Škriabe ma hrdlo pred plánovanou operácioU
Ahojte caka ma operacia ktoru som už 2 krát preložila a zas mam ísť v stredu už mám aj predoperacne a zas ma skriabe v hrdle. Ja uz som z toho na nervy, mam doma malé dieťa ktoré vždy zo škôlky niečo prinesie. Krátky zákrok, po ženskej stránke ešte to závisí aj od menstruacie. Ja uz som na pokraji zrútenie, stredu ráno tam plánujem ísť a modlím sa aby ma zoperovali aj napriek tomu ze ma skriabe hrdlo..myslite ze mam šancu?
@loliki ja už im poviem nech somnou niečo robia 😂 nech mi dajú spinal ja už nemám nervy 😆
Mna operovali ,prechladnutu a s teplotou 37,2,len sa ma pýtali či mi tečú hlieny a či mám zapchaté nos
@minenkaa ja nemám nos zapchaty mam trochu sople ale to mam cely rok a trochu ma skrabe hrdlo. Tak snáď aj mňa
Zavolaj tam kde ta majú operovať ,čo a ako
Kedy máš nástup do nemocnice? Čo všetko si tam berieš?
@loliki stredu nic to je len jednodnovka zoperuju ma a idem domov.
ja som bola operovana v obdobi, ked som stale citila nejake skriabanie v krku, zacalo to 2t pred operaciou a sem tam preslo,s tale som to citila rovnako, nezhorsovalo sa to a nevedela som co to je. preto som evedela, ci to odlozit, alebo nie. no absolvovala som a v pohode.
@majamat mňa hrdlo boli uz pol roka vkuse, nechápem..aj mi brala vytery nic sa nezistilo.
moze to byt alergicke, tazko povedat, cim to je. zazracne po operacii mi to presloa neobjavilo sa to.
Zajtra ideš?
@loliki áno mam to za sebou už, skriabalo ma hrdlo dosť aj som celú noc kaslala úplne na sucho ale aj napriek tomu mi spravili narkozu operaciu mam už za sebou. Povedal anestéziológ ze to nevadí, takže už som po 🙏🙏🙏
super.
je dobre byt pred operaciou fit, ale teda nieked ysa to neda. navyse pri zavaznych urazoch operuju ludi aj chorych,a j vselijakyhc, takze da sa to zvladnut aj so skriabajucim hrdlom.
no je to zakon schvalnosti, ez akurat pred operaciou sa to pokazi a pridu nachladnutia.
@majamat ale vieš co? Keď som vstala, tak ma to to prestalo aj hrdlo aj kasel asi som bola len v strese.
ved ja som mala to iste. po operacii nic. pred operaciou asi 2-4t opakovane skrabanie v krku.
@majamat uz som aj doma síce ubolena, ale hrdlo a kasel prišiel 💚
Ahoj ja som presne takto bola bolesť hrdla a trošku sople, teplotu som ale nemala zvýšenú , ale riskla som to a šla som tiež gynekologicky zákrok nádory na vaječníkoch . A vieščo keď som sa zobudila po narkoze tak žiadna bolesť hrdla nič sople prešlo to nechápem . Takže je to na tebe ,tiež mám skolkara takže ja som na výber nemala
@linki90 uz mam po
👍