchu, len ma to nejako neobtazovalo, ale posledny cca rok mi bolo v podstate stale zle (fyzicky), no a asi od novembra sa mi zacala tocit hlava, ako ty pises zhruba
stale, len niekedy menej, niekedy na nevydrzanie. no a kedze behanie po lekaroch a vysetreniach je zdlhave, skusila som hned aj psychiatra. ja si ale skor myslim, ze min. 50 % problemov mam z chrbice. ten xanax je na ukludnenie, ja urcite nie som v depresii, aj ked mam toho teraz dost 😒 . neboj, prejde nas to 🙂

dankaaaa
16. feb 2015

janula2511 😉 nemas problemy s nizkym tlakom? Mne sa tiez velmi casto tocila hlava a mala som pocit na omdletie.. casom mi zistili, ze to sposobuje nizky krvny tlak.. jedna kava to vzdy vyriesi a samozrejme veeela vody 🙂 cez den vypijem aj 3 -4 litre..

janula2511
autor
24. jún 2015

@moni73 ahoj mas nieco nove?nieco ti uz zistili?a este sa ti toci hlava?