Skúsenosti a nežiaduce účinky Diazepamu
Dobrý deň , dostala som od psychiatričky Diazepam na lepší spánok a pri uzkostnych stavoch , nemám ho užívať pravidelne len nevyhnutne , ak niekto s týmto liekom máte skúsenosti mali ste nejaké nežiaduce účinky ? Napríklad priberanie , veľka únava a podobne počula som že niektorým ľuďom sa to prihodilo
je to návykový oblbovák... priberať by si z neho nemala.
Ano- mala som raz diazepam. V podstate som tvrdo zaspala do 30 min. Dostala som sa do tvrdeho a dlheho spanku. Takze za mna skutocne pri pretazeni (obzvlast pri detoch) je to jednorazovo zvladnutelne. Ale v podstate si uplne mimo- takze nechapem, ako je mozne si to dat opakovane. Mozno na kazdeho to funguje inak.
Dostala som Díazepan na spanie, kvoli chrbtici, aby som zaspala kym prestanu ucinkovat tabletky od bolesti …. Celu noc som cumela do prazdna, od nervov, ze sa nemozem pohnut ani zaspat .. 1 noc … ok, skusila som este jednu noc a mala som dojem, ze som naspeedovana a nie ze zaspim … spala som ca 1 hodinu, potila sa ako somar v kufri a mala nervy lebo ma nemal kto postavit … mala som si ho davat 10 dni … nikdy viac.
Tiež som ten liek mala.je navykovy,ale pokiaľ ho budeš brať 5 rokov a viac, pokiaľ len krátko tak neboj..ja som 2 roky polovicu večer uživala,spala som do 15 minút..nepribrala som..
Nemala som žiadne vedlajšie účinky
Mne ho dali večer pred operáciou štítnej žľazy,aby som mohla kľudne spať, predsa len podvedomie môže pracovať a človek pred operáciou môže byť v strede😃. Jednorázovo to nie jeproblem,no je to návykový liek,tak skutočne s ním opatrne,na úzkostné stavy (ak máš dlhodobo problémy) radšej by sa mali nasadiť iné typy liekov.

Mne ho dali na prudku alergiu, vo forme injekcie, spala som do druheho dna...nemohla som fungovat..